• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm özelliklee yazlarıı ben de hep aynı sorunn oluoo çok dökülüooo:19: çatlak içinn bişey duymadm tatlım amaa duyduğum zmn sana haber veririmmm mutlakaa, argan saçı parlak gür yapıo diolardı.. çatlak için hep krem satılır yaa hiç öyle bişey denedn mii

seninki mevsimsel o zaman cnm hep yazları oluyorsa argan yağının zararı olacağını düşünmüyorum iyi geliyorsa devam et kullanmaya başka bir şey karıştırma iyi yapıyım derken daha kötü olmasın sonra...
krem hiç kullanmadım bio-oil var duymuşsundur belki genelde hamile bayanlar kullanıyorlar ou denedim yağçeşitleri alıp karıştırdım onu denedim bide arganı deneyeyim dedim de hiç biri işe yaramadı malesef:19: şimdi evlilikte yakın olunca geçirmek istiyorum beni bile rahatsız ediyor görüntüsü :17:

seninki mevsimsel o zaman cnm hep yazları oluyorsa argan yağının zararı olacağını düşünmüyorum iyi geliyorsa devam et kullanmaya başka bir şey karıştırma iyi yapıyım derken daha kötü olmasın sonra...
krem hiç kullanmadım bio-oil var duymuşsundur belki genelde hamile bayanlar kullanıyorlar ou denedim yağçeşitleri alıp karıştırdım onu denedim bide arganı deneyeyim dedim de hiç biri işe yaramadı malesef:19: şimdi evlilikte yakın olunca geçirmek istiyorum beni bile rahatsız ediyor görüntüsü :17:

cnmm netten baktn mı pekiii neler önerilio? ben de bii bakaymm cnmm sorayımmm çevremdekileree tatlım, kilo alıp mı verdnn ondan mı oldu

cnmm netten baktn mı pekiii neler önerilio? ben de bii bakaymm cnmm sorayımmm çevremdekileree tatlım, kilo alıp mı verdnn ondan mı oldu

net gitti kuzum :( baktım da kesin tedavi yok yazıyor malesef yağı okumuştum aldım pek faydasını göremedim onunda...
evet cnm 20 kiloya yakın bir kilo kaybım oldu ergenlikten sonra banada çatlak olarak döndü sonra :)

net gitti kuzum :( baktım da kesin tedavi yok yazıyor malesef yağı okumuştum aldım pek faydasını göremedim onunda...
evet cnm 20 kiloya yakın bir kilo kaybım oldu ergenlikten sonra banada çatlak olarak döndü sonra :)

cnmmm evtt arkadaşlarmdn daa duydummm kilo kaybındaa oluomuşşş, onu araştrmak gerek bak kesn vardr ii gelen bişeylerr :) tatlım ben yavaştan yatayımmm öpüorummm ii gecelerr yrn konuşruzzz, daha da ii gelişmeleri beklioruzz sendennn:16:

cnmmm evtt arkadaşlarmdn daa duydummm kilo kaybındaa oluomuşşş, onu araştrmak gerek bak kesn vardr ii gelen bişeylerr :) tatlım ben yavaştan yatayımmm öpüorummm ii gecelerr yrn konuşruzzz, daha da ii gelişmeleri beklioruzz sendennn:16:

iyi geceler tatlım :16: döneceğim inşallah geleceğe umutla bakmaya devam ediyoruz güzel günlere çok az kaldı:16:

Samsuna selam aramız bozuk olsa da:14::58: yola devam :10::10:

canım bizim de bozuktu 6gün hiç konuşmadık şimdi yavaştan düzelmeye başladık gibi umutsuzluğa kapılma sende düzelirsiniz sizde askerlik iyice bunalttı bitse de rahatlasak artık gelsinler hiç birşey kalmayacak bak görürsün bize biraz daha sabretmek düşüyor malesef:26:

kızlar 6 ağustosta ben tatile memlekete gidicem ve şafak 41 olcak ve 22 ağustasta döndüğümde şafağım 25 olcak sanırım :52: :52:

ve 31 Hatay gününde belki nete giremicem.. haritadan beni boyarken kulaklarımı çınlatın olurmu :31:

Son bir hafta kuaför telaşları giyinme alışveriş derken çok çabuk geçiyor ben yetiştirmeye korktum akşamlar oluyo hazırlıklarla çabuk geçiyor canım son 3-4 günü hatırlamıyorum bile saçımı kestirdim kıyafetlerim hazır yapacakları hazırladım falan yolculuk için yiyecek falan:9:Herkesin geldikten sonra bir telaşı oluyor tabiki ben işte oldugum için buralardayım ama sanırım çogusu öyle degil:51:
ay ne güzel yaaa :16:belki yıllık iznimi o son 1 hafta bile kullanabilirimm anca yetişir işler:9:
kızlar 6 ağustosta ben tatile memlekete gidicem ve şafak 41 olcak ve 22 ağustasta döndüğümde şafağım 25 olcak sanırım :52: :52:

ve 31 Hatay gününde belki nete giremicem.. haritadan beni boyarken kulaklarımı çınlatın olurmu :31:
oo süpermiş tatlım tamam boyarken seni anarızz:31: inşallah memlekette güzel güzel oyalanırsınn zaman su gibi akar... şafak 25 kulağa hoş geliyor:32:

Back
X