351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

pardon canim ya malum türkcem o kadar da iyi olmadigindan bazen yalnis kelimeleri secebiliyorum :26: günler uzadikca zamanda gecmez oldu zaten

estafrullah canım, hakkaten o yüzden mi bi türlü geçmiyo günler( kışın mı gitselerdi daha iyiydi, ama bu sefer de onlar için daha zor olurdu sanırım..
oyalanamıyorum, bi tarafım ezik.. işe konsantre olamıyorum, aklımdan çıkmıyor

"bi hafta oldu bile" yerine ben, "daha bi hafta mı oldu!!" diyorummm

bence bir hafta oldu bile daha iyi bi yaklaşımdı :) diğer türlü düşünsek bitmez ki geçmez ki bu günler ztn gergininz özlem büyük kendimizi teselli etmeliyiz ki sevdiğimize yansımasın kötü olduğumuz onların bize çok ihtiyacı var bu günlerde onları teselli etmeliyiz kendimizi bırakıp en iyi zaman geçirme şekli sanırım anıları yazmak en sevdiğiniz şarkı eşliğinde ben ancak böyle biraz teselli bulabiliyorum çok özledim sevdiğimi

kisin soguk, yazin sicak Allah yardimcilari olsun askerlerimizin is yerinde o kadar yogunluga inat vakit gecmez oldu ki isi gücü bi yana biraktim bende onu düsünüyorum acaba uyudumu, yemek yedimi felan filan.... zaten ha aradi ha ariyacak diye telefonda düsmez oldu elimden herkes diyor askerin gelsede bi an önce telefonda rahat etse bizde

aynen canım yaaa
ama geçende de işyerinde aradı rahat rahat konuşamadım. etrafta birileri varken resmi konuşuyorum. boşa gitti konuşma sanki:)

Diğer kızlarında söledigi gibi yapacak tek seyimiz anlayıslı olmak
Onlar gelince acısını cıkarırız artık )))
He de gec canım orda bişeleri kurcak cok vakitleri oluo ve hepsinin ortak korkusu ya bizi unuturlarsa ya beklemezlerse vs vs
Usta birligine gecince hepimiz daha rahat edicex emin olun sıkmayın canınızı
Hayatımızdaki bir engel kalkıyor ben böle düşünüyorum hadii pozitif :))

kızlar manisadan ankara'ya otobüs bileti bakıyorum. Bu firmalar hakkında hiç bilgim yok. bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi? Şanal Turizm, Mermerler Turizm, Anadolu Ulaşım. izmirden ankaraya aslında bunların seferleri de.. hiç duyan ya da kullanan var mı? Hangisi iyidir?

Kızlar birçok mesajdan alıntı yapmayı bilmiyorum ama şöle oldu: öğlen aradı güzelce konuştum şirinlik yaptım biraz o da güzel konuştu hiç bahsetmedik dünden.Eminim daha iyi olacak teşekkür ederim hepinize akşam yine arayabiliirim dedi bugün yemin törenleri varmış ustaların galiba bi aile gelmiş izlerken yanından geçşnce ağladım dedi seni çok özledim dedi kuzum benim yaaa offf off bende ağlamamak için zor tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…