- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.701
Günaydın kizlar
Ben de kolsuz siyah uzun elbise alacaktim hatta takilarimi bile ayarlamistim ama nisanlim kolsuz olmaz, kisa kollu bulursan al dedi :-( onun yanına giderken de giyecektim bayram sonrasi ama hevesim kacti elbiseden. Kolu olsa ne olur olmasa ne olur herkeste beni bekliyordu sanki koluma bakmak için :'(
Biz esimle nisanli 5 bayram gecirdikilk iki bayram biz esime bayramlik aldik onlarda bana aldi sonraki bayramlar artik herkes kendine aldi birlikte cikiyorduk alisverise esimle, o kendi aldiklarini oderdi bende benimkilerin.. ayni yere cikiyor bence
Ama dedigin gibi konu sana bisey almalari degil, hassasiyetleri dimibelki nisanlin burda olmayinca es gectiler, kurbanda düşünürler bence
Kapalılara göre çok güzel elbiseler var şeymacım..resimde gönderirsin askerinde bayram eder
bizde kurbanda birlikte alıcaz kıyafetlerimizi... bu arada aklıma gelmişken kızlar ; annem dediki. bizde adettir sözlü, nişanlı kızlara erkek tarafı düğüne kadar kaç bayram geçtiyse bayramlık falan alırmış.. gömlek, etek, elbise, ayakkabı, çanta.. yani kız ne tarz giyinirse artık tepeden tırnağa 1 takım elbise kısacası.. erkek tarafı uzak ve bu konuyu düşünceklerinide hiç sanmıyorum. ben askerime konuyu açtım sadece adet olduğu için annem böle bişey söyledi dedim.. hayatım ailem uzak biliyosun dedi..( en azından böle bişeyi bayram gelmeden dile getirebilir ablası vs.. illa almak değil zaten ... uzaktayız o yüzden bi dahaki sefere vs deseler gönlüm hoş olur.. düşündüler bak anne vs derdim bendeaskerim ben para gönderiyim sen al dedi..saçmalama aşkım mesele senin bana gönderidiğin parayla almak değil.. kıyamam sana dedim.. kurbana inşallah birlikte çıkar hem sana hem bana alıtrız dedim.. en azından eş dost akrabaya ayıp olmasın
baba tarafım memlektte zaten.. 2. dere akrabalarda var... ama zaten bayramda anne tarafımda gidicek memlekete.. evimizde var.. 3 ablam, 3 eniştem ve 5 yeğenim var.. kalabalık bir aileyiz
Kuzum o elbiselerinde kisa kollusu hem zor bulunuyor, hemde güzel durmuyorben cok begeniyorum ama boyum kisa diye almak istemiyorum sana cok yakisir aslinda ama bebisin izin vermemis :26:
cnmmm çokk hafif kolu olan elbiseler oluoo kısa kol gbi duruo, öylee bulabilirsn o daa şık dururr koll minickk ztnn, tabii nişanlnn bşey dersee ona bilemedm şimdiii
Ahh bu erkekler 1cm im için mesele yapıyolar.. sende farklı bişey bak canım.. içine sinen başka bişey bulursun eminim..elbisen kısamı uzunmu?
kurbanada zannetmiyorum bu kadar ince düşünceklerini ama kurbana askerim yanımda olduktan sonra biz herşeyi birlikte yaparız.
ben de alamicam canım bu aralar baya para harcadım maaleseff alamşcam zaten elbisemi göstereceğim pek kimse de yokTrip atasım geldi bi anda, iyidir kuzum sen nasılsın
Bayramda ne giyeceksiniz benim hiçbişeyim yok
Az kaldı canım.. Allah yardımcın olsun.. ona en güzel hediye sen olucaksın zaten..
çok güzel yapıyosun şeymacım.. sorumluluk almak lazım şimdiden dimi ama. Bende 3 adet bilzik yaptım kendime.. eşyalarımıda kendi paramla aldım ve (şuan sözlüyüm) nişan iöin salonuda kendim tutucam.. hiç bir şeye el attırmak istemiyosun sanırım sende benim gibi.. ama tıkanırsam onlar arkamızda en aından biliyorz..
hayırlısı cnm inşallah. seni nişanlıda görmek isteriz... seninde hediyen güzelmiş ilkay gibi..maşallah ne güzel yaaa...
Canim elbise uzun kisa giyemem zaten.Ikna etmeye çalışacağım pes etmek yok:çünkü çok begendim ama kesinlikle hayır derse de baska bir sey almam zaten.
3 ay kalmış canım yaa çeyizin hazır mı her şey tamam mıBen ekim basında nişanlancam kasımda evlencemmmm ihihihihiîhihihi
Amin canımMasallah canim ne guzel biriktiriyorsun öyleAllah bol kazanclar versin hepimize
Canım bizdede öyle adet var ama k.babam işden para alamadı henüz nişanlıma da doğru düzgün para yollayamamış benim babam da hissetti, işlerin kötü gittiğini sohbet sırasında söylemiş işte ödeme yapmıyorlar falan diye, babamda bunu bildiği için nişanlıma para yolladı bize hiç sormadan, belki sıkıntıdadır diyeKapalılara göre çok güzel elbiseler var şeymacım..resimde gönderirsin askerinde bayram eder
bizde kurbanda birlikte alıcaz kıyafetlerimizi... bu arada aklıma gelmişken kızlar ; annem dediki. bizde adettir sözlü, nişanlı kızlara erkek tarafı düğüne kadar kaç bayram geçtiyse bayramlık falan alırmış.. gömlek, etek, elbise, ayakkabı, çanta.. yani kız ne tarz giyinirse artık tepeden tırnağa 1 takım elbise kısacası.. erkek tarafı uzak ve bu konuyu düşünceklerinide hiç sanmıyorum. ben askerime konuyu açtım sadece adet olduğu için annem böle bişey söyledi dedim.. hayatım ailem uzak biliyosun dedi..( en azından böle bişeyi bayram gelmeden dile getirebilir ablası vs.. illa almak değil zaten ... uzaktayız o yüzden bi dahaki sefere vs deseler gönlüm hoş olur.. düşündüler bak anne vs derdim bendeaskerim ben para gönderiyim sen al dedi..saçmalama aşkım mesele senin bana gönderidiğin parayla almak değil.. kıyamam sana dedim.. kurbana inşallah birlikte çıkar hem sana hem bana alıtrız dedim.. en azından eş dost akrabaya ayıp olmasın
baba tarafım memlektte zaten.. 2. dere akrabalarda var... ama zaten bayramda anne tarafımda gidicek memlekete.. evimizde var.. 3 ablam, 3 eniştem ve 5 yeğenim var.. kalabalık bir aileyiz
bize göre 3-4 parmak uzun kol olsa ne farkeder gibi geliyorr ama erkekler için öenmliama hakkaten sıfır kollu kesinlikle daha fazla dikkat çekiyor daha iddialı oluyor . bi fark oluyor aralarında yani
Ben ekim basında nişanlancam kasımda evlencemmmm ihihihihiîhihihi
bize göre 3-4 parmak uzun kol olsa ne farkeder gibi geliyorr ama erkekler için öenmliama hakkaten sıfır kollu kesinlikle daha fazla dikkat çekiyor daha iddialı oluyor . bi fark oluyor aralarında yani
Ben ekim basında nişanlancam kasımda evlencemmmm ihihihihiîhihihi
Esim sıfır kolla, biraz düşük kol arasinda ne fark var ki dergiy diyor ama ben evlenmeden once sifir kol giymiyordum annemle papaz oluyorduk çünkü evlendik sonra kis geldi, simdide yaz geldi ama koca yok alisveris pek yapmadim, bi kac tane sifir kol kiyafetim var sadece arada onlari giyiyorum ama asil seneye alirim giyerim artik
Sedaaa evlen de arkandan biz gelelim canım
Ben de eşin gibi düşünüyorum kuzum ama benimkine laf anlatamiyorum.Seneye yaza istediğini giyersin ben de bu kişa tesettür düşünüyorum tabi is ortamim musait olursa olmazsa evlenince.O yüzden her seyden hevesimi almak istiyorum aklımda kalmasin.
ay ne güzel yaaabelki yıllık iznimi o son 1 hafta bile kullanabilirimm anca yetişir işler
Aaa gerçekten mi kusum masallahhayirlisi olsun senin icin evet aslinda aklinda kalmamasi iyi olur, acaba bunu kullanarak mi ikna etsen nisanlini
Kuzum bugün kü taktigim o olacakaylardir düşünüyorum bunu aslinda ama kendimi ve ailemi hazirlamam gerekiyordu bu duruma.Kendimi hazirladim, ailemi de hazirlamaya çalışıyorum.
Ailenide hazirlarsin insallah tatlimkendini hazirlaman bence en onemlisiydi onu da yapmissin hadi bakalim hayırlısı.. nisanlin cok sevinecek
Sedaaa evlen de arkandan biz gelelim canım
Ben de eşin gibi düşünüyorum kuzum ama benimkine laf anlatamiyorum.Seneye yaza istediğini giyersin ben de bu kişa tesettür düşünüyorum tabi is ortamim musait olursa olmazsa evlenince.O yüzden her seyden hevesimi almak istiyorum aklımda kalmasin.
Canim ben de iş ortamim uygun olursa bu kış düşünüyorum, olmazsa evlenince olacak inşallah. Biz bebeği hemen düşünüyoruzcanım bende evlendikten sorna düşünüyorum tesettür.. Tabi Allah nasip ederse.. evlenince eğer çalışırsam en fazla 2 yıl sonunda hem tesettürlü hemde bebekli bi hanım olcam inş.
Canim ben de iş ortamim uygun olursa bu kış düşünüyorum, olmazsa evlenince olacak inşallah. Biz bebeği hemen düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?