351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evet manisada .. şuan bana daha yakın ama usta birliği kırklareli orası uzak :26: ama uçakla istanbula gidip ordan kırklareline geçeceğim artık :26:

sen neredesin ?
istanbulda bişeye ihtiyacın olursa her zaman yardımcı olurum aklında olsun
sınıfı ne seninkinin benimki muhabere

ben bunu yrn çevremdekilere sorayım bi, yanlış yönlendirmek istemem seni, mamaktan direk kızılaya otobüs veya dolmuşla da geçebilirsin, ordan da en yakın havaş durağına geçersin die düşünüorum ki havaş durağı ulusta vardır yerine tam bakmak gerek..

sen neredesin ?
istanbulda bişeye ihtiyacın olursa her zaman yardımcı olurum aklında olsun
sınıfı ne seninkinin benimki muhabere

ben denizlideyim .. teşekkür ederim tatlım .. 5 yıl istanbulda okudum ama yine de bilemediğim bir şey olursa mutlaka sana danışırım
kocişimin sınıfı topçu :44:

yardımların için simdiden cok teşekkür ederim..

çevremizdekilerin "Allah kavuştursun"dan ileri gidebileceklerini sanmıyorum ben bizi burada ancak biz anlarız biz dinleriz tatlım ..

bende yarın çözmeye calıscam ona göre uçak biletimi almam lazım :)

cnmm ben şimdi birine sordum keçikıran dolmuşu ile birliğe gidiliomuş muhabere okulu dimi, ama dolmuşun kalktığı yer pek ıı yer değil habern olsun bentderesi die bi yer, ulusta olan bi yer.. havaş içinde telefonla bilgi al istersen ki garantiye almış ol nerden kalkıomuş ona göre tekrar konuşurz

canım ben hangi tabur soramadım daha yaa bilemiyorum nerde.ben okuyorum şimdi başka yerde ama uşaktanım.sen nerdensin canım

En büyük derdim otel tek basıma gideceğim için güvenilir bir yer olmasını istiyorum internete pek güvenemiorum o nedenle (((
canım ya bak benim arkadaşım yükseklisans yapıyo hacettepenin konukevinde kalıyomş.oraya herkesi alıyolarmış hastane için geleni de okuyanı da yani.geceliği 70miş :26: bilgin olsun canım.

Benimki de 2. tabur 3. bölük :)

E tamam o bahsettigi sanslı kişi benim sevgilim oluo :))) ben bu siteden bahsettim bugun simdi sizdende bahsederim tanıssınlar bizde birbirimzi hbrdar edelim hep :)

sedacan bendim şanslı muhabbetini yapan kaynadı benim konum aradaaaa heyyooo beni de alın aranızaaa ben dedim önce mamakta askerlik yapanlardan girdim konuyaaa.belki de benim sevdiceğim de aynı tabur ve aynı bölüktedir.du yarın ararsa soriyim söyliyim bakalım

:)))) sanslı muhabbetini yapanı karıstırmısım cok pardon ))) yeni olunca nickler tutulmuo akılda pek bide ben geceleri uyuyamıorum hiç ://
Sınıfı neydi seninkinin benimki muhabere

Arkadaşlar günaydın
bende 351. dönem yareniyim.ne zamandır okuyorum misafır olarak burda yazılanları ancak uye olma
fırsatı buldum.
Hepimize hayırlı teskereler Allah tez zamanda askerlerimize kavusturur inşallah..

Merhaba canim hosgeldin askerin ankara mamakta sanirim sende bilgilerini paylastirsin askeri mamakta olanlar mutlu olurlar

Allah kavuştursun kızlar hepimizi tez zamanda inşallah.
Endişelisiniz haklısınız da başlangıç her zaman zordur.ama acemilik döneminde oradaki bütün askerler belli bi eğitimi alıp gelmişler o yüzden komutanlar da iyi davranır, aklınıza kötü şeyler getirmeyin.askerlerin alışma evresidir bu dönem,biraz zorlucaktır. ama önemli olan usta birliği oraya gittiklerinde alıcakları görev,yapacakları iş.umarım orada da rahat olurlar. onların yanında olun,imkanınız varsa ziyaretlerine gidin.ara şafak saymak biraz daha kolaylaştırıyo,mesela şimdi yemin töreni için geri sayım yapın, sonra da gidip göreceğiniz gün için.Allah yardımcısı olsun bütün askerlerin ve asker yarenlerinin.her konuda yanınızdayız.

kızlar günydın, bugün ilk dea bu kdr erken konuştuk nişanlımla.. eğitim arasındalardı, tekrardan eğitime döndü..gelince anlatck çok komik şey var dyp güldürdü beni ve kapadı

Teşekkürler canım bu dönemin zor geçeceğinin darkindayiz aslında ama insan engel olamiyor endişelerine dimi:44: ne garip daha 4-5 gün önce güne birlikte başlıyorduk şimdi ise dediğin gibi gidecegimiz ziyaretleri düşünmek onları şafak yapmak bu süreci kolaylaştırır

kızlar günydın, bugün ilk dea bu kdr erken konuştuk nişanlımla.. eğitim arasındalardı, tekrardan eğitime döndü..gelince anlatck çok komik şey var dyp güldürdü beni ve kapadı

Kocisimde arasa keşke:26: ne güzel tatlım keyfi yerinde askerinin

Kocisimde arasa keşke:26: ne güzel tatlım keyfi yerinde askerinin

cnm arar ara verdiklerinde hemen arar, bazı gün çok keyifli oluo, bazı gün hiç keyfi olmuo.. ordayken anı anını tutmuo ben de sadece konuşuorum bişey mi var die üstüne çok düşmüorum ama hata mı yapıorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…