- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.721
Canim ben de iş ortamim uygun olursa bu kış düşünüyorum, olmazsa evlenince olacak inşallah. Biz bebeği hemen düşünüyoruz
Kizlar Allah gonlunuze göre versinonumuzdeki sene sinava girmeyecek olsam bizde askerden gelir gelmez istiyorduk
Seneye bahara alt yapı çalışmaları başlar artık
Bebeği hemen mi düşünüyorsunuz valla iyi cesaretBen 1 sene yada 2 sene düşünüyorum. ay 2 sene de fazla mı olur ne 9 ayda hamilelik
sende 2 yıla kalmaz bebiş düşünürsünsende o ışığı gördüm ben
Öyle olacak malesef canim
Dün bizde bebek hayali kurduk
en iyisi hemen aslında.. durumun müsaitse en mantıklısı..
benim uygun olmucakbebek bende istiyorum ama 2. yılda artık
Bebeği hemen mi düşünüyorsunuz valla iyi cesaretBen 1 sene yada 2 sene düşünüyorum. ay 2 sene de fazla mı olur ne 9 ayda hamilelik
Kizlar Allah gonlunuze göre versinonumuzdeki sene sinava girmeyecek olsam bizde askerden gelir gelmez istiyorduk
selam kızlar bebiş hayalleri kurulmaya başlanmış yinebende genç anne olamayacağım çocuğum artık anane falan der eskiden ne güzelmiş 18de kızlar evleniyormuş hemen bebiş yaş farkı çok az abla kardeş gibi gezerdik kaçırdık treni tabi
üzülme canım.. bizi düşün biz daha evlenip 1 yıllık cicim ayını bile atlatmadık.
seneye 27 de evlensem29 da hamile kalsam 30 umda anne olucam böyle düşün mutlu olursun
hoşgeldin canım.. geç olsun güç olmasın dim ama
oooooooo maşallah canım..
hayırlısı olsun..
Bizim bir yilimiz bitiyorda noluyor sanki7.ayimizda kaldi evliligimiz
Yasa bakma canim, insan istegi an hamile kalacak diye bi sart yok, kimbilir ben ne zaman anne olacagim :44: hem sen 2 yil beklemzsin, insan evlenknce bi süre sonra hormonel olarak hazirlaniyor sanki, biz 2 hatta 3 yil diyorduk, evliligimizin 5.ayinda bebek istemeye baslamistik, sirf askerlik var diye yapmadik tabi.. ama evliliğimin ilk ayinda hamile kalmak istemezdim :44: biseylerin oturmasi bi iki ayi aliyor.. en azindan 2 ay bekleyin derim kizlar :26:
ayy bizde de tam tersi annem karışmıyor giydiğimeEsim sıfır kolla, biraz düşük kol arasinda ne fark var ki dergiy diyor ama ben evlenmeden once sifir kol giymiyordum annemle papaz oluyorduk çünkü evlendik sonra kis geldi, simdide yaz geldi ama koca yok alisveris pek yapmadim, bi kac tane sifir kol kiyafetim var sadece arada onlari giyiyorum ama asil seneye alirim giyerim artik
evet aynen kolsuz olmazsa güzel durmuyor bazı elbiselerr..kıskançlık zor biter canım seni sevdiği sürece az da olsa kıskançlık kalacakYaaa öyle demeeeadami ikna etmenin yollarini ariyorum.O elbiselerin özelliği de kolsuz olmasi.Icindeki kiskanclik canavarini ne zaman ehlilestirebilecegim acaba
doğru diyosun canım tatil falan yok maleseff iznimin 1 haftasını da sonra kullanırm diye düşündüm. 2 hafta yaCanım eger askerinle tatile çıkmak biryerlere gitmek gibi bir düşünceniz yoksa sonraya bırak ihtiyaç olabilir bencebenim gibi akşam engeç 6:30da evde oluyorsan hafta sonu iznin varsa 1buçuk 2 gün rahat yetiştirebiliyorsun tabi almaya giderken izin almıştım işten o kadar
yoo hepsi hazır deil askerim gelince birlikte alcaz biz3 ay kalmış canım yaa çeyizin hazır mı her şey tamam mı
geeel sende gell kasımm gelinleriiiiiiiyizzzz bizzz:119: Bukeeett bak sedada evleniyo kasıma
Sedaaa evlen de arkandan biz gelelim canım
Ben de eşin gibi düşünüyorum kuzum ama benimkine laf anlatamiyorum.Seneye yaza istediğini giyersin ben de bu kişa tesettür düşünüyorum tabi is ortamim musait olursa olmazsa evlenince.O yüzden her seyden hevesimi almak istiyorum aklımda kalmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?