351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ahh bu erkekler 1cm im için mesele yapıyolar.. sende farklı bişey bak canım.. içine sinen başka bişey bulursun eminim..elbisen kısamı uzunmu?

kurbanada zannetmiyorum bu kadar ince düşünceklerini ama kurbana askerim yanımda olduktan sonra biz herşeyi birlikte yaparız.

Son düzenleme:

Tatlim bizde de var öyle bir adet ama uzaktayiz.K.validem bayramdan sonra geldiğinde alalim kızım dedi ben de tamam dedim ama bana göre hiç gerek yok.Sadece aileler arasinda huzursuzluk olmasın diye kabul ettim.Soran akrabalara da biz farklı yerlerdeyiz her adeti gerceklestiremeyiz diyorum. Kurban bayraminda da koç gelmesi lazim bakalim o zaman ne olacak ;-)

Kuzum o elbiselerinde kisa kollusu hem zor bulunuyor, hemde güzel durmuyor ben cok begeniyorum ama boyum kisa diye almak istemiyorum sana cok yakisir aslinda ama bebisin izin vermemis :26:

Kuşum evet kollulari güzel değil :-( icimde kaldı elbise, tatli dilimle ikna edebilir miyim diye düşünüyorum dün aksamda ısrar etmedim.Bana da şeker kız elbiseleri olmuyor kuzum ama sana çok güzel olur.

cnmmm çokk hafif kolu olan elbiseler oluoo kısa kol gbi duruo, öylee bulabilirsn o daa şık dururr koll minickk ztnn, tabii nişanlnn bşey dersee ona bilemedm şimdiii

Canim o elbiseler de minik kollar bile güzel durmuyor :-( bir yolunu bulup ikna edecegim artık.

Canim elbise uzun kisa giyemem zaten.Ikna etmeye çalışacağım pes etmek yok :çünkü çok begendim ama kesinlikle hayır derse de baska bir sey almam zaten.

Ben ekim basında nişanlancam kasımda evlencemmmm ihihihihiîhihihi

Canim elbise uzun kisa giyemem zaten.Ikna etmeye çalışacağım pes etmek yok :çünkü çok begendim ama kesinlikle hayır derse de baska bir sey almam zaten.

bize göre 3-4 parmak uzun kol olsa ne farkeder gibi geliyorr ama erkekler için öenmli ama hakkaten sıfır kollu kesinlikle daha fazla dikkat çekiyor daha iddialı oluyor . bi fark oluyor aralarında yani

Masallah canim ne guzel biriktiriyorsun öyle Allah bol kazanclar versin hepimize
Amin canım Direk altın yapıyorum ki harcamayım yoksa kendimi kıyafet mağazalarında bulmuştum bi kez

Canım bizdede öyle adet var ama k.babam işden para alamadı henüz nişanlıma da doğru düzgün para yollayamamış benim babam da hissetti, işlerin kötü gittiğini sohbet sırasında söylemiş işte ödeme yapmıyorlar falan diye, babamda bunu bildiği için nişanlıma para yolladı bize hiç sormadan, belki sıkıntıdadır diye canım babam...Nişanlıma bende dedim böyle bir adet var diye halam sordu bana mesela 'bizim geline alışveriş yaptık bayrama, siz ne alacaksınız' dedi, beni bi ay önce alışverişe götürdüler zaten birşey almaları gerekmiyor illa ben kendim çalışıyorum alırım dedim. Sinirim bozuluyor ya böyle soruların akraba tarafından sorulmasına, nişanlıma da söyledimki bilsin, benim amacım onlara laf gelmemesi.Şu an zaten k.babamın alışveriş yapacak durumu da yok adam ödemesini alamadı:26: Bakalım ne olacak.

bize göre 3-4 parmak uzun kol olsa ne farkeder gibi geliyorr ama erkekler için öenmli ama hakkaten sıfır kollu kesinlikle daha fazla dikkat çekiyor daha iddialı oluyor . bi fark oluyor aralarında yani

Esim sıfır kolla, biraz düşük kol arasinda ne fark var ki der giy diyor ama ben evlenmeden once sifir kol giymiyordum annemle papaz oluyorduk çünkü evlendik sonra kis geldi, simdide yaz geldi ama koca yok alisveris pek yapmadim, bi kac tane sifir kol kiyafetim var sadece arada onlari giyiyorum ama asil seneye alirim giyerim artik

Yaaa öyle demeee adami ikna etmenin yollarini ariyorum.O elbiselerin özelliği de kolsuz olmasi.Icindeki kiskanclik canavarini ne zaman ehlilestirebilecegim acaba

Ben ekim basında nişanlancam kasımda evlencemmmm ihihihihiîhihihi

Sedaaa evlen de arkandan biz gelelim canım

Ben de eşin gibi düşünüyorum kuzum ama benimkine laf anlatamiyorum.Seneye yaza istediğini giyersin ben de bu kişa tesettür düşünüyorum tabi is ortamim musait olursa olmazsa evlenince.O yüzden her seyden hevesimi almak istiyorum aklımda kalmasin.

Aaa gerçekten mi kusum masallah hayirlisi olsun senin icin evet aslinda aklinda kalmamasi iyi olur, acaba bunu kullanarak mi ikna etsen nisanlini

ay ne güzel yaaa belki yıllık iznimi o son 1 hafta bile kullanabilirimm anca yetişir işler

Canım eger askerinle tatile çıkmak biryerlere gitmek gibi bir düşünceniz yoksa sonraya bırak ihtiyaç olabilir bencebenim gibi akşam engeç 6:30da evde oluyorsan hafta sonu iznin varsa 1buçuk 2 gün rahat yetiştirebiliyorsun tabi almaya giderken izin almıştım işten o kadar

Son düzenleme:
Aaa gerçekten mi kusum masallah hayirlisi olsun senin icin evet aslinda aklinda kalmamasi iyi olur, acaba bunu kullanarak mi ikna etsen nisanlini

Kuzum bugün kü taktigim o olacak aylardir düşünüyorum bunu aslinda ama kendimi ve ailemi hazirlamam gerekiyordu bu duruma.Kendimi hazirladim, ailemi de hazirlamaya çalışıyorum.

Kuzum bugün kü taktigim o olacak aylardir düşünüyorum bunu aslinda ama kendimi ve ailemi hazirlamam gerekiyordu bu duruma.Kendimi hazirladim, ailemi de hazirlamaya çalışıyorum.

Ailenide hazirlarsin insallah tatlim kendini hazirlaman bence en onemlisiydi onu da yapmissin hadi bakalim hayırlısı.. nisanlin cok sevinecek

Ailenide hazirlarsin insallah tatlim kendini hazirlaman bence en onemlisiydi onu da yapmissin hadi bakalim hayırlısı.. nisanlin cok sevinecek

Kuşum kendimi hazirlamak zamanimi aldi ama çok şükür atlattim ailem de bir şekilde ikna olacak diye düşünüyorum. Nisanlim hep sen bilirsin nasil olursan ol senin yaninda olacağım ama yaparsan da çok memnun olurum dedi ben de ikimizi de mutlu etmek istiyorum.

canım bende evlendikten sorna düşünüyorum tesettür.. Tabi Allah nasip ederse.. evlenince eğer çalışırsam en fazla 2 yıl sonunda hem tesettürlü hemde bebekli bi hanım olcam inş.

canım bende evlendikten sorna düşünüyorum tesettür.. Tabi Allah nasip ederse.. evlenince eğer çalışırsam en fazla 2 yıl sonunda hem tesettürlü hemde bebekli bi hanım olcam inş.
Canim ben de iş ortamim uygun olursa bu kış düşünüyorum, olmazsa evlenince olacak inşallah. Biz bebeği hemen düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…