- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.101
duygularımıza tercüman olmuşssn cnmm
hadi ya biz neden günde zar zor bi defa konuşuyoruz ki çok canım sıkılıyor yaaa offf
yo nişanlı değiliizz gayet sevgiliyiz halaa ve halaaaçok sağol canım hiç bu kadar uzatmamıştı arayı bende merak ettim işte size de az kalmış nişanlımısın sende :) :13:
Kendi de fazla aramak istemeyebilir çünkü psikolojileri çok farklı oluyor.
Oraya adapte olmaya çalışıyorlar şu an
Biz her konuşmamızda ağlayacak gibi oluyorduk ben ona neler yaptığımı anlatınca o sıkılıyordu çünkü özgürlüğü yoktu.
Kafasına eseni yapamıyordu.
İnan şu an psikolojileri alt üst durumda kolay değil
yo nişanlı değiliizz gayet sevgiliyiz halaa ve halaaaaskerlik çok zor geçiyo biliyorum ama burası çok rahatlatıyo beni burda arkadaşlar rahatlattı hep öyle atlattık askerliği valaa sor soruştur konuş burda rahatlaa :) orda onlar her istediklerinde arayamıyorlar fırsatı varda aramıyor diye hiç düşünme öyle olsa bile psikolojisini yorgunluğunu düşünn
evet az kaldı ben bavulumu hazırladım simdiden ))))))) tek derdim geceleri uyuyamamak
benim askerimin de koğuş nöbeti şu dakika itibari ile başlıyor, manisadakiler için başlamış art koğuş nöbetleri kızlar
Kendimi telefonda,karşısında sıkmaktan güçlü olmaya başladım galiba biraz..Çok duygulanıyorum ama ağlamıyorum ben şu sıralar.Sınavlarım filan derken beni çok meşgul etti.Burnumun direği sızlıyo çok özlüyorum ama tutuyorum yutuyorum...Yoksa çok dağılıcam biliyorum kalmıcak sınavlar filan bende sonra.Kendi kendime yapıcam....
Çok özledim ama.Şurda 3-5 gün geçti sadece bide.Gece yatmadan önce konuşurduk uzun uzun...Şimdi çok boşum.Günün belli saatlerinde çalıyo artık telefonum sadece.Onun mutluluğu bambaşka gerçi ama insan özlüyo.
Mesela bi olay oluyo komik bişey.Anında haber verip konuşur yorumlaşır gülüşürdük.Biz mesafeleri yakın etmiştik birbirimize bi nevi.Ama şimdi çok özledim.Biz birbirimize daha yakın olmak isterken bu engel içimi yiyo.Konuşamıyorum,sarılamıyorum,omzunda ağlayamıyorum,ona sürekli gülemiyorum...Bunların hepsinin yanında bide ÇOK FAZLA özlüyorum..Nasıl geçicek bu 155 gün.Yemin törenini sayıyorum o zaman bi türlü gelmiyo sanki
Benim de öyle bir derdim var malesef.Gittiğinde beri 4 saatten fazla uyuyamıyorum
Canım senin askerinde manisadaydı değil mi? askerimin de bot nöbeti varmış,aynı şey mi bilmiyorum.Acemilik bitene kadar 2 defa sıra gelir belki bana dedi.
Canım hepimiz için çok ama çok zor bir süreç.Onlar için ayrı bizim için daha farklı.Ama elbet yaşayacaktın bunu.Çok şükür ki kısa dönem ve rahatları yerinde.Bu süreçte teselli bulacağımız tek şey bu belki de.Bu zorunlu ayrılık bizlere sabrı öğretecek ve bağlılığımız daha da artacak.Birbirimizin kıymetini çok daha iyi anlayacağız.Önümüzde bir engel kalmayacak ve inşallah hayatı birlikte planlayıp yaşayacağız.
Ben de 12 nisan'dan itibaren hayatımı dondurdum,ruhumu onunla bıraktım çünkü.Ama döndüğünde yeniden can bulacağım inşallah.
Benim de öyle bir derdim var malesef.Gittiğinde beri 4 saatten fazla uyuyamıyorum
Canım senin askerinde manisadaydı değil mi? askerimin de bot nöbeti varmış,aynı şey mi bilmiyorum.Acemilik bitene kadar 2 defa sıra gelir belki bana dedi.
Canım hepimiz için çok ama çok zor bir süreç.Onlar için ayrı bizim için daha farklı.Ama elbet yaşayacaktın bunu.Çok şükür ki kısa dönem ve rahatları yerinde.Bu süreçte teselli bulacağımız tek şey bu belki de.Bu zorunlu ayrılık bizlere sabrı öğretecek ve bağlılığımız daha da artacak.Birbirimizin kıymetini çok daha iyi anlayacağız.Önümüzde bir engel kalmayacak ve inşallah hayatı birlikte planlayıp yaşayacağız.
Ben de 12 nisan'dan itibaren hayatımı dondurdum,ruhumu onunla bıraktım çünkü.Ama döndüğünde yeniden can bulacağım inşallah.
cnm evt manisada, iki defa olck sanırım bide 25 inde var demişti, acaba aynı şey mi cnmm koğuşta herkes uyurken bekliomuş..
ehhh ortalık salya sümük olduşaka maka şunları okusalar vay be derler bizim hatunlar nasıl seviyomuş bizi hiç haberimiz yoktu bu kadar düşkün olduklarından ay sinirimden gülüyorum var ya hala telefon yokkkk sorucam hesabını dengesiz oldum ya bi fırsatı olsa arardı diyorum bi neden aramıyor diyorum ühüüüüüüüüü
kızlar askerim benden ziyarete giderken kulak tıkacı getirmemi istedi. nasıl bir şey almamı tavsiye edersiniz?internetten baktım kararsız kaldım biraz çok çeşidi var.
Bilmem bana sivilde çok düşkündü normalde eminim fırsatı olsa arayacakda işte dediiğin gibi ya psikolojiler farklı anlamak kolay değil ki
ay ben de şimdi tam o haberi okuyodum Yedek subaylık sınavı kaldırılıyor - Memurlar.Net 353. dönem kızlarına DUYRULUR!!
Bizimki ocakta geldi canımmmhmm sevgili demek e gelince sizi de başgöz edelim o zaman
Doğru diyorsun da çok özlüyorum işte
Benimkide istedi ))) ben eczaneden aldımkızlar askerim benden ziyarete giderken kulak tıkacı getirmemi istedi. nasıl bir şey almamı tavsiye edersiniz?internetten baktım kararsız kaldım biraz çok çeşidi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?