• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet birçok bakanlık alım yapıyor da ben sadece denizli tercihi yapacağım için atanma ihtimalim biraz azalmış oluyor diğer mezunlara göre :26: senin bölümün ne canım

cnmm evt o zmn brz daha azalıo ama benim için de şöyle zor sadece ankara yapcm ama puanlar yüksek oluo sanırım.. benim uluslararası ilişkiler bölümüm

Benim bir kuzenim oturuo ankarada ama pek görüşmem eh aramak zorunda kaldım :/
Bu hafta onda kalcam sonraki zaman icin bakcam caresine
Otobüsle gelip gidicem esenboga cok ters dio herkes
Pazar aksamı ist dönünce işyerine yakın olan arabalı bi arkadasım var gelip alcak beni bu hafayı cözdüm yani bakalım haftaya nolcak )))

ii barii :) haftaya da ank ile ilgili bi konu olursa elimden geldiğince yardımcı olurum, burdayımm :)

Sagolun iyi dilekleriniz icin.cidden buraya yazmk rahatlatiyor bi nebze. yaşadığım bu garip hüznü hayatım boyunca unutamicam. Ulasamamak haber alamamak cok zor merak icindeyim.elimde degil gttignden beri tişörtune yastigina sarılıp yatiyorum.tabi gözyaşlarimi tutamiyorum.arasira icimdekileri yaziyorm sabahlri evden ckmadan fotografini öpüp gdiyorum çok özledim

hmm nöbetleri de öğreneceğiz artık .. kişiye göre değişebilir belki canım.. yaşayarak göreceğiz bazılarımız sık sık görerek daha kolay atlatacak belki.. bazılarımızda en aza indirecek görüşmeleri... yada indirmek zorunda kalacak :44:
Burda yasayarak ögrencek hepimiz .. Allah hepimize sabır versin

Sagolun iyi dilekleriniz icin.cidden buraya yazmk rahatlatiyor bi nebze. yaşadığım bu garip hüznü hayatım boyunca unutamicam. Ulasamamak haber alamamak cok zor merak icindeyim.elimde degil gttignden beri tişörtune yastigina sarılıp yatiyorum.tabi gözyaşlarimi tutamiyorum.arasira icimdekileri yaziyorm sabahlri evden ckmadan fotografini öpüp gdiyorum çok özledim
Askeriyenin numarasını bulamadın mı ? Hepimiz aynı haldeyiz canım..

bu kadar ortak duygu anca böyle bir durumda yaşanırmış heralde Allahım hepimize sabır versin askerlerimize de sağ salim dönmeyi nasip etsin bakın şafak bir gün daha attı:)

Kızlar bu arada bilginiz varmı bilmiorum ama belkide 349 yarenleri yardımcı olur..
Yemin törenine annesi ile gidince evci cıkabiliyor degil mi ?
Ben askeriyeye ziyarete gidecegim ya cep telimi sokarlar mı içeri acaba ?

sende mi evinizde kalıyorsun benim gibi :14: buraya yazmaya devam et canım . ilk fırsatta seni arayacaktır. Allah sabır versin :26:

12 ekimde düğünümüz var bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç bişey içimden gelmiyor kpss ye hazırlanan bir öğretmenim ona bile bakamıyorum umarım kısa sürede sürece adapte oluruz yarenler..

sen edirne keşana, ben kırklareline .. trakya bizi bekler :31:

:) :) sormaa hiç aklımda fikrimde olmayan yerdi bilio msnn :) ben çorluya uçakla geçip ordan keşana otobüsle gtmeyi planlıorum şimdi de onun araştırmaları başkadıı :) trakyayı fethedicez art :)

12 ekimde düğünümüz var bir sürü yapmam gereken şey var ama hiç bişey içimden gelmiyor kpss ye hazırlanan bir öğretmenim ona bile bakamıyorum umarım kısa sürede sürece adapte oluruz yarenler..

ben de senle aynı durumdayım, dokuz kasımda düğün var, kpss var ama ben halaa bekliorumm, yemin töreninden sonraa biraz daha normale döneriz gbi gelioo

ben de senle aynı durumdayım, dokuz kasımda düğün var, kpss var ama ben halaa bekliorumm, yemin töreninden sonraa biraz daha normale döneriz gbi gelioo

umarım canım yoksa naparız bilmiyorum:(( usta birliğinden sonra doğuya gidecek birde onun sıkıntısı umarım herşey yolunda gider:(

Kızlar bu arada bilginiz varmı bilmiorum ama belkide 349 yarenleri yardımcı olur..
Yemin törenine annesi ile gidince evci cıkabiliyor degil mi ?
Ben askeriyeye ziyarete gidecegim ya cep telimi sokarlar mı içeri acaba ?
evet canım annesi babası ya da evli abisi evciye çıkarabiliyor.Yanların kimliklerinin fotokopisini bulundursunlar orda bi de fotokopiyle uğraşmayın.
Nizamiye girişinde telefonu alıyorlar ben ilk gittiğimde heyecanla telefonu bıraktım,ama ikinci gidişimde yanımda 2 telefon götürdüm birini bıraktım diğerini çantam da sakladım böylece bol bol fotosunu çektim askerimin :16: aklınızda bulunsun çift telefonla gidin

Merhaba kızlar ben bugun sevdigimle 2 kez konustum kısa kısa bugun ilk kez nöbet tutcakmıs kogus nöbeti 3-5 arası 2.30 da kalkcak bi daha hiç uyku yokmus :( kıyamam dedim allahtan tuvalet nöbeti gelmedi baska arkadaslara denk geldi dedi gündüzleri hep egitimdelermiş ne yaptırıyorlar dedim saga dön sola dön rap rap yürüyüş yemin töreni hazırlıgı işte :)) askeriyede telefonla konusma süresi max 3 dakıka dedi cok kişi var ve az telefon var dedi yani uzun konusablar sükretsin kızlar :)))) acemilik böyle geccek insallah tek avuntum ctesi ankarada askımın yanındayım :)) ben kısa safak tutuyorum simdi ctesine gün sayıyorum )))

Canım seninle durumumuz aynı, benim erkek arkadaşım da bugün koğuş nöbeti tutmuş sonradan eğitimlere katılmış. Demekki benimkinden sonra seninki nöbet tutmuş. bu arada numarası da 249'muş. Cumartesine gün sayıyoruz ama inş yağmur yağmaz :/

Back