- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Ankesörlüde ilk gittiği zamanlar sıra oluyordu ya arkasında insanlar var diye hasta olduğundan zaten kısılan sesini iyice kısardı dediklerinin yarısını anlamaz anladığım kısmıyla bütünleyip uydururdumneyseki zamanla herkes cep teli getirtmeye başladı da ankesörlü bize kaldı şimdi de msjlaşıyoruz olabildiği kadar arayacağı zaman yine ankesörlüye gidiyor
10 yıl sevgili olanlara hayranım ben. istikrarlarına ve aşklarına.herkesin huyu başka. benim eşim de mesajlaşmayı sevmez. ona telefon ver, herkesle 1 saat konuşur. şimdi bile günde 1 saat konuştuğumuz oluyor.
çok güldüm ya. tel kullan ama yakalarsam alırım ne demekvalla sana yaramış, ne iyi olmuş sizin için.
10 yıl sevgili olanlara hayranım ben. istikrarlarına ve aşklarına.herkesin huyu başka. benim eşim de mesajlaşmayı sevmez. ona telefon ver, herkesle 1 saat konuşur. şimdi bile günde 1 saat konuştuğumuz oluyor.
aynen şimdi aradığında "canım nasılsın" der başkada o canımı duyamam başkaları var diye söylemez sanki o insanlar sevdiklerine "aşkım, bebeğim, bitanem" falan demiyorlarneyse ya şu günler geçsin yeter ki .. hiç birşeyin önemi yok ..
Konustuk simdi kizlar. Sesi iyi geliyordu.. bir kac gündür sikintim vardi ama iyiyim dedi soramadim dinleniyor telefonlar diye. Yanina gittiginde soracağım. Oglen babasını aramış o yuzden beni aramamis
Merhaba Yazilanlari bazilarini okudum. Allah kavustursun .Benim eşim de 12 nisanda askere gitti. Çok zor geldi bu ayrılık. Ve dun bugün daha aramadi 2 gundur sesini duyamiyorum yerim cok iyi memnunum rahatim demisti en son. Çok gergin Asabiyim arasa sesini duysam cok rahatlayacagim
Ayy benim eşimde öyleydi az kavgasını yapmadık şu huyununDamızlık sanırdım benimkini meğer varmış başklarıda
İlkaycım sıra hala çok oluyormuş,zaten 1 saat falan mola oluyormuş ee tabi herkes telefon başına.Bir de 2 bölük birden aynı anda mola veriyormuş,usta birliğine kadar böyle devam edecek sanırım sonra rahatlarız.
Kızlar sayfalarınız hızla artmaya başlamış
ilk zamanlarımıza döndük biraz .. o zamanlar konturumuz hemen biterdi .. tabi bedava dakikalar mesajlar yoktu hatırlarsınız .. birbirimizden haber alamazdık en fazla çağrılaşırdık yaa .. annemizin babamızın telefonunu gizlice alıp bir kaç dakika konuşurduk faturada çakmasınlar diye .. şimdi de 1-2 dakikalık konuşmalarla hasretimiz biraz hafiflesin diye uğraşıyoruz :26: yalnızken eşimde konuşur benimle 1 saat ama işte yalnız olması lazım
evet canım ya sıra var diyor zaten hep .. şunu yaptık falan diye pek anlatmıyor .. bugün bir kaç kere iyi misin diye sordum "canım iyiyim sorup durma, geldiğimden beri bi sıkıntım vardı şimdi rahatım artık" dedi .. farkettim zaten sesi çok iyi geliyordu .. haklısın biraz daha sabır değil mi .. yemin töreninden sonra rahat ederiz az da olsa .. ama insan yine de aramadı mı kendini telkin edemiyor ..
telefon götürürsen, yemin töreninden sonra nöbetlerde falan konuşur. nöbetleri genelde yalnız tutuyorlar çünkü. iki saat kesintisiz konuşursunuz. nöbet demek sevgiliyle eşle konuşma demek. tabi telefonu olan için.
Nişanlımda anlatmıyor sadece çok iyiyim ben diyor,beni soruyor sürekli.Ya gerçekten çok iyi ya da ben üzülmeyeyim diye geçiştiriyor.Onlar da biz de yemin töreninden sonra bu sürece alışmış olacağız,yine zor gelecek tabi ki ama hiç değilse nasıl atlatacağımızı öğrendiğimiz için daha kolay olacaktır diye umuyorum.
Biz de izin meselesini konuştuk.Yemin törennden sonra 7 günlük izin hakkını kullanacaktı ama bu gün direk geçsem mi geliboluya,iznimi yazın kullanayım şimdi kullanırsam sadece sen gelip görebileceksin bir daha böyle hakkım olmayacak, ne dersin dedi.Söylediği mantıklı tabi,çok özledim ben deli gibi izni bekliyordum ama sabredeceğim artık önemli olan onun iyi olması.Direk geçmesine karar verdik(
ustaya gittikten sonra durumuna baksın öyle götür telefonunu canım çünkü yakalandığında 15 gün uzuyor askerlik nişanlım yakalandı ve zar zor yırttı cezadan Allah korusun 15 gün daha kabus gibievet canım haklısın .. nöbet saati önemli değil konuşabilecek olduktan sonra
çokk özleidm yaaa valla dayanılacak gibi değil
yemin törenine gitme konusunda da kararsızdım. yeminden 2 hafta sonra usta birliğine geçecek. anca o zaman görüşebilicez sanırım yani 1 ay var en az.. yemin törenine ailesi gelecek diye kararsızdım . daha ailesiyle hiç tanışmadım orası uygun bi yer mi diye düşünüyordum.. anneme danıştım, annem de bence gitme dedi. gitmemi pek istemedi. daha ciddi bişey yok söz nişan, ailesi yanlış anlar daha evlenmeden geliyo peşinden çocuğun, zaten çantada keklik falan gibi düşünürler dedi. ama benim kalbim öyle demiyo
bende bazen öyle düşünüyorum .. gerçekten iyi mi yoksa bana mı öyle söylüyor diye :26: canım o nasıl istiyorsa öyle yapın .. yine de yemin töreninde görüşeceksiniz değil mi
çokk özleidm yaaa valla dayanılacak gibi değil
yemin törenine gitme konusunda da kararsızdım. yeminden 2 hafta sonra usta birliğine geçecek. anca o zaman görüşebilicez sanırım yani 1 ay var en az.. yemin törenine ailesi gelecek diye kararsızdım . daha ailesiyle hiç tanışmadım orası uygun bi yer mi diye düşünüyordum.. anneme danıştım, annem de bence gitme dedi. gitmemi pek istemedi. daha ciddi bişey yok söz nişan, ailesi yanlış anlar daha evlenmeden geliyo peşinden çocuğun, zaten çantada keklik falan gibi düşünürler dedi. ama benim kalbim öyle demiyo
Yemin törenine ben gidemeyeceğim canım malesef( bu yüzden dört gözle bekliyorum gelmesini ama dediğim gibi onun rahat olması daha önemli.Yemin törenine gidemediğim ve o'da iznini kullanmayacağı için ilk çarşı izninde yanına gideceğim inşallah.Bu süreci çok zor atlatacağım galiba
bende dimam nerde diyordum
ustaya gittikten sonra durumuna baksın öyle götür telefonunu canım çünkü yakalandığında 15 gün uzuyor askerlik nişanlım yakalandı ve zar zor yırttı cezadan Allah korusun 15 gün daha kabus gibi
böyle düşünmesinler canım ya ben sana git derim en önemli anlarından biri ve buna tanık ol sanki nişanlı olunca evleneceğinin garantisi mi var o zaman da peşinden gitmiş oluyorsun,bu peşinden gitmek değil onun yanında olmak
canım ya ne desem ki bilemedim :26: haklısın 2 arada kalmış durumdasın :44: iyice düşün ona göre bir seçim yap tatlım
Haklısın canım..ama sen çok üzülüyosun çok kafaya takıyosun o yüzden bi nebze de olsa rahatlatmak istedim seni:26:ya öyle deme tatlım inan ki durumum farklı :26: gün içinde arar mı aramaz mı larla geçerken akşam olup eve geldiğimde koltuğa oturup kalıyorum kımıldayamıyorum resmen bilgisayarı alıyorum kucağıma.. sonrada yine koltukta uyuyorum .. ne mutfağa ne yatak odasına gidebiliyorum.. her köşesinde eşim var .. daha o gittiğinden beri evde birşey yiyemedim:26: benim toparlamam ve duruma alışmam sizlerden biraz daha geç olacak malesef
Amin canımmm inşallaahhhbide gece yatmadan biz hep konuşurdkk şimdi gece odama gtmek istemiorumm telle konuşmadan uyumak çok zor gelio.. amin cnmmm inşş bizim kısmetse kasım da düğün var, inş siz de gelir gelmz nişanlanırsnzz hemennn :)
Ayy kıyamam canım evet filan deseydin keşke.:26: Yarın aradığında da sen ona sor beni özledin mi diyeaminn:) benimki de, ben iş yerindeyken aradı. normalde ben rahat bi yerdeyken böyle bişey demez ama işteyim diye "beni özledin mi" dedi . gıcıkk. tabi yanımda birileri olunca, cevap olarak "tamam" dedim:) aaah içimde kaldı
Selincimm alışıyoruz birbirimze kaynaşıyoruz dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruzKızlar sayfalarınız hızla artmaya başlamış
Haklısın canım..ama sen çok üzülüyosun çok kafaya takıyosun o yüzden bi nebze de olsa rahatlatmak istedim seni:26:
ayrıca inşallah kocişin gelsin hamiş haberini bekliyo olcaz.Benim okulumun da son senesi olucak inşallah okul bitince nişan var bizde de
Haklısın canım..ama sen çok üzülüyosun çok kafaya takıyosun o yüzden bi nebze de olsa rahatlatmak istedim seni:26:
ayrıca inşallah kocişin gelsin hamiş haberini bekliyo olcaz.Benim okulumun da son senesi olucak inşallah okul bitince nişan var bizde de
Amin canımmm inşallaahhhBizimkisi o geldikten sonraki yazı bekleyip nişanı yapıcaz inşallahh.Bi sağ salim gelsinler de
Ayy kıyamam canım evet filan deseydin keşke.:26: Yarın aradığında da sen ona sor beni özledin mi diyebakalım kalabalıkta cevap verebilcek mi
Selincimm alışıyoruz birbirimze kaynaşıyoruz dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruzBöylelikle sayflarımız artıyooo Bi ara bende sizinkine salça olmaya kalktım ama siz orda çok bütünleşmişsiniz beni bile görmez oldunuz Trip attım çıktım ben
Yaşasın 351leeeerrr
inş kızlar hepsi sağ salim gelsin de ne planlar varr hele şu beş ayda bi sürü yeni plan da eklenirr :) ben boş kaldıkça yapıorum valllaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?