- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.021
Kargo değil de bana mektup yaz dedim tamam dedi. İnşallah geçişştrmemiştir o mektubu hep saklarımm
Kargo değil de bana mektup yaz dedim tamam dedi. İnşallah geçişştrmemiştir o mektubu hep saklarımm
Iyi fikir tatlım inşallah yazar askerin
Bende mektup istedim ama yazmadı benim sıpaHatta doğum günümde düşünüp duruyodu yanında olamıcam diye boşver bana mektup yaz hediye olarak yeter dedim yine yazmadı
Ben şimdilik düşünmüyorum canım. . Bişey mi soracaktın:26:
Aşkımız tazeleniyor bu askerlik sayesindebende haftaya gideceğim inşallah nne giyecegine karar verdin mi tatlım
ama orda yemekler hazır olarak dışardan yemek şirketinden geliyormuş. orda yapmıyorlarmış ki
Ya mektup yazıp kargoya vermek istiyorum acaba ulaşır mı ya
Ya mektubu kargoya vermek istiyorum bn olur mu acaba
Söyledim ama yok ben biliyorum bizim yemek burda yapılıyo dedi. Karışmıyorum artık ne yiyosa yesin :)
Eşi kastamonu'da olanlar, yemin töreninde oraya nasıl ulaşmayı düşünüyosunuz? Ben ankaradan geçicem oraya ama otobüs saatleri uygun değil yemin töreni için. Napıcam bilmiyorum
Söyledim ama yok ben biliyorum bizim yemek burda yapılıyo dedi. Karışmıyorum artık ne yiyosa yesin :)
Eşi kastamonu'da olanlar, yemin töreninde oraya nasıl ulaşmayı düşünüyosunuz? Ben ankaradan geçicem oraya ama otobüs saatleri uygun değil yemin töreni için. Napıcam bilmiyorum
cnm benim nişanlım da manisada, bugün aradı ama kısa konuştuk eğitim arası vermişler, eğitimdeyiz dedi..mrk etme cnm akşam fln bulduğu ilk fırsatta arar zaten..
Canım biz eşimle konustuk eğitim var dedi.. sıkma canını arar aksama
Ya sıkıntı yapma gece arar belki. Benimki de biraz önce aradı dünden beri ilk defa. Hatta bütün gün boş boş durduk bi şey yapmadık diyo. E dedim nîye aramadın? Aratmadılar ki dedi yani boş vakitleri olsa da fırsatları olmayabiliyo canım
Ya kızlar askerine kargo göndermeyi düşünen var mııı
Cooook fenayım geceleri uyuyamıyorum :/
Sağ olun kızlar telaşlanıyorum işte ister istemez.20.30'da aradı,dersteydim numarayı görünce nasıl koşarak çıktım anlatamam :)) eğitim varmış bu gün,molalarda da çok kalabalıkmış telefonlar arayamamış.Sıa yaa özle özle iyidir diyor birde :)) Burayı arayabilirsin dün öğrendim dedi,tekrar aradığında numarayı verecek.Burada paylaşırım
Kavuşmana az kaldı canım,biraz daha sabır.
Baakk:) Dedik biz işte sana .. boşa telaş yaptın canım, eğitim oluyo eğitim olmasa sıra oluyo , her şey için sıraya giriyorlarmış. O yüzden bunu göz önünde bulundur bir daha canını sıkma
İlk defa bu gün geç aradı ya o yüzden telaşlandım sanki oranın saati saatini tutuyormuş gibi ama gel de anlat işte :)) sağol canım
Canım ulaşır ama kendisine verilmeden okunuyor diye biliyorum. Yaz ama kendin ver bence görüştüğünüzde
Sağ olun kızlar telaşlanıyorum işte ister istemez.20.30'da aradı,dersteydim numarayı görünce nasıl koşarak çıktım anlatamam :)) eğitim varmış bu gün,molalarda da çok kalabalıkmış telefonlar arayamamış.Sıa yaa özle özle iyidir diyor birde :)) Burayı arayabilirsin dün öğrendim dedi,tekrar aradığında numarayı verecek.Burada paylaşırım
Canım ben de mektup göndereceğim yarın ama kargo mu ptt mi karar veremedim ben de.Okunuyor mektuplar ama detaylı incelemiyorlar,abim bölük komutanı o söylemişti.Askerim çok istiyor o yüzden göndereceğim.Araştıracağım yarın sana da bilgi veririm.
Kavuşmana az kaldı canım,biraz daha sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?