351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Öğle yemeği arası vermişler midir acaba :26: arasa keşke hemen .. çok özledim

Öğle yemeği arası vermişler midir acaba :26: arasa keşke hemen .. çok özledim

Canımm içini ferah tut arar sadece ilk zamanlar zorlanıyorlar alışma süreci ve üst devrelerde olduğu için nasıl davranacaklarını bilemiyorlar ama sonra düzene girer benim kuzenim de Mersin de 5 ay yapıyor acemi birliğinden sonra telefon kullanmaya başladı...

bircan teşekkür ederim tatlım da içimi ne kadar ferah tutmaya çalışsam da alışamadım hala .. bu kadar az konuşmak çok zor .. bir telefon kadar bile yakınımızda değiller ya bitsin bu acemilik :26:

bircan teşekkür ederim tatlım da içimi ne kadar ferah tutmaya çalışsam da alışamadım hala .. bu kadar az konuşmak çok zor .. bir telefon kadar bile yakınımızda değiller ya bitsin bu acemilik :26:

Alışamaman çok normal canım benim umarım tez zamanda biter acemilik..

Bayanlar selam hepınıze. Uzun zamandır okuyorum takip ediyorum sizleri. Benim de sevgilim manisada yapıyor acemiliğini. Ben surekli haber alıyorum gunde 3-4 kez. Haber alamayanlara bı yardımım olur belki dıye yazmak ıstedım. Banyo yapmıslar ılk defa. Hemde 15 dk vermısler. Hamam gıbı valla banyo cok guzel hıc anlatıldıgı gıbı degıl dedi. Hava biraz serınmis hıc gunes cıkmamıs bgn. Komutanlar hala aılesını aramıyan varmıs arayın merak edıyo ınsanlar dıye bagırıyomus bide. Rahat olun ankesorlu de sıra oluyo bılıyosunuz zaten ama her sabah 5.30 -6 arası mutlaka arıyor sevgılım. Heralde o zmn bos oluyor olabilir. Bide az once aradı. En sonda gece 8 bck gbi isleri bitiyor. O zmn ıyı geceler demek ıcın arıyor.

3-4 kez mi :44: benimki telefon sırasına girmeye üşeniyor heralde :26: off bizde konuşalım artık ya
banyolarının iyi olmasına sevindim ..

3-4 kez mi :44: benimki telefon sırasına girmeye üşeniyor heralde :26: off bizde konuşalım artık ya
banyolarının iyi olmasına sevindim ..

Canım gönlünü ferah tut iyi bir yerde eşin. Belki seninkinin komutanı biraz sıkı tutuyordur ondan sık sık arayamaz. Acemilik bitsin telefon alır yanına zaten iyice rahatlarsın birazcık sabır

Canım gönlünü ferah tut iyi bir yerde eşin. Belki seninkinin komutanı biraz sıkı tutuyordur ondan sık sık arayamaz. Acemilik bitsin telefon alır yanına zaten iyice rahatlarsın birazcık sabır

iyi bir yerde ama çok özledim ya aramadıkça daha da kötü oluyorum .. bu saate kadar bir kez de olsa arardı aramadı bugün

Banyoyu bugun yapmıslar ılkay. Ama batı kıslada benim asker. Boluk tabur allah askına ogren sana kıyamam ben hep okuyorum yazdıklarını belki aynı yerdelerdir. Yanında goturdumu ankesorlu ıcın kart. Bız baya almıstık onları kullandı. Belki kantın sırası falan zamanı kalmıyordur.

:)))) sanslı muhabbetini yapanı karıstırmısım cok pardon ))) yeni olunca nickler tutulmuo akılda pek bide ben geceleri uyuyamıorum hiç ://
Sınıfı neydi seninkinin benimki muhabere
ehehe olsun canım ben araya girip kendimi belli ettim nasılsa sana şimdi
canım benimkisi de muhabere.bölüğünü öğrendim bugün 1.tabur 6.bölükmüş
ben de geceleri hep dua ederek yatıyorum "Allahım başta benim askerim olmak üzere tüm askerlere rahat,huzur,sağlık,sıhhat ver diye Dualarımızı eksik etmeyelim.Ben de dua ettikçe ferahlıyorum uyuyorum...Bide malum sınav haftasındayım şu an yoğun geçiyo günlerim yani:18:

Canikom senin her yöne dakikandan gider rahat ol yani bende her yöne dakika yapıcam ya böyle olmuyo ben de ararım belki beni hep aradığı bi numara var ordan arasam ulaşırım heralde:26:

Kızlar benim askerim aradı :) iyiymiş dün banyo varmıs ama bi sıcak bi soguk su gelmiş tabiki uzun konusamadık

batı kışlasında benimki de .. biliyorum taburunu mangasını .. 6. tabur 2. bölük 1.manga da .. dün banyo yaptınız mı diye sordum yaptık demişti .. onlar dün mü yaptılar acaba :26: yada ben rahatlayayım diye öyle mi deyiverdi :26:

bu arada biz 2 tane kart aldık gitmeden ptt den .. bitmemiştir daha

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok oyledır o zaman :)) bzm 2-2-3-2 tabur boluk farklı o zaman. Rahat ol sen yerleri ıyı gercekten ferah tut gonlunu. Ilk gunlerde buz gıbıydı sesı sımdı guluyoruz telefonda konusurken. He bide burda dısardan aranabilen ankesorluler var ben sana cagrı atarım sen ararsın falan dedı. Bızde arayabılıyormusuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…