• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kizlar daha yeni yataga girebildim:26: fuar cok yogun ve soguk geciyor. Resmen 15 saat disarda ayazdaydim.. cok pişman oldum geldigime:26: esimde aramadi bugün.:25: uff hic iyi değilim ya.. yorgun, üsümüs ve mutsuzum:25:

Kizlar daha yeni yataga girebildim:26: fuar cok yogun ve soguk geciyor. Resmen 15 saat disarda ayazdaydim.. cok pişman oldum geldigime:26: esimde aramadi bugün.:25: uff hic iyi değilim ya.. yorgun, üsümüs ve mutsuzum:25:

Günaydın canım nasılsın?
Eşin gideli daha bir hafta oldu ve bunları hissetmen çok normal sen çok güçlü birisin ve ne güzel ayaklarının üzerinde duruyorsun bir yanın uzakta diye koyvermiyorsun... Acemi birliğinde her zaman arayamayabilir bazı günler çok rahat olamıyorlar zaten bu hafta sonu ailesi gidecekti yanlış hatırlamıyorsam sana güzel güzel haber getirecekler inşallah hem telefon ile de rahat konuşabilecek..:)))

arkadaşlar, askeri ankara mamakda olanlara duyurulur,
2gündür yemin töreni için hazırlıklar yapılıyormus marşlar öğretiyorlarmış rahatları yerimdeymiş hepsinin anlayacağınız. aklınız kalmasın.uzun dönemlerin (15aylık) bugün yemin törenleri varmış belki arayamaz sevdikleriniz merak etmeyin.

Aynı şey olabilir canım,2 saatmiş galiba.Tekrar aradığında soracağım.Kaçıncı bölükte nişanlın,benim ki 1.bölük.

Dün de ben aynı durumdaydım canım aramadı diye deliye döndüm ama orada bizim burada düşündüğümüz gibi değil hiçbir şey tabi.İlk fırsat bulduğunda mutlaka arayacaktır.Benimki de sabah erkenden aradı,dün akşam aradığında çok merak ettim,içime ateş düştü dedim.Üzüldü biraz keşke söylemeseydim :(

:( bizde dün konuştuk da biraz gerginlik oldu gibi ya :(

Benim ki ona yazılmış günlükler aslında,ayın 12'si itibariyle yazmaya başladım.Gün içinde ne yaptığımı,o yokken ne hissettiğimi,özlemimi aşkımı falan işte.Aslında geldiğinde okumasını istemiştim ama illa ki gönder dedi.ilk 5 günü gönderdim,her akşam yazıyorum.Orjinalleri ben de başka kağıtlara yazdım tek tek nişanlıma gönderdiklerimi :)

bende karalıyorum kendimce birşeyler 155günün sonunda kitap haline getirmeyi düşünüyorum evimizde kütüphanemizde dursun bu günleri hatırladığımzda anarız diye :)[/QUOTE]

Ay canım herkes aynı mı düşünmüş bende yazıyorum :) grafiker olduğum için belki çizgi film gibi kitap hazırlarım :1: kızlar bide dönüşüne ne gibi sürprizler yapabilirz sevdiceklerimizin acep? onu düşünüyorum ben şimdi

Dün zor bir gün geçirmişsin canım ama bu gün tüm güzellikleriyle acısı çıkar umarım.Eşin fırsatını bulup arar bugün,alışacağız bu durumlara acemilikte.

:( bizde dün konuştuk da biraz gerginlik oldu gibi ya :(

Tekrar aradığında düzeltirsiniz canım.Sen konuşmadığınız için o'da ortamın psikolojisinden dolayı gerilmiş olabilirsiniz ama sesini duyduğunda geçer :)

bu gece manisa yolundayım, sabah da manisa :)

Offf ben de o yolda olmayı çok isterdim.Gözün aydın :)

Ya kızlar anlamıyorum ben nerde hata yapıyorum söylermisiniz dün aradığında efendim hayatım diye açtım teli acayip bi cızırtı tarzı ses geliyordu konsantre olup konuşamadım sonra başka telden aradı konuştuk bana sen benle soğuk konuşuyorsun dedi yok aşkım dedim sesinde bi sevinç hissetmedim öncekilerde böle değildi dedi
-aşkım iş hanının önüne çıktım tel çekmiyo biliyosun adamlar var burda da tedirginim dedim bana müsait bi yer bul diye bağırdı gibi oldu geçtim başka bi yere sen iyi misin aşkım dedim 'değilim kötüyüm sağını solunu bilmeyenlerin yüzünden biz gün boyu yat kalk sürün yapıyurz dedi' bende sevgilim üzülme sen askersin durumu kabullenelim sen orda sıkıntı çekiyorsun bende burda bazı zorluklara katlanıyorum ama kabullnip kendimize dert etmeyelim bak ben burda iyiyim geçecek dedim.'evet sen kabullenmişsin gayet rahatsın baksana dedi bi özledim bile demiyorsun dedi :(
diğer bütün aradıklarında demiştim ama ben kızlar, bunda o an başka konu konuşuyoz diye dememiştim, dün böyle oldu işte rahatım desem sen iyisin orda oh kabullenmişsin diyor sıkıntılı olduğumu belli etsem üzülür eminm ne yapacağımı şaşırdım ki ben :5:

Ya kızlar anlamıyorum ben nerde hata yapıyorum söylermisiniz dün aradığında efendim hayatım diye açtım teli acayip bi cızırtı tarzı ses geliyordu konsantre olup konuşamadım sonra başka telden aradı konuştuk bana sen benle soğuk konuşuyorsun dedi yok aşkım dedim sesinde bi sevinç hissetmedim öncekilerde böle değildi dedi
-aşkım iş hanının önüne çıktım tel çekmiyo biliyosun adamlar var burda da tedirginim dedim bana müsait bi yer bul diye bağırdı gibi oldu geçtim başka bi yere sen iyi misin aşkım dedim 'değilim kötüyüm sağını solunu bilmeyenlerin yüzünden biz gün boyu yat kalk sürün yapıyurz dedi' bende sevgilim üzülme sen askersin durumu kabullenelim sen orda sıkıntı çekiyorsun bende burda bazı zorluklara katlanıyorum ama kabullnip kendimize dert etmeyelim bak ben burda iyiyim geçecek dedim.'evet sen kabullenmişsin gayet rahatsın baksana dedi bi özledim bile demiyorsun dedi :(
diğer bütün aradıklarında demiştim ama ben kızlar, bunda o an başka konu konuşuyoz diye dememiştim, dün böyle oldu işte rahatım desem sen iyisin orda oh kabullenmişsin diyor sıkıntılı olduğumu belli etsem üzülür eminm ne yapacağımı şaşırdım ki ben :5:

Canım o çok farklı duygular yaşıyor orada.Hem ortama adapte olmaya çalışıyor hem de seni merak ediyor,özgürlüğünü istiyor.Bu gelgitleri yaşaması çok normal.Bu süreçte en büyük sabır ve olgunluk bize düşüyor.Sen yine her zamanki gibi davran,dün bu şekilde konuşuldu ve bitti.O'da zamanla ortama uyum sağlayacak,senin hep yanında olduğu görecek ve bu tarz şeylerde yaşanmayacak.

Benim nişanlımda her telefonda beni sakın unutma diyor sanki öyle bir ihtimal olabilirmiş gibi ya da telefonu aşkım,bitanem diye açmazsam memnun olmadın herhalde aradığıma diyor :) hiç üzerinde durmuyorum,olur mu aşkım öyle şey çok özledim seni diyorum bir daha geçiyor.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sözlümde manisada 2gündür konuşamadık =(

canımm benim de askerim manisada. Aramıza hoşgeldin. Tatlım biliyorsun pazartesiden itibaren eğitimleri başladı ve gerçekten çok yoruluyorlar. Benimki 2 farklı ankesörlü telefon kuyruğunda sıra bekledi geçen gün aradığında sadece hışırtı var. o telefon bozuk yani. sonra saatler sonra başka bi telefondan aradı ama zor konuşuyordu yorgnluktan. Sıra beklemeye gücü yetmemiş olabilir canım. Bazen sıra beklediğine de değmiyor. Onlar için çok sinir bozucu. Ama manisa yarenlerini takip et. Bizler görüştükçe burdan paylaşıyoruz bilgileri.

canım benim.. şuan sana da çok üzüldüm askerine de çok üzüldüm. bu durum ilk ilk defa senin başına gelmiyor emin ol. Bazen askerler patlama noktasına geliyorlar. Seninkinin de dile getirdiği gibi üslerine ve diğer askerlere sinirlenmiş. orda kime patlayacak? onun kahrını senden başka kim çekebilir? kimse tabiki... çok üzüldüğüne eminim canım. okurken kendimi senin yerine koyup ben de üzüldüm. tekrar aradığına zor da olsa sakin ve sevecen bir ses tonu kullan canım. hiç karıştırma o konuşmayı. hatta nasılsın rahatmısın gibi sorularını azalt, hislerinden ve gelecek hayallerinden bahset canım. zihni dağılsa çok güzel olur. Allah yardımcınız olsun...

"KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar" adlı konu açtım kızlar. usta briliğine yari Kıbrısa gidecek olan varsa buradan yazışalım.

Kuzucum benimkisi de mamakta.sabah konuştuk rahatlari iyiymiş evet:31: komutanlar arkadaş gibi davranıyomuş.benimkisi de 1.tabur 6.bölükte.
VEEEEE daha yenice aradı sevdiceğim...Marş ezberletiyolarmış bugün kıyamam sesi filan gitmiş iyice:43: Telefonu izmir marşıyla açtım ama:1: Sınıfı muhabere olduğu için yarın da muhabere marşını ezberliceklermiş yarın da onunla ararım seni diyo hihihi eşşek:1:

slm canim benim esimde 6. Bolukte

cnm sende hata yok üzme kendini diğer arkadaşların da dediği gibi orda çok gerilmiş kime konuşucak böyle tabi ki sana biz ki demedik mi iyi günde kötü günde diye işte bugün o kötü günlerden biri hiç moralini bozmadan destek olmaya devam sen moralini bozarsan ona hiç destek olamazsın moralini yüksek tut cnm benm bugünlerde geçicek inş. :)

Back