351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hadi ya biz neden günde zar zor bi defa konuşuyoruz ki çok canım sıkılıyor yaaa offf

Kendi de fazla aramak istemeyebilir çünkü psikolojileri çok farklı oluyor.
Oraya adapte olmaya çalışıyorlar şu an
Biz her konuşmamızda ağlayacak gibi oluyorduk ben ona neler yaptığımı anlatınca o sıkılıyordu çünkü özgürlüğü yoktu.
Kafasına eseni yapamıyordu.
İnan şu an psikolojileri alt üst durumda kolay değil

çok sağol canım hiç bu kadar uzatmamıştı arayı bende merak ettim işte size de az kalmış nişanlımısın sende :) :13:
yo nişanlı değiliizz gayet sevgiliyiz halaa ve halaaa askerlik çok zor geçiyo biliyorum ama burası çok rahatlatıyo beni burda arkadaşlar rahatlattı hep öyle atlattık askerliği valaa sor soruştur konuş burda rahatlaa :) orda onlar her istediklerinde arayamıyorlar fırsatı varda aramıyor diye hiç düşünme öyle olsa bile psikolojisini yorgunluğunu düşünn

Bilmem bana sivilde çok düşkündü normalde eminim fırsatı olsa arayacakda işte dediiğin gibi ya psikolojiler farklı anlamak kolay değil ki

hmm sevgili demek e gelince sizi de başgöz edelim o zaman
Doğru diyorsun da çok özlüyorum işte

evet az kaldı ben bavulumu hazırladım simdiden ))))))) tek derdim geceleri uyuyamamak

Benim de öyle bir derdim var malesef.Gittiğinde beri 4 saatten fazla uyuyamıyorum

benim askerimin de koğuş nöbeti şu dakika itibari ile başlıyor, manisadakiler için başlamış art koğuş nöbetleri kızlar

Canım senin askerinde manisadaydı değil mi? askerimin de bot nöbeti varmış,aynı şey mi bilmiyorum.Acemilik bitene kadar 2 defa sıra gelir belki bana dedi.

Canım hepimiz için çok ama çok zor bir süreç.Onlar için ayrı bizim için daha farklı.Ama elbet yaşayacaktın bunu.Çok şükür ki kısa dönem ve rahatları yerinde.Bu süreçte teselli bulacağımız tek şey bu belki de.Bu zorunlu ayrılık bizlere sabrı öğretecek ve bağlılığımız daha da artacak.Birbirimizin kıymetini çok daha iyi anlayacağız.Önümüzde bir engel kalmayacak ve inşallah hayatı birlikte planlayıp yaşayacağız.

Ben de 12 nisan'dan itibaren hayatımı dondurdum,ruhumu onunla bıraktım çünkü.Ama döndüğünde yeniden can bulacağım inşallah.

cnm evt manisada, iki defa olck sanırım bide 25 inde var demişti, acaba aynı şey mi cnmm koğuşta herkes uyurken bekliomuş..

ehhh ortalık salya sümük oldu şaka maka şunları okusalar vay be derler bizim hatunlar nasıl seviyomuş bizi hiç haberimiz yoktu bu kadar düşkün olduklarından ay sinirimden gülüyorum var ya hala telefon yokkkk sorucam hesabını dengesiz oldum ya bi fırsatı olsa arardı diyorum bi neden aramıyor diyorum ühüüüüüüüüü

cnm evt manisada, iki defa olck sanırım bide 25 inde var demişti, acaba aynı şey mi cnmm koğuşta herkes uyurken bekliomuş..

Aynı şey olabilir canım,2 saatmiş galiba.Tekrar aradığında soracağım.Kaçıncı bölükte nişanlın,benim ki 1.bölük.

Dün de ben aynı durumdaydım canım aramadı diye deliye döndüm ama orada bizim burada düşündüğümüz gibi değil hiçbir şey tabi.İlk fırsat bulduğunda mutlaka arayacaktır.Benimki de sabah erkenden aradı,dün akşam aradığında çok merak ettim,içime ateş düştü dedim.Üzüldü biraz keşke söylemeseydim

kızlar askerim benden ziyarete giderken kulak tıkacı getirmemi istedi. nasıl bir şey almamı tavsiye edersiniz?internetten baktım kararsız kaldım biraz çok çeşidi var.

Bilmem bana sivilde çok düşkündü normalde eminim fırsatı olsa arayacakda işte dediiğin gibi ya psikolojiler farklı anlamak kolay değil ki

Kendiniz diyorsunuz işte sivil hayat
Oraya girdikleri anda özgürlük yok herşey emirle oluyor.
Yat emri kalk emri buraları süpür emri yemek ye emri vs...
Zaten fırsatı olsa arar da dediğim gibi çok yoğun oluyor + yorgunluk çok fazla oluyor.
Akşam saat 9 olmadan uyku moduna geçiyorlar mecburen.
Ama siz canınızı sıkmayın baya büyük bi yer yemin törenine giderseniz görürsünüz zaten.
Biraz uyum süreci var daha yeni gittiler bi iki hafta geçsin daha sık aramaya başlar

hmm sevgili demek e gelince sizi de başgöz edelim o zaman
Doğru diyorsun da çok özlüyorum işte
Bizimki ocakta geldi canımmm
ay o psikoloji çok kötü vuruyo insana o özlem,hasret. hatta burda siz yazdıkça aynı şeleri yeniden yaşar gbi oluyorm aklıma geliyo ozaman dinlediğim şarkılar ble ozamanları hatırlatıyo dnlemiyorum o derece
Allah kavuştursun canımm sağ salim gelip geçiyo ama bekleyene sor birde :) orda problem yaşamasınlar rahat olsunlarda Allahn izniyle biter geçer bugünler

sanırım bu kadar saplanıp kalmamak hayatın akışına bırakmak lazım yoksa zaman geçmeyecek (

kızlar askerim benden ziyarete giderken kulak tıkacı getirmemi istedi. nasıl bir şey almamı tavsiye edersiniz?internetten baktım kararsız kaldım biraz çok çeşidi var.
Benimkide istedi ))) ben eczaneden aldım
acaba buldular mı birbirlerini ben cok kısacık konustugumdan soramadım hiç sen sordun mu ?
Bugun konusabildin mi hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…