- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.661
cnmm özelliklee yazlarıı ben de hep aynı sorunn oluoo çok dökülüoooçatlak içinn bişey duymadm tatlım amaa duyduğum zmn sana haber veririmmm mutlakaa, argan saçı parlak gür yapıo diolardı.. çatlak için hep krem satılır yaa hiç öyle bişey denedn mii
seninki mevsimsel o zaman cnm hep yazları oluyorsa argan yağının zararı olacağını düşünmüyorum iyi geliyorsa devam et kullanmaya başka bir şey karıştırma iyi yapıyım derken daha kötü olmasın sonra...
krem hiç kullanmadım bio-oil var duymuşsundur belki genelde hamile bayanlar kullanıyorlar ou denedim yağçeşitleri alıp karıştırdım onu denedim bide arganı deneyeyim dedim de hiç biri işe yaramadı malesefşimdi evlilikte yakın olunca geçirmek istiyorum beni bile rahatsız ediyor görüntüsü
cnmm netten baktn mı pekiii neler önerilio? ben de bii bakaymm cnmm sorayımmm çevremdekileree tatlım, kilo alıp mı verdnn ondan mı oldu
net gitti kuzumbaktım da kesin tedavi yok yazıyor malesef yağı okumuştum aldım pek faydasını göremedim onunda...
evet cnm 20 kiloya yakın bir kilo kaybım oldu ergenlikten sonra banada çatlak olarak döndü sonra :)
nerede askerlik yapıyor canım eniştemiz
cnmmm evtt arkadaşlarmdn daa duydummm kilo kaybındaa oluomuşşş, onu araştrmak gerek bak kesn vardr ii gelen bişeylerr :) tatlım ben yavaştan yatayımmm öpüorummm ii gecelerr yrn konuşruzzz, daha da ii gelişmeleri beklioruzz sendennn
Samsuna selam aramız bozuk olsa dayola devam
Gunaydin kizlarbugün gunlerden Manisa baska da yyyyokkk
Günaydın kızlar
Şu Ağustos ayı bi bitseydi..
Gunaydin sedaagustosa yeni basladik ama
Su bayram gelsede ondan sonra baya agustosun ortasina yaklasmis oluyoruz
Cabuk bitsin yaeeee((((
Valla bende hevesle bayramı bekliorum ilkaycım :)
Bendeeehele bayramdan sonra 30 dan geri saymaya azicik kalmis olacak
Evettt 35 olcak ptesi hiihihihi
Aiy cabuk gelsin bayram ama bitmesin :/
ay ne güzel yaaaSon bir hafta kuaför telaşları giyinme alışveriş derken çok çabuk geçiyor ben yetiştirmeye korktum akşamlar oluyo hazırlıklarla çabuk geçiyor canım son 3-4 günü hatırlamıyorum bile saçımı kestirdim kıyafetlerim hazır yapacakları hazırladım falan yolculuk için yiyecek falanHerkesin geldikten sonra bir telaşı oluyor tabiki ben işte oldugum için buralardayım ama sanırım çogusu öyle degil
oo süpermiş tatlım tamam boyarken seni anarızzkızlar 6 ağustosta ben tatile memlekete gidicem ve şafak 41 olcak ve 22 ağustasta döndüğümde şafağım 25 olcak sanırım
ve 31 Hatay gününde belki nete giremicem.. haritadan beni boyarken kulaklarımı çınlatın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?