- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.141
Ağır gelen özlem zatenistediğimiz zaman ulaşamamak,hayatımızın her anını paylaşamamak.Ama geçecek inşallah,sağ salim dönsünler inşallah.
Ben de 1.tabur 1.bölüğün numarası var canım.Yazayım sana ama sürekli araman gerekiyor,düşürmek problem çünkü.0236-231 94 03
aynen cnm şimdi düşünüyorum da ne kadar boş şeyleri problem etmişim 2dk geç msj atsa kıyameti kopartırdım şimdiyse 40sn konuşmak bile iyi geliyor iyi olsun sağ salim dönsün diye tek duam Rabbim onları bize bağışlasın...
canım çok sağol sürekli ararım o problem değilde görüştürüyorlar mı ben bi kez sansımı denedım askerın sızı aramasını bekleyın yasak dedıler bnm askerımde 6.bölukte
Dün nişanlım burayı arayabilirsin görüştürüyorlar dedi.Ama bu gün ondan numara almayı unutmuşum.Bu numarayı da abim aldı içerden.Görüşmede sorun olmuyormuş.Ama bölükten bölüğe değişiyor mu bilmiyorum.Yarın ararsa numarayı sorup karşılaştıracağım.
İnşallah senin aramaya çalışmana gerek kalmadan arar askerin.
anladım canım benim desteğin için çok sağol bir numara eline geçerse haber verirsen çok mutlu olurum inşallah arar bakalm denerım bı sansımı bende bir de eğitimlerden falan bilgin var mı çok mu yoğunlar benim askerim demişti 3 gün de 1 ararsam dua et diye de işte insan yınede merak edıyor=(
Tabi ki haber veririm ne demek.Birbirimize destek olmak için buradayız.
Eğitim var canım da,nişanlım çok rahat fazla yorulmuyorum bile diyor.Ya ben üzülmeyeyim diye öyle söylüyor bilemiyorum ama sesi hep canlı geliyor.Fakat bölükten bölüğe değişir,hepsinin bölük komutanı ve eğitim çavuşu farklı.
Sözlünün bölük eğitimleri çok yoğun olabilir.
tabiki birbirimize destek olacağız çok mutlu oldum şuan ya =) doğru haklısın bölükten bölüğe değişebilir hayırlısı bakalm
İçini ferah tutmaya çalış arar mutlaka.Bir de alışma sürecindeler,ne hissettiklerini ne düşündüklerini tam olarak bilemiyoruz.Abim rütbeli az çok biliyorum psikolojilerini.
Bu yüzden ne olursa olsun geç de arasa sitem etmiyorum,konuşurken de cıvıl cıvıl konuşuyorum.
Bu gün mektuplarını da gönderdim tam 5 tane
İçini ferah tutmaya çalış arar mutlaka.Bir de alışma sürecindeler,ne hissettiklerini ne düşündüklerini tam olarak bilemiyoruz.Abim rütbeli az çok biliyorum psikolojilerini.
Bu yüzden ne olursa olsun geç de arasa sitem etmiyorum,konuşurken de cıvıl cıvıl konuşuyorum.
Bu gün mektuplarını da gönderdim tam 5 tane
mektuplar içerde önce bi okumadan geçiyormuş cnm ona göre dikkatli olalım mektup yazarken bende yolladım bugün önden bi okunmuş sevdiğin seni çok özlemiş falan demiş okuyan kişi sevdiğime vermiş:) gerçi biliyosundur da yine de hatırlatmak istedim :)
haklsın canım bakalm aaa mektup gönderebiliyoruz demi ellerine ulasıomu acaba benıde bılgılendırrsen bu konuda cok sevınırm =)
349 lara sor istersen sanırım 351 lerde yok canım donanımhaber die bi site var onunda forumları var baktın mı oraya ?muşla ilgili bilgisi olan yok mu bütün askerlik sitelerini aradım bi tane bile bulamadım bu konuda yazı çok tedirginim o yüzden
349 lara sor istersen sanırım 351 lerde yok canım donanımhaber die bi site var onunda forumları var baktın mı oraya ?
Benim ki ona yazılmış günlükler aslında,ayın 12'si itibariyle yazmaya başladım.Gün içinde ne yaptığımı,o yokken ne hissettiğimi,özlemimi aşkımı falan işte.Aslında geldiğinde okumasını istemiştim ama illa ki gönder dedi.ilk 5 günü gönderdim,her akşam yazıyorum.Orjinalleri ben de başka kağıtlara yazdım tek tek nişanlıma gönderdiklerimi :)
bende karalıyorum kendimce birşeyler 155günün sonunda kitap haline getirmeyi düşünüyorum evimizde kütüphanemizde dursun bu günleri hatırladığımzda anarız diye :)
[/QUOTE]Ben de askere gitmeden önce kitap hazırlamıştım ona.Giderken yanında götürsün istedim ama birilerinin eline geçer,çalınır özelimiz o bizim dedi götürmedi.
Askerine büyük sürpriz olacak döndüğünde.
muşla ilgili bilgisi olan yok mu bütün askerlik sitelerini aradım bi tane bile bulamadım bu konuda yazı çok tedirginim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?