- Konu Sahibi esraylmz03
-
evet manisada .. şuan bana daha yakın ama usta birliği kırklareli orası uzak :26: ama uçakla istanbula gidip ordan kırklareline geçeceğim artık :26:
hepimiz usta birliğine geçtiklerinde cep telefonlarını almalarını umut edeceğiz anlaşılan canım :26:
insAllah alabilirler yaw :/ dün aradiginda sen kapa ben arim dedim sansimizi seveyim olmadineyse sabir sabir sabir
ben pazar akşamı mamaktan çıktıktan sonra istanbula uçakla döneyim diyorum ertesi gün iş var malum
mamaktan çıkınca ne yapıcam ki havaşı duydum ama mamaktan çıkınca taksiyle dikimevi ordan sanırım kızılayda metro aktarması vardı o aktarmayı kullanıp ulusa geçiyim ordan mı gidiyor havaş ? birde metroya yakın mı havas durağı yarım saatte bir varmış havas internette öyle yazıyor
güzergahta bir yanlışlık var mı ?
sen neredesin ?
istanbulda bişeye ihtiyacın olursa her zaman yardımcı olurum aklında olsun
sınıfı ne seninkinin benimki muhabere
ben bunu yrn çevremdekilere sorayım bi, yanlış yönlendirmek istemem seni, mamaktan direk kızılaya otobüs veya dolmuşla da geçebilirsin, ordan da en yakın havaş durağına geçersin die düşünüorum ki havaş durağı ulusta vardır yerine tam bakmak gerek..
İnşallah canım.Birazdan tekrar çalışmaya başlayacağım,kafam dağılsın.
İyi ki üye olmuşum,iyi ki bulmuşum sizleri yoksa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum
En yakınlarım bile beni anlamıyor gibi geliyor.
yardımların için simdiden cok teşekkür ederim..
rica ederim, yrn bir şey öğrenirsem mutlaka burada söylerim sana..
bende yarın çözmeye calıscam ona göre uçak biletimi almam lazım :)
canım ben hangi tabur soramadım daha yaa bilemiyorum nerde.ben okuyorum şimdi başka yerde ama uşaktanım.sen nerdensin canımBenimki 2. Tabur 3.bölükte belkide aynı yerledeler :)))
Benimki az önce aradı yeni bitmiş eğitimleri cok konusamadık sıra varmıs cok
Ben bu hsonu görmeye gideceğim istanbuldan dönüşte anlatırım sana nasıl bir yer oldugunu sen hangi şehirdesin ?
canım ya bak benim arkadaşım yükseklisans yapıyo hacettepenin konukevinde kalıyomş.oraya herkesi alıyolarmış hastane için geleni de okuyanı da yani.geceliği 70miş :26: bilgin olsun canım.En büyük derdim otel tek basıma gideceğim için güvenilir bir yer olmasını istiyorum internete pek güvenemiorum o nedenle (((
Benimki de 2. tabur 3. bölük :)
E tamam o bahsettigi sanslı kişi benim sevgilim oluo :))) ben bu siteden bahsettim bugun simdi sizdende bahsederim tanıssınlar bizde birbirimzi hbrdar edelim hep :)
:)))) sanslı muhabbetini yapanı karıstırmısım cok pardon ))) yeni olunca nickler tutulmuo akılda pek bide ben geceleri uyuyamıorum hiç ://canım ben hangi tabur soramadım daha yaa bilemiyorum nerde.ben okuyorum şimdi başka yerde ama uşaktanım.sen nerdensin canım
Ben istanbuldayım ondan sanslıyım :)
canım ya bak benim arkadaşım yükseklisans yapıyo hacettepenin konukevinde kalıyomş.oraya herkesi alıyolarmış hastane için geleni de okuyanı da yani.geceliği 70miş :26: bilgin olsun canım.
Hacettepe konukevi güvenilirmi peki ben tek gidicem bi sorarmısın arkadasına bende netten arastırcam bugun telefonunu filan bulayım
sedacan bendim şanslı muhabbetini yapan kaynadı benim konum aradaaaaheyyooo beni de alın aranızaaa ben dedim önce mamakta askerlik yapanlardan girdim konuyaaa.belki de benim sevdiceğim de aynı tabur ve aynı bölüktedir.du yarın ararsa soriyim söyliyim bakalım
Arkadaşlar günaydın
bende 351. dönem yareniyim.ne zamandır okuyorum misafır olarak burda yazılanları ancak uye olma
fırsatı buldum.
Hepimize hayırlı teskereler Allah tez zamanda askerlerimize kavusturur inşallah..
Allah kavuştursun kızlar hepimizi tez zamanda inşallah.
Endişelisiniz haklısınız da başlangıç her zaman zordur.ama acemilik döneminde oradaki bütün askerler belli bi eğitimi alıp gelmişler o yüzden komutanlar da iyi davranır, aklınıza kötü şeyler getirmeyin.askerlerin alışma evresidir bu dönem,biraz zorlucaktır. ama önemli olan usta birliği oraya gittiklerinde alıcakları görev,yapacakları iş.umarım orada da rahat olurlar. onların yanında olun,imkanınız varsa ziyaretlerine gidin.ara şafak saymak biraz daha kolaylaştırıyo,mesela şimdi yemin töreni için geri sayım yapın, sonra da gidip göreceğiniz gün için.Allah yardımcısı olsun bütün askerlerin ve asker yarenlerinin.her konuda yanınızdayız.
kızlar günydın, bugün ilk dea bu kdr erken konuştuk nişanlımla.. eğitim arasındalardı, tekrardan eğitime döndü..gelince anlatck çok komik şey var dyp güldürdü beni ve kapadı
Kocisimde arasa keşke:26: ne güzel tatlım keyfi yerinde askerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?