• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kargo değil de bana mektup yaz dedim tamam dedi. İnşallah geçişştrmemiştir o mektubu hep saklarımm

Bende mektup istedim ama yazmadı benim sıpa:50: Hatta doğum günümde düşünüp duruyodu yanında olamıcam diye boşver bana mektup yaz hediye olarak yeter dedim yine yazmadı:47:

gecen yıl doğum gününde bende kitapcık şeklinde takvim hazırlamiştım tüm özel günlerimizi felan yazmistim icerisine unutmasın diye. Demiştim askere giderken al yanina nasılsa mektup yazmasın kücük notlar yazarsin diye bakalım yapicakmi
:rolleyes:

Iyi fikir tatlım inşallah yazar askerin:31:

Bende mektup istedim ama yazmadı benim sıpa:50: Hatta doğum günümde düşünüp duruyodu yanında olamıcam diye boşver bana mektup yaz hediye olarak yeter dedim yine yazmadı:47:

Yaa erkekler niye böyle:)) eminim çok seviyorlar, değer veriyolar ama bizim gibi değiller maalesef. belli etmiyorlar fazla... ve böyle bizim önemsediğimiz ufak şeyleri pek önmsemiyorlar . O yüzden fazla kafaya takmayalım onların yaratılışları farklı napalımm:)

ama orda yemekler hazır olarak dışardan yemek şirketinden geliyormuş. orda yapmıyorlarmış ki

Söyledim ama yok ben biliyorum bizim yemek burda yapılıyo dedi. Karışmıyorum artık ne yiyosa yesin :)

Eşi kastamonu'da olanlar, yemin töreninde oraya nasıl ulaşmayı düşünüyosunuz? Ben ankaradan geçicem oraya ama otobüs saatleri uygun değil yemin töreni için. Napıcam bilmiyorum:(

Msj attım bana mektup yazmadın diyede not defterine yazmış ondan verememiş günahını aldım durduk yere yaa canım kocam benim:16:

Söyledim ama yok ben biliyorum bizim yemek burda yapılıyo dedi. Karışmıyorum artık ne yiyosa yesin :)

Eşi kastamonu'da olanlar, yemin töreninde oraya nasıl ulaşmayı düşünüyosunuz? Ben ankaradan geçicem oraya ama otobüs saatleri uygun değil yemin töreni için. Napıcam bilmiyorum:(

Biraz erken gitsen oralarda oyalansan olmaz mı canım

En kötü erken inip bikaç saat otobüs terminalinde beklersin canım bekleme salonları vardır sanırım

Kızlar usta birliği ankara jandarma destek kıta olan var mııııı?? Veya geçmiş dönemlerde olan?

cnm benim nişanlım da manisada, bugün aradı ama kısa konuştuk eğitim arası vermişler, eğitimdeyiz dedi..mrk etme cnm akşam fln bulduğu ilk fırsatta arar zaten..

Canım biz eşimle konustuk eğitim var dedi.. sıkma canını arar aksama:31:

Ya sıkıntı yapma gece arar belki. Benimki de biraz önce aradı dünden beri ilk defa. Hatta bütün gün boş boş durduk bi şey yapmadık diyo. E dedim nîye aramadın? Aratmadılar ki dedi yani boş vakitleri olsa da fırsatları olmayabiliyo canım

Sağ olun kızlar telaşlanıyorum işte ister istemez.20.30'da aradı,dersteydim numarayı görünce nasıl koşarak çıktım anlatamam :)) eğitim varmış bu gün,molalarda da çok kalabalıkmış telefonlar arayamamış.Sıa yaa özle özle iyidir diyor birde :)) Burayı arayabilirsin dün öğrendim dedi,tekrar aradığında numarayı verecek.Burada paylaşırım ;)

Ya kızlar askerine kargo göndermeyi düşünen var mııı

Canım ben de mektup göndereceğim yarın ama kargo mu ptt mi karar veremedim ben de.Okunuyor mektuplar ama detaylı incelemiyorlar,abim bölük komutanı o söylemişti.Askerim çok istiyor o yüzden göndereceğim.Araştıracağım yarın sana da bilgi veririm.

Cooook fenayım geceleri uyuyamıyorum :/

Kavuşmana az kaldı canım,biraz daha sabır.

Sağ olun kızlar telaşlanıyorum işte ister istemez.20.30'da aradı,dersteydim numarayı görünce nasıl koşarak çıktım anlatamam :)) eğitim varmış bu gün,molalarda da çok kalabalıkmış telefonlar arayamamış.Sıa yaa özle özle iyidir diyor birde :)) Burayı arayabilirsin dün öğrendim dedi,tekrar aradığında numarayı verecek.Burada paylaşırım ;)

Baakk:) Dedik biz işte sana .. boşa telaş yaptın canım, eğitim oluyo eğitim olmasa sıra oluyo , her şey için sıraya giriyorlarmış. O yüzden bunu göz önünde bulundur bir daha canını sıkma

Baakk:) Dedik biz işte sana .. boşa telaş yaptın canım, eğitim oluyo eğitim olmasa sıra oluyo , her şey için sıraya giriyorlarmış. O yüzden bunu göz önünde bulundur bir daha canını sıkma

İlk defa bu gün geç aradı ya o yüzden telaşlandım sanki oranın saati saatini tutuyormuş gibi ama gel de anlat işte :)) sağol canım

İlk defa bu gün geç aradı ya o yüzden telaşlandım sanki oranın saati saatini tutuyormuş gibi ama gel de anlat işte :)) sağol canım

Bizimki hiç belli olmuyor canım :) Bugün sbah onda aradı bazen gece on buçukta bazen öğlen :) Sende telaş yapma bence biz ortamı pek bilmediğimizden olabiliyo böle tabi :) Nişanlım İskenderunda kızlar 1.deniz er eğitim alayı yok mu başka orda askeri olan????

Canım ben de mektup göndereceğim yarın ama kargo mu ptt mi karar veremedim ben de.Okunuyor mektuplar ama detaylı incelemiyorlar,abim bölük komutanı o söylemişti.Askerim çok istiyor o yüzden göndereceğim.Araştıracağım yarın sana da bilgi veririm.

evet az kaldı ben bavulumu hazırladım simdiden ))))))) tek derdim geceleri uyuyamamak :(

Back