351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aminn:) benimki de, ben iş yerindeyken aradı. normalde ben rahat bi yerdeyken böyle bişey demez ama işteyim diye "beni özledin mi" dedi . gıcıkk. tabi yanımda birileri olunca, cevap olarak "tamam" dedim:) aaah içimde kaldı

gerçekten aynı şeyleri yaşıyormuşuz bende haftasonları annemlere giderim diye düşünüyorum .. dediğim gibi haftaiçi akşamlarım koltuk üzerinde elimde bilgisayarla geçiyor şimdilik .. akşam yemeği diye bir öğünüm kalmadı .. ben evlendikten sonra 4 kilo almıştım .. 1 kilosu gitti şimdiden .. ve dediğin gibi en büyük artısı usta bir şoför olacağım heralde birde daha güçlü olacağım sanırım hayatta :26: Allah kavuştuğumuz günleri göstersin

heheheee bide o konu var dimi bende evlendikten sonra senin kadar kilo alıp eşim gidince fazlasıyla verdim. Hoş benim kocamda çok kilo almıştı o da verdi

askerlik yaradı desene. benim kocam kilo almamıştı. direk göbek aldı o. yarım dünya göbek taktırmış gibi oldu. ama son gidişimde o kadar zayıflamış ki pantolonu büzdürüp kemer takınca şalvara dönmüş. tam formunda. ama boşa verdi. gelince yine alacak çünkü biz gece gündüz mütemadiyen yiyoruz.

amin canım amin. bana hayal gibi geliyordu geleceği gün ama geçti gitti çok şükür. çok ağladık, ama geçiyor. ben de hep derdim, beni teselli etmeyin acımı yaşamak istiyorum. özlemek, özleyerek ağlamak istiyorum. geçer diyordu herkes ama geçmiyordu. ağladım, üzüldüm... şimdi bakıyorum da az kaldı. çok şükür. kaç dönem geldi geçti. bizimki de geçiyor işte. sizinki de geçecek, 353 ler ağlayacak, onlar da geçecek... böyle devam edecek.

çok daha güçlü oluyor insan. bizim düğünden kalan borçlarımız vardı. onlar beni çok bunalttı. maaşım yetmedi, altınları bozdurdum ama kimseden bir şey istemedim. kombi gaz kaçırdı, arabam 3 kere bozuldu yollarda kaldım. hatta birinde gece 10du saat. ama insan başının çaresine bakmayı öğreniyor. daha önce 2 yıl başka şehirde memurdum orada da yalnız kalmıştım. o açıdan alışkındım ama evlendikten sonra yalnız kalmak başka bir şey, tarifi olmayan bir şey...

Eşimle 79-80 kilo civarı evlendim. 91 kilo askere gönderdim şuan 73 kilo. Muhtemelen dönünce yine alacak ama bu sefer daha tedbirli olmayı planlıyorum en azında spor yapmayı ihmal etmesin şişko kocaya hayır

dün akşam faturaları ödedim internetten .. eşim elektrik faturasını, 2 aylık internet faturasını ödemeden gitmiş .. haberimde yoktu .. dün gece hem ağladım hem eşime kızdım hem eşime üzüldüm hem kendime üzüldüm hemde o faturaları ödedim .. nasıl bir andı anlatamam :26: daha perde ve koltuk borçlarımız var bizimde :26: hepsiyle baş etmem gerekiyor daha 4 günde neler yaşadım anlatmadığım .. 5 ay neler olacak hayatımda bilmiyorum ama Allah gücünü veriyor sanırım :26: telefonda soruyor her aradığında var mı bir sıkıntın diye .. yok diyorum, her şey yolunda ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Son ayrılığımız olsun inşallah. Allah eşlerimizin yokluğuyla sınamasın. Tabi ki evlendikten sonra insan daha başka hissediyor hayat arkadaşının yokluğunu. Bende çok kızardım beni teselli etmeye çalışanlara yok onunki askerlikmi bizim zamanımızda böylemiydi ben kaç sene bekledim işte millet nerelerde dağlarda yapıyo askerliğini.... Askeriyenin içine girdikten sonra heryer aynı.Bunlar teselli olmuyor hüznümü perçinliyordu ama kimse bilmiyordu. Yatağım yastığım batıyordu uyku dedikleri bana haram olmuştu sanki gecem gündüzüm hala karışmış durumda. Bitecek ama az kaldı

Eşimle 79-80 kilo civarı evlendim. 91 kilo askere gönderdim şuan 73 kilo. Muhtemelen dönünce yine alacak ama bu sefer daha tedbirli olmayı planlıyorum en azında spor yapmayı ihmal etmesin şişko kocaya hayır

benimki de 90 kilo civarıydı sanırım. söylemiyordu. ben kek yapardım, üstüne nutellayı döker yerdi. sürme falan değil direk dökme. ama haklısın. şişko kocaya hayır. biz de yürüyüşe falan gidelim ne yapalım.

aman başlarda sıkıntım yok de. alışana kadar öyle demek lazım. tecrübeyle sabit. bi gün eşim bana "benden çok söyleniyorsun." dedi. çok ağrıma gitmişti. psikolojileri normal olmuyor orada ilkhaftalar. üstelik söylendiğim şeyler de sen yokken tadı olmuyor hayatın falan diyordum. ellerinden hiçbir şey gelmiyor, sıkıntı yaşıyorlar. ama şimdi gönderdiğimden daha da iyi. melek gibi. aylardır bir kez bile olumsuz cümle duymadım ağzından. gitmeden önce de hep tatlı dilliydi ama bu kadar liseli aşık gibi değildi. şimdi aşk laflarından başka bir şey duymuyorum. askerlik çok iyi oldu," insan burada her şeyi çok net görüyor, seninle evli olduğum için çok mutluydum ama burada çok daha farklı çok güzel şeyler fark ettim."diyor. iyi oluyor askerlik iyi

bizim bir de kredi borcumuz vardı. 5 tane de kredi kartı. elektirik, telefonlar, digiturk öyle çok fatura var ki defter tuttum. ilk ay dedim ki "tamam ben bittim. bu borçlar beni yıpratacak." ama şimdi ayın 15 geldi, ödedim, hiç zorlanmadım. normal sıradan işler haline geldi.

ilk ay zor geliyor, sonra zorlaşmıyor aksine kolaylaşıyor. sen en zorunu atlattın bu ay.

amin inşallah son ayrılığımız olur. benim de hayatım öyle anlamsız ki. inan gittiği gün dondu. o kapıdan çıktı, kapıyı kapattım gelince devam edeceğim sanki.

ayrılık ayrılıktır. insan ilk gittiğinde 3-5 ayına bakmıyor ki. şu an yok diyor. tek düşündüğü o oluyor. 5 ay sonra gelecek olması o anki yalnızlığıma, hissettiklerime çare değil ki. 3 ay kaldı diyordum ooo bir şey kalmamış diyorlardı. nasıl bir şey kalmamış ya koskoca 90 gün diyordum. şimdi bile bitmiş diyorlar. hani nerede diyorum. hala yalnızım. sadece alıştığımız için ilk başlardaki acıyı yaşamıyoruz o kadar..
az kaldı ha gayret.

sıkıntım yok diyorum da bu seferde "bakıyorum da hayatın bensiz gayet iyi" diye atar yapmasın askerlik psikolojisi ben herşeyi bekliyorum şuan ondan

ne güzel canım .. sorunsuz geçiyorsa günleriniz maşallah

yemin töreninden sonra inşallah bende o da alışırız bu geçici hayat düzenimize ..

gitti dimi :26: en son birlikte çıktığımız o kapıdan ben tek başıma girdim mi? girdim

inan ben de bazen iyi olduğum halde nispet yapar gibi olmayım diye iyi değilim falan diyordum. atar yapacaksa yapar kaçış yok ben de onu anladım.

sen de sorunsuz geçirirsin inşallah canım. yine koltuğumdayım, kucağımda bilgisayar, saat 12 olunca da yatağa gideceğim. 130 gündür aynı şeyi yapıyorum hafta sonları hariç. şu an ne hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki...

Canım senin eşim usta birliğini de aynı yerde yapacaktı sanırım yemin törenine giderken yanında eski model bir tel. götür istersen konuşamazsanız bile mesajlaşırsınız. Biz aylarca kullanmadık tel korkumuzdan 1 ay filan oldu sanırım aldı yanına şimdi en azından yatarken kalkarken msj atıyor ohhh

benim eşim hiç götürmedi. hala ankesörlüden konuşuyoruz. sandalye çekiyor, bir de çay. komutanlar bile gülüyor artık. madalya takacaklar eşime askere telefon getirmeyen ilk insansın diye.

usta birliğini kırklarelinde yapacak eşim .. oraya gittiğinde ortama bir baksın da kullanabilecekse ben yine götürürüm ona telefon biz 10 yıl sevgiliydik .. o zamanlar telde konuşmayı pek sevmezdi o.. yanında biri varken konuşmazdı .. dolmuşa binerken kapatırdı.. şimdi orada bu huyu değişir mi bilmiyorum mecbur kalınca .. ama değişmezse o zaman bize bir telefon şart çünkü mesajlaşmaya alışkınız biz

benim eşim hiç götürmedi. hala ankesörlüden konuşuyoruz. sandalye çekiyor, bir de çay. komutanlar bile gülüyor artık. madalya takacaklar eşime askere telefon getirmeyen ilk insansın diye.

Benimkinin komutanı sana istediğim zaman ulaşayım tel kullan demiş kendi ağzıyla sonra da kullan ama yakalarsam alırım demiş Eşim çavuş olduktan sonra askerleri hastaneye filan götürmeye başladı sanırım ondan istedi komutanı ama bana yaradı

Ayy benim eşimde öyleydi az kavgasını yapmadık şu huyunun Damızlık sanırdım benimkini meğer varmış başklarıda

Ayy benim eşimde öyleydi az kavgasını yapmadık şu huyunun Damızlık sanırdım benimkini meğer varmış başklarıda

yok tek değil benimki de öyle :26: başkalarıyla yan yana olmasına gerek yok aynı odanın içindeyse ciddi ve az konuşur :26: mecbur kalınca belki alışır

yok tek değil benimki de öyle :26: başkalarıyla yan yana olmasına gerek yok aynı odanın içindeyse ciddi ve az konuşur :26: mecbur kalınca belki alışır

Ankesörlüde ilk gittiği zamanlar sıra oluyordu ya arkasında insanlar var diye hasta olduğundan zaten kısılan sesini iyice kısardı dediklerinin yarısını anlamaz anladığım kısmıyla bütünleyip uydururdum neyseki zamanla herkes cep teli getirtmeye başladı da ankesörlü bize kaldı şimdi de msjlaşıyoruz olabildiği kadar arayacağı zaman yine ankesörlüye gidiyor

çok güldüm ya. tel kullan ama yakalarsam alırım ne demek valla sana yaramış, ne iyi olmuş sizin için.

10 yıl sevgili olanlara hayranım ben. istikrarlarına ve aşklarına. herkesin huyu başka. benim eşim de mesajlaşmayı sevmez. ona telefon ver, herkesle 1 saat konuşur. şimdi bile günde 1 saat konuştuğumuz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…