- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.741
ben hemen yabcam bebiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok 18 yasında daha insan ergenlikte oluyor yaselam kızlar bebiş hayalleri kurulmaya başlanmış yinebende genç anne olamayacağım çocuğum artık anane falan der
eskiden ne güzelmiş 18de kızlar evleniyormuş hemen bebiş yaş farkı çok az abla kardeş gibi gezerdik kaçırdık treni tabi
![]()
şeymacım sormayı unuttum dün.. hamidenin gelmeme sebebi neymiş canım. maillesiyoduk demiştin.. üzüldüm ya..
Ay yok 18 yasında daha insan ergenlikte oluyor ya
Ya topiğe girmiş, selam falan vermiş kimse aldırış etmemiş, birşey yazmamış (öyle dedi) canı da sıkkınmıs o gün normalde alınmam böyle birşeye ama moralim bozuktu alındım dedi.Bende bazen 2kişi aynı anda yazıyor o yüzden biri önceki sayfada yada yukarıda kalıyor canım görmemişlerdir neden kasıt olsun ki bazen bana da oluyor, herkese oluyor kızlar da merak etti seni hep, alınma boşuna dedim.
selam kızlar bebiş hayalleri kurulmaya başlanmış yinebende genç anne olamayacağım çocuğum artık anane falan der
eskiden ne güzelmiş 18de kızlar evleniyormuş hemen bebiş yaş farkı çok az abla kardeş gibi gezerdik kaçırdık treni tabi
![]()
yoo hepsi hazır deil askerim gelince birlikte alcaz biz
eksik kalan olursa evlenince de alırım banane![]()
benimde hep en büyük hayalimdi 25'den önce anne olmak ama gecti artikbi arkadasim 17 yasinda hamile kalip 18 yasinda bebegini dünyaya getirdi anne kizdan cok kardes gibiler beraber büyüyorlar Rabbim yeter ki hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin ama anne ile cocugun arasinda fazla yas olmamasi cok güzel bence
![]()
sen gelcen dimi nikahıma![]()
OOO ne kadar çoğaldı nufusumuzherkesler burda sayılır
doğru diyosun canım tatil falan yok maleseff iznimin 1 haftasını da sonra kullanırm diye düşündüm. 2 hafta ya![]()
........... Love Wallpaper/Background 1280 x 800 - Id: 326558 - Wallpaper Abyss
Kızlar keçe ile yapılmış aklıma siz geldiniz Je'taime yazmışlar harika olmuş
Gelicem tabi tatlim.Hatta ayakkabinin altina ismimi yazdiracagim![]()
Bu saatlerde herkes gidiyor, her gün![]()