- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
gelsinler de planlar hazırdediğin gibi eklenir de 5 ay boyunca .. burda konuşuruz ne güzel
benim inş kasım da düğünm var ya siz bendn tecrübelisinz :) yardımlarını bekliorum o dönemde :)
her türlü yardım yapılırakşamları hep burdayım zaten 5 ay boyunca :26:
benim mesai de burda sabah başlıo akşama kdr sürüoo :) mütemadiyen burdayımmmm :))
sen evdemisin canım? sormuşmuydum daha önce :44: bende gündüz cepten akşam bilgisayardan takip ediyorum yazı farkımdan anlaşılıyordur
evdeymm cnmm ben yüksek lisansı da bitrdm kpss kursuna yazıldım ama bu sene nişan düğün askerlik telaşından yalan oldu kursa pek devam edemedm zaten evde olduğu kdr çalışcm art.umudum yok ama işte girmiş olmak için grcm
geç kalmış sayılmazsın ki canım ya, çalış bence ne güzel atanırsın bu sene hem düğün hem iş süper olurben gireceğim bu sene ama bizim yılımız değil bu sene.. yinede gireyim tecrübe olsun
Merhaba kızlar ben bugun sevdigimle 2 kez konustum kısa kısa bugun ilk kez nöbet tutcakmıs kogus nöbeti 3-5 arası 2.30 da kalkcak bi daha hiç uyku yokmuskıyamam dedim allahtan tuvalet nöbeti gelmedi baska arkadaslara denk geldi dedi gündüzleri hep egitimdelermiş ne yaptırıyorlar dedim saga dön sola dön rap rap yürüyüş yemin töreni hazırlıgı işte :)) askeriyede telefonla konusma süresi max 3 dakıka dedi cok kişi var ve az telefon var dedi yani uzun konusablar sükretsin kızlar :)))) acemilik böyle geccek insallah tek avuntum ctesi ankarada askımın yanındayım :)) ben kısa safak tutuyorum simdi ctesine gün sayıyorum )))
Merhaba kızlar ben bugun sevdigimle 2 kez konustum kısa kısa bugun ilk kez nöbet tutcakmıs kogus nöbeti 3-5 arası 2.30 da kalkcak bi daha hiç uyku yokmuskıyamam dedim allahtan tuvalet nöbeti gelmedi baska arkadaslara denk geldi dedi gündüzleri hep egitimdelermiş ne yaptırıyorlar dedim saga dön sola dön rap rap yürüyüş yemin töreni hazırlıgı işte :)) askeriyede telefonla konusma süresi max 3 dakıka dedi cok kişi var ve az telefon var dedi yani uzun konusablar sükretsin kızlar :)))) acemilik böyle geccek insallah tek avuntum ctesi ankarada askımın yanındayım :)) ben kısa safak tutuyorum simdi ctesine gün sayıyorum )))
doğru sölüosun cnm haftaya başlarım art, bu hafta yerimden bile kalkmak istemiorum hiç bşy istemio cnm, bu sene a kadrosu alımı varya sen genel kültr yeteneğe girersn tecrübe olurr cnm saanaa da :)
Sağolun arkadaslar hoş buldum. Eşim Kütahya da.havaci kısa dönem. Çok özledim aklımdan çıkmıyor hic arasa sesini duymak beni çok rahatlatacak
Sağolun arkadaslar hoş buldum. Eşim Kütahya da.havaci kısa dönem. Çok özledim aklımdan çıkmıyor hic arasa sesini duymak beni çok rahatlatacak
Canım benim annen anne kalbiyle düşünüo tabiki kendince haklı ama bana sorarsan o önemli gününde YANINDA olmalısın.. O gün bi daha yasanmayacak ki.. Kim ne düşünürse düşünsün istiyormusun gitmek ? Git kesin git annene de ben sevdigimin bu önemli gününde yanında olmak istiyorum kimin ne düşündügü umrumda degil gibi bişe sölersen sanırım içi rahatlar.. Belkide ailesi öle düşünmicek aferin bak kıza oglumuzu yanlız bırakmıo dicek hem orda tanısınca bence daha sıcak ortam olur herkes özlem dolu seni süzcek halleri olmaz tek konu hangi sırada aa surdaki mi burdaki mi usta birligi nasıl olcak acaba vs hep onun üstüne kurulu olur dısarda tanıssan ohoooo bin ton soru )))))çokk özleidm yaaa valla dayanılacak gibi değil
yemin törenine gitme konusunda da kararsızdım. yeminden 2 hafta sonra usta birliğine geçecek. anca o zaman görüşebilicez sanırım yani 1 ay var en az.. yemin törenine ailesi gelecek diye kararsızdım . daha ailesiyle hiç tanışmadım orası uygun bi yer mi diye düşünüyordum.. anneme danıştım, annem de bence gitme dedi. gitmemi pek istemedi. daha ciddi bişey yok söz nişan, ailesi yanlış anlar daha evlenmeden geliyo peşinden çocuğun, zaten çantada keklik falan gibi düşünürler dedi. ama benim kalbim öyle demiyo
benimde bu hafta birşey yapasım yok .. hobilerimle bile ilgilenmiyorum ders hayatta çalışamam :26: evet ben b kadroyum genel kültür genel yetenek yapmam lazım sadece .. bende seneye sıkı hazırlanmam lazım
seneyee biraz çalışırsan çok rahat yaparsınn cnmm aile ve sosyal politikalar bakanlığı sizden baya alım yapıo dimi
Ben baska bir arkadasımdan ögrendim tuvalet nöbeti şu oluoms hani bi asker uyku sersemi kalkar ayagı kayar düşer kalır allah korusun vs bunun icin tuvaletin kapısında tutuluomus kogus nöbeti ise hırsızlık olmasın die sanırım herkes uyuo sen sabah onları uyandırıon işte ama en zoru 3-5 nöbetiymiş gece uykunun en tatlı yerinde hop uyan giyin herkes uyur sen beklersintuvalet nöbeti mi? oyy kocişim ne nöbeti tutacak acaba demedi hiç nöbet falan yarın bi sorayım :26: valla bizde max. 3 dakika konuşuyoruz ya gerçekten .. mehtap 4 o zaman hatta cumartesiyi saymayalım mehtap 3
Benim bir kuzenim oturuo ankarada ama pek görüşmem eh aramak zorunda kaldım :/cnm sen bu arada nasıl mamak tarafına gidilir gelinir fln öğrenebildn mii kalma işini fln ?
Ben baska bir arkadasımdan ögrendim tuvalet nöbeti şu oluoms hani bi asker uyku sersemi kalkar ayagı kayar düşer kalır allah korusun vs bunun icin tuvaletin kapısında tutuluomus kogus nöbeti ise hırsızlık olmasın die sanırım herkes uyuo sen sabah onları uyandırıon işte ama en zoru 3-5 nöbetiymiş gece uykunun en tatlı yerinde hop uyan giyin herkes uyur sen beklersin
Bizimkiler baslamıs nöbete bakalım ))))
Evet benim mehtap cok kısa allahıma binlerce sükür dualarımı duydu
Ama kızlar yakın olsada uzak olsada hasret aynı hasret
Hatta askerligini yapmıs bi arkadasım dediki sen her hafta gidince daha zor gecicek her hafta aynı ayrılık acısını cekceksin dier türlü alısıosun bi şekilde
Bakalım hangisi zormus görcez elimden geldigince gidicem onlara cok fazla moral olur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?