351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kizlar Allah gonlunuze göre versin onumuzdeki sene sinava girmeyecek olsam bizde askerden gelir gelmez istiyorduk

selam kızlar bebiş hayalleri kurulmaya başlanmış yine bende genç anne olamayacağım çocuğum artık anane falan der eskiden ne güzelmiş 18de kızlar evleniyormuş hemen bebiş yaş farkı çok az abla kardeş gibi gezerdik kaçırdık treni tabi

en iyisi hemen aslında.. durumun müsaitse en mantıklısı..
benim uygun olmucak bebek bende istiyorum ama 2. yılda artık

Canim min.borcla evlenmeyi düşünüyoruz, çoğu sey evlendikten sonra zamanla da olur yeter ki huzurumuz olsun, kavusalim.Bu yüzden bebek için maddi imkanimiz olur diye düşünüyoruz, bebek psikolojisine de alistirdik kendimizi.Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Bebeği hemen mi düşünüyorsunuz valla iyi cesaret Ben 1 sene yada 2 sene düşünüyorum. ay 2 sene de fazla mı olur ne 9 ayda hamilelik

Tatlım birbirimizi çok iyi taniyoruz bu yüzden evlendikten sonra tanima faslimiz olmayacak. Evliliğimizin tadini da bebegimizle cikaracagimizi düşünüyoruz. Hakkıyla da her şeyin altindan kalkariz birlikte ne zaman kendinizi hazir hissederseniz o zaman olması daha iyi olur saniyorum.

Kizlar Allah gonlunuze göre versin onumuzdeki sene sinava girmeyecek olsam bizde askerden gelir gelmez istiyorduk

Kuzum sinavdan sonra bebek haberini alırız inşallah. Sinava rahat rahat çalış.

hoşgeldin canım.. geç olsun güç olmasın dim ama

üzülme canım.. bizi düşün biz daha evlenip 1 yıllık cicim ayını bile atlatmadık.
seneye 27 de evlensem 29 da hamile kalsam 30 umda anne olucam böyle düşün mutlu olursun

Bizim bir yilimiz bitiyorda noluyor sanki 7.ayimizda kaldi evliligimiz
Yasa bakma canim, insan istegi an hamile kalacak diye bi sart yok, kimbilir ben ne zaman anne olacagim :44: hem sen 2 yil beklemzsin, insan evlenknce bi süre sonra hormonel olarak hazirlaniyor sanki, biz 2 hatta 3 yil diyorduk, evliligimizin 5.ayinda bebek istemeye baslamistik, sirf askerlik var diye yapmadik tabi.. ama evliliğimin ilk ayinda hamile kalmak istemezdim :44: biseylerin oturmasi bi iki ayi aliyor.. en azindan 2 ay bekleyin derim kizlar :26:

süper hızla devam edicek inşallah.. yok yok zaten ilk yılda istemem.. 1. yıldan sonra ne zaman olursa hazır olurum inşallah..
bende 5 yıl derdim 3e sonra 2 ye düştü..bak şimdide 1 yılın sonrası makul diyorum hamile kalmak için...kendimi tutamıyorum bebiş için

ayy bizde de tam tersi annem karışmıyor giydiğime şimdi de koca yokkkk yaa gülsem mi ağlasam mı yazdığına seeneye alırsın cnm bişeyler
Yaaa öyle demeee adami ikna etmenin yollarini ariyorum.O elbiselerin özelliği de kolsuz olmasi.Icindeki kiskanclik canavarini ne zaman ehlilestirebilecegim acaba
evet aynen kolsuz olmazsa güzel durmuyor bazı elbiselerr..kıskançlık zor biter canım seni sevdiği sürece az da olsa kıskançlık kalacak
doğru diyosun canım tatil falan yok maleseff iznimin 1 haftasını da sonra kullanırm diye düşündüm. 2 hafta ya

sen gelcen dimi nikahıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…