- 13 Nisan 2013
- 37
- 0
- 96
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.121
Benimkide istedi ))) ben eczaneden aldım
acaba buldular mı birbirlerini ben cok kısacık konustugumdan soramadım hiç sen sordun mu ?
Bugun konusabildin mi hiç ?
kızlaaar size her zaman dinlediğim hasret şarkısını armağan edeceğim. çok dinledim bu şarkıyı beğenenleriniz olur belki...
Sezen Aksu - Hasret (1988) - YouTube
Biz sabah konustuk yemin töreni için evci cıkcak ya otele yer ayırtıp adresini vermemi istedi )) bu kadar konustuk simdi bekliom aramasını )))Gündüz aradı ilk defa 4 dk konuşabildik ama özlemdi şuydu buydu derken sormayı unuttum :) nasılsa cumartesi göreceğiz birbirimizi orda bulurlar birbirlerini :)
Biz sabah konustuk yemin töreni için evci cıkcak ya otele yer ayırtıp adresini vermemi istedi )) bu kadar konustuk simdi bekliom aramasını )))
Napıolar acaba gündüz hiç soramadım ben ((
Hf cok heyecanlıyım ctesi gelse
Nası bi yerde görüşcez acaba ? Zebellak gibi baska askerler basımızda durmaz herhalde ))
Kızlar mamak a ziyarete giden var mı hiç ?
kızlaaar size her zaman dinlediğim hasret şarkısını armağan edeceğim. çok dinledim bu şarkıyı beğenenleriniz olur belki...
Sezen Aksu - Hasret (1988) - YouTube
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza... benmde sevdiğim amasyada sonrada muş a geçicek aynı yerde sevdiği olan var mı acaba
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sözlümde manisada 2gündür konuşamadık =(
Kızlar sevdikleriniz başvuruya gittiği zaman söylememişler mi bunu askeriyeden zaten? Ben ta o zamandan beri biliyodum.Bizimkilerin zamanından sonra sınav kalktı artık.
Muhteşemm...şu an yaşadığımız ayrılığı en güzel anlatan şarkı bu sanıyorum.
Hoşgeldin.Allah kavuştursun seni de sevdiğine inşallah.
Hoşgeldin,benim nişanlımda manisa'da çok yoğun olduğu için ve eğitimler sebebiyle arayamıyor olabilir.Kaçıncı tabur ?
sanırım bu kadar saplanıp kalmamak hayatın akışına bırakmak lazım yoksa zaman geçmeyecek(
Benimkide istedi ))) ben eczaneden aldım
acaba buldular mı birbirlerini ben cok kısacık konustugumdan soramadım hiç sen sordun mu ?
Bugun konusabildin mi hiç ?
aslında özlemek dışında alışkanlıklar üzüyor. biz yıllardır mesafelere alışik oldugumuzdan, askerlik zorlamaz saniyordum ama o kadar alışmışim ki aramasina felan birden gidince hayatimin önemli parcası eksilmiş gibi oldu, neyse bunu da atlaticagiz kızlar bu hasret de biticek hayırlısı ile
teşekkür ederim hoşbulduk. 1.tabur da senidemi arayamıyor.bende haber alamıyorum 2 gün olacak bugun =(
Muhteşemm...şu an yaşadığımız ayrılığı en güzel anlatan şarkı bu sanıyorum.
Hoşgeldin.Allah kavuştursun seni de sevdiğine inşallah.
Hoşgeldin,benim nişanlımda manisa'da çok yoğun olduğu için ve eğitimler sebebiyle arayamıyor olabilir.Kaçıncı tabur ?
Benimki de 1.taburda.Biz görüşüyoruz ,çok sıra olduğunu biliyorum ama.Sıkma canını ilk fırsatta arar.
teşekkür ederim Allah hepimizi en kısa zamnada sevdiğimize kavuştursun özlem çok kötü bişeymiş6gün oldu ama hala alışamadım yokluğuna elim hep telefonda her çaldığında yüreğim ağzıma geliyo sev,nç hüzün hepsini bir arada yaşıyorum Rabbim çabuk geçirsin bu günlerimizi...
teşekkür ederim canım valla daha aramadı bilmiyorum telefon sayısı fazla dedı ama bizim arayabileceğimiz bir numara var mı canım dünden beri çok sinirliyim konusamadım aramadı merakediyorum=(
teşekkür ederim Allah hepimizi en kısa zamnada sevdiğimize kavuştursun özlem çok kötü bişeymiş6gün oldu ama hala alışamadım yokluğuna elim hep telefonda her çaldığında yüreğim ağzıma geliyo sev,nç hüzün hepsini bir arada yaşıyorum Rabbim çabuk geçirsin bu günlerimizi...
amin canım Allah hepimizi sevdiğimize tez zamanda kavuştursun inşallah..insan böyle zamanlarda kıymetini anlıyormuş bu özlem farklı bir şeymiş şimdi anladm =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?