• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Benimkide istedi ))) ben eczaneden aldım
acaba buldular mı birbirlerini ben cok kısacık konustugumdan soramadım hiç sen sordun mu ?
Bugun konusabildin mi hiç ?

Gündüz aradı ilk defa 4 dk konuşabildik ama özlemdi şuydu buydu derken sormayı unuttum :) nasılsa cumartesi göreceğiz birbirimizi orda bulurlar birbirlerini :)

aslında özlemek dışında alışkanlıklar üzüyor. biz yıllardır mesafelere alışik oldugumuzdan, askerlik zorlamaz saniyordum ama o kadar alışmışim ki aramasina felan birden gidince hayatimin önemli parcası eksilmiş gibi oldu, neyse bunu da atlaticagiz kızlar bu hasret de biticek hayırlısı ile

Gündüz aradı ilk defa 4 dk konuşabildik ama özlemdi şuydu buydu derken sormayı unuttum :) nasılsa cumartesi göreceğiz birbirimizi orda bulurlar birbirlerini :)
Biz sabah konustuk yemin töreni için evci cıkcak ya otele yer ayırtıp adresini vermemi istedi )) bu kadar konustuk simdi bekliom aramasını )))
Napıolar acaba gündüz hiç soramadım ben ((
Hf cok heyecanlıyım ctesi gelse
Nası bi yerde görüşcez acaba ? Zebellak gibi baska askerler basımızda durmaz herhalde ))
Kızlar mamak a ziyarete giden var mı hiç ?

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza... benmde sevdiğim amasyada sonrada muş a geçicek aynı yerde sevdiği olan var mı acaba

Biz sabah konustuk yemin töreni için evci cıkcak ya otele yer ayırtıp adresini vermemi istedi )) bu kadar konustuk simdi bekliom aramasını )))
Napıolar acaba gündüz hiç soramadım ben ((
Hf cok heyecanlıyım ctesi gelse
Nası bi yerde görüşcez acaba ? Zebellak gibi baska askerler basımızda durmaz herhalde ))
Kızlar mamak a ziyarete giden var mı hiç ?

Ben gittim CNm çok rahat kimse basında falan beklemiyo rahat ol sen yani

kızlaaar size her zaman dinlediğim hasret şarkısını armağan edeceğim. çok dinledim bu şarkıyı beğenenleriniz olur belki...

Sezen Aksu - Hasret (1988) - YouTube

Muhteşemm...şu an yaşadığımız ayrılığı en güzel anlatan şarkı bu sanıyorum.

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza... benmde sevdiğim amasyada sonrada muş a geçicek aynı yerde sevdiği olan var mı acaba

Hoşgeldin.Allah kavuştursun seni de sevdiğine inşallah.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benim sözlümde manisada 2gündür konuşamadık =(

Hoşgeldin,benim nişanlımda manisa'da çok yoğun olduğu için ve eğitimler sebebiyle arayamıyor olabilir.Kaçıncı tabur ?

Hoşgeldin,benim nişanlımda manisa'da çok yoğun olduğu için ve eğitimler sebebiyle arayamıyor olabilir.Kaçıncı tabur ?

teşekkür ederim hoşbulduk. 1.tabur da senidemi arayamıyor.bende haber alamıyorum 2 gün olacak bugun =(

sanırım bu kadar saplanıp kalmamak hayatın akışına bırakmak lazım yoksa zaman geçmeyecek :((

Benimkide istedi ))) ben eczaneden aldım
acaba buldular mı birbirlerini ben cok kısacık konustugumdan soramadım hiç sen sordun mu ?
Bugun konusabildin mi hiç ?

Benimki istemedi zaten hiçbi zaman bi şey istemez. Bi şeye ihtiyacın var mı diyorum yok canım sağol diyo. Acaba ihtiyacı var mı ya ben bi sorayım ?

aslında özlemek dışında alışkanlıklar üzüyor. biz yıllardır mesafelere alışik oldugumuzdan, askerlik zorlamaz saniyordum ama o kadar alışmışim ki aramasina felan birden gidince hayatimin önemli parcası eksilmiş gibi oldu, neyse bunu da atlaticagiz kızlar bu hasret de biticek hayırlısı ile

Doğru söylüyorsun aynen öyle sevgi hiç bi zaman değişmiyo ki zaten uzaklıkla.. Ama iyiye doğru da olsa kötüye doğru da olsa insan her şeye alışıyo bi süre sonra. Tabi iyiye güzele daha kolay alışıyo hep yanımızda olmasına mesela. Ama yavaş yavaş bu sürece de alışıcaz napalım.. Sık sık yanına gitmeye çalışırız diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi insan güzel olan şeye kolay alıştığı için yanına gidersem bırakamam gibi geliyo. Sonra sil baştan uzakta olmasına alışmak.. Bilmiyorum. Kendimizi tutup daha mı az gitsek onları görmeye..

teşekkür ederim Allah hepimizi en kısa zamnada sevdiğimize kavuştursun özlem çok kötü bişeymiş:( 6gün oldu ama hala alışamadım yokluğuna elim hep telefonda her çaldığında yüreğim ağzıma geliyo sev,nç hüzün hepsini bir arada yaşıyorum Rabbim çabuk geçirsin bu günlerimizi...

teşekkür ederim Allah hepimizi en kısa zamnada sevdiğimize kavuştursun özlem çok kötü bişeymiş:( 6gün oldu ama hala alışamadım yokluğuna elim hep telefonda her çaldığında yüreğim ağzıma geliyo sev,nç hüzün hepsini bir arada yaşıyorum Rabbim çabuk geçirsin bu günlerimizi...

Ağır gelen özlem zaten :( istediğimiz zaman ulaşamamak,hayatımızın her anını paylaşamamak.Ama geçecek inşallah,sağ salim dönsünler inşallah.

teşekkür ederim canım valla daha aramadı bilmiyorum telefon sayısı fazla dedı ama bizim arayabileceğimiz bir numara var mı canım dünden beri çok sinirliyim konusamadım aramadı merakediyorum=(

Ben de 1.tabur 1.bölüğün numarası var canım.Yazayım sana ama sürekli araman gerekiyor,düşürmek problem çünkü.0236-231 94 03

amin canım Allah hepimizi sevdiğimize tez zamanda kavuştursun inşallah..insan böyle zamanlarda kıymetini anlıyormuş bu özlem farklı bir şeymiş şimdi anladm =(

askere giderken nişanlıma dinletmiştim bu şarkıyı çok mutlu oldu..
Kenan Doğulu-Güle Güle Git Canım

amin canım Allah hepimizi sevdiğimize tez zamanda kavuştursun inşallah..insan böyle zamanlarda kıymetini anlıyormuş bu özlem farklı bir şeymiş şimdi anladm =(

aynen cnm şimdi düşünüyorum da ne kadar boş şeyleri problem etmişim 2dk geç msj atsa kıyameti kopartırdım şimdiyse 40sn konuşmak bile iyi geliyor iyi olsun sağ salim dönsün diye tek duam Rabbim onları bize bağışlasın...

Back