- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.181
Keske bnmde edirne olsa :) neyse Allah hepsine yardım etsin de cabucak bıtsın. Aksam ararlarsa yıne konusuruz cnm neler olmus :)
Slm yeni katildim ankara mamak varmi
hoşgeldin aramıza :)
1 hafta oldu bile gideli :/ ah izmir ah aldin sevdigimi benden
"bi hafta oldu bile" yerine ben, "daha bi hafta mı oldu!!" diyorummm
pardon canim ya malum türkcem o kadar da iyi olmadigindan bazen yalnis kelimeleri secebiliyorum :26: günler uzadikca zamanda gecmez oldu zaten
"bi hafta oldu bile" yerine ben, "daha bi hafta mı oldu!!" diyorummm
estafrullah canım, hakkaten o yüzden mi bi türlü geçmiyo günler( kışın mı gitselerdi daha iyiydi, ama bu sefer de onlar için daha zor olurdu sanırım..
oyalanamıyorum, bi tarafım ezik.. işe konsantre olamıyorum, aklımdan çıkmıyor
kisin soguk, yazin sicak Allah yardimcilari olsun askerlerimizin is yerinde o kadar yogunluga inat vakit gecmez oldu ki isi gücü bi yana biraktim bende onu düsünüyorum acaba uyudumu, yemek yedimi felan filan.... zaten ha aradi ha ariyacak diye telefonda düsmez oldu elimden herkes diyor askerin gelsede bi an önce telefonda rahat etse bizde
Kızlar bende bu aksam ankara mamak yolcusuyum yarın sevdigimle olacagım insallah cok heyecanlıyımmmm
Diğer kızlarında söledigi gibi yapacak tek seyimiz anlayıslı olmakYa kızlar anlamıyorum ben nerde hata yapıyorum söylermisiniz dün aradığında efendim hayatım diye açtım teli acayip bi cızırtı tarzı ses geliyordu konsantre olup konuşamadım sonra başka telden aradı konuştuk bana sen benle soğuk konuşuyorsun dedi yok aşkım dedim sesinde bi sevinç hissetmedim öncekilerde böle değildi dedi
-aşkım iş hanının önüne çıktım tel çekmiyo biliyosun adamlar var burda da tedirginim dedim bana müsait bi yer bul diye bağırdı gibi oldu geçtim başka bi yere sen iyi misin aşkım dedim 'değilim kötüyüm sağını solunu bilmeyenlerin yüzünden biz gün boyu yat kalk sürün yapıyurz dedi' bende sevgilim üzülme sen askersin durumu kabullenelim sen orda sıkıntı çekiyorsun bende burda bazı zorluklara katlanıyorum ama kabullnip kendimize dert etmeyelim bak ben burda iyiyim geçecek dedim.'evet sen kabullenmişsin gayet rahatsın baksana dedi bi özledim bile demiyorsun dedi
diğer bütün aradıklarında demiştim ama ben kızlar, bunda o an başka konu konuşuyoz diye dememiştim, dün böyle oldu işte rahatım desem sen iyisin orda oh kabullenmişsin diyor sıkıntılı olduğumu belli etsem üzülür eminm ne yapacağımı şaşırdım ki ben
Dönünce nasıl bir yer oldugunu anlatcam :)) neler yasamıslar ne yapmıslarBenimkinede slm soyle:)
Kızlar bende bu aksam ankara mamak yolcusuyum yarın sevdigimle olacagım insallah cok heyecanlıyımmmm
Yazarım tbi ben pazarda ordayım görürüm belki seni ))bende cumartesi gecesi cıkıcam mamak yoluna pazar gunu zıyaret edıcem askerımı :) nasıl bı yer olugunu zıyaret yerının falan yazarsın canım bize de=)
Ben de çok heyecanlıyım :) hazırlıklar tamam mı bakalım.
cnm sende hata yok üzme kendini diğer arkadaşların da dediği gibi orda çok gerilmiş kime konuşucak böyle tabi ki sana biz ki demedik mi iyi günde kötü günde diye işte bugün o kötü günlerden biri hiç moralini bozmadan destek olmaya devam sen moralini bozarsan ona hiç destek olamazsın moralini yüksek tut cnm benm bugünlerde geçicek inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?