• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar merhaba ben foruma yeni üye oldum :( benim nişanlımda kısa dönem iskenderunda yapıyor bahriyeli :( günde sadece 10 dakka konuşabiliyoruz.beş ay kadar aynı şehirdeydik biz alışmıştık artık sürekli görüşmeye :( ve askere gitti :'( çok özledim.telefon durumu çok sıkıntılı :( bu hep böyle mi olacak acaba...birde askeriyede cep telefonu yasak sanırım değilmi. keşke serbest olsaymış :( bir mesaj bile çok değerliymiş meğer...

Yok oyledır o zaman :)) bzm 2-2-3-2 tabur boluk farklı o zaman. Rahat ol sen yerleri ıyı gercekten ferah tut gonlunu. Ilk gunlerde buz gıbıydı sesı sımdı guluyoruz telefonda konusurken. He bide burda dısardan aranabilen ankesorluler var ben sana cagrı atarım sen ararsın falan dedı. Bızde arayabılıyormusuz yani

o ankesörleri öğrendiğinizde numaralarını burada da paylaşır mısın canım :31: ilk iki gün eşiminde öyleydi .. pazar biraz daha iyiydi .. dün zaten 1 kere 1 buçuk dakika konuşabildik anlamadım hiçbir şey :50: bakalım bugün nasıl olacak ..

Kızlar merhaba ben foruma yeni üye oldum :( benim nişanlımda kısa dönem iskenderunda yapıyor bahriyeli :( günde sadece 10 dakka konuşabiliyoruz.beş ay kadar aynı şehirdeydik biz alışmıştık artık sürekli görüşmeye :( ve askere gitti :'( çok özledim.telefon durumu çok sıkıntılı :( bu hep böyle mi olacak acaba...birde askeriyede cep telefonu yasak sanırım değilmi. keşke serbest olsaymış :( bir mesaj bile çok değerliymiş meğer...

10dk. çok iyi konuşma süresi tatlım. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin tel alır yanına biraz zaman geçince. Şimdi kim nedir anlamaya çalışıyorlar çünkü şikayet eden olursa direkt uzuyo askerlik

batı kışlasında benimki de .. biliyorum taburunu mangasını .. 6. tabur 2. bölük 1.manga da .. dün banyo yaptınız mı diye sordum yaptık demişti .. onlar dün mü yaptılar acaba :26: yada ben rahatlayayım diye öyle mi deyiverdi :26:

bu arada biz 2 tane kart aldık gitmeden ptt den .. bitmemiştir daha

cnm benimki de dün yaptı her bölüğün farklıymış öyle dedi dün bana..

o ankesörleri öğrendiğinizde numaralarını burada da paylaşır mısın canım :31: ilk iki gün eşiminde öyleydi .. pazar biraz daha iyiydi .. dün zaten 1 kere 1 buçuk dakika konuşabildik anlamadım hiçbir şey :50: bakalım bugün nasıl olacak ..

Aksam ararım dedi bakalım insallah arar bi aksilik cıkmazda. Solerim de senim esine uzak bi yerde olabilir o telefon. Cok telefon var dedi her aradıgında farklı bi no dan arıyo zaten. Ama bn yınede paylasırım cnm.

ehehe olsun canım ben araya girip kendimi belli ettim nasılsa sana şimdi:1:
canım benimkisi de muhabere.bölüğünü öğrendim bugün 1.tabur 6.bölükmüş :72:
ben de geceleri hep dua ederek yatıyorum "Allahım başta benim askerim olmak üzere tüm askerlere rahat,huzur,sağlık,sıhhat ver diye:14: Dualarımızı eksik etmeyelim.Ben de dua ettikçe ferahlıyorum uyuyorum...Bide malum sınav haftasındayım şu an yoğun geçiyo günlerim yani:18:[/

Bende sürekli dua ediyorum ama hala geceleri uyuyamıyorum ..
Usta birliği neresi ?

aramadı :50: senin ki

sabah dokuzda aradı snr ses kesildi tam konuşamadk bile seni ararım şmdi eğitim var dedi snr bi daha hiç konuşmadk cnm normalde bu saatlerde arıodu ama aramadı bi numara yazıodu kağıtta alo mehmetçik hattı manisa numarası ordan arasam ulaşabilirmym ki

sabah dokuzda aradı snr ses kesildi tam konuşamadk bile seni ararım şmdi eğitim var dedi snr bi daha hiç konuşmadk cnm normalde bu saatlerde arıodu ama aramadı bi numara yazıodu kağıtta alo mehmetçik hattı manisa numarası ordan arasam ulaşabilirmym ki

0 236 231 00 43 ulasırsın bence. 24 saat arayabilirsiniz diyor

beni de aramadı ama daha önceden söylemişti çok arayamam diye:( akşam arar inşallah. bi de bugün yemekhanede görevliydi sabah 4buçukta kalkacağım demişti yazık ya:25:

ya hiç aramadı :14: kafamı da dağıtamıyorum :25: bi dene tatlım ulaşabilirsen bende arayayım taburunu falan biliyorum nasılsa

ya hiç aramadı :14: kafamı da dağıtamıyorum :25: bi dene tatlım ulaşabilirsen bende arayayım taburunu falan biliyorum nasılsa

cnm açan olmadı geçen de aramıştım gene açmamışlardı gene deniycm birazdan.. arar mutlaka demek ki eğitim yoğunlaştı vakit bulamadıı ama ararr ilk fırsatını bulduğunda..

ehehe olsun canım ben araya girip kendimi belli ettim nasılsa sana şimdi:1:
canım benimkisi de muhabere.bölüğünü öğrendim bugün 1.tabur 6.bölükmüş :72:
ben de geceleri hep dua ederek yatıyorum "Allahım başta benim askerim olmak üzere tüm askerlere rahat,huzur,sağlık,sıhhat ver diye:14: Dualarımızı eksik etmeyelim.Ben de dua ettikçe ferahlıyorum uyuyorum...Bide malum sınav haftasındayım şu an yoğun geçiyo günlerim yani:18:[/

Bende sürekli dua ediyorum ama hala geceleri uyuyamıyorum ..
Usta birliği neresi ?

usta birliği ağrı-doğubeyazıt canım:14: seninkisi ankarada mı kalıyo?

Kızlar sakin olun metanetli olun biraz:26: Bu kadar telaş yapmayın elbet arıyolar.Dün ta akşam arayabildi benim sevgilim de.Yatmadan önce fırsat bulmş o zaman aradı sadece.Çok telaş yapıyosunuz.Bu kadar telaşla 5 ay nasıl geçicek biraz sakin olun.Bende telaşlanıyorum elbet ama sesini duymak ya da 1gün önce bile duymuş olabilmek mutlu ediyo.Bakın konuşabiliyosunuz arayabiliyolar ya hiç konuşamasaydınız gittikleri günden beri.:26:
Biraz da bardağın dolu tarafından bakın..Sevdiklerimiz askere gitti,tatile değil:19: Müsait olamıyolardır.Başlarını kaşıcak vakitleri yoktur belkide.O yüzden bu kadar paniklemeyin.Sizinkilerde arar elbet.Bu kadar yıpratmayın.Şükredin biraz:31::17:

Kızlar sakin olun metanetli olun biraz:26: Bu kadar telaş yapmayın elbet arıyolar.Dün ta akşam arayabildi benim sevgilim de.Yatmadan önce fırsat bulmş o zaman aradı sadece.Çok telaş yapıyosunuz.Bu kadar telaşla 5 ay nasıl geçicek biraz sakin olun.Bende telaşlanıyorum elbet ama sesini duymak ya da 1gün önce bile duymuş olabilmek mutlu ediyo.Bakın konuşabiliyosunuz arayabiliyolar ya hiç konuşamasaydınız gittikleri günden beri.:26:
Biraz da bardağın dolu tarafından bakın..Sevdiklerimiz askere gitti,tatile değil:19: Müsait olamıyolardır.Başlarını kaşıcak vakitleri yoktur belkide.O yüzden bu kadar paniklemeyin.Sizinkilerde arar elbet.Bu kadar yıpratmayın.Şükredin biraz:31::17:

Doğru söylüyorsun şükretmemiz lazım. Çok şükür ki güzel yerler çıktı, hayat tehlikelerinin olmaması bile şükretmemiz için yeterli bi sebep. İnşallah sağ salim rahat bi şekilde günleri bitirip dönecekler..

10dk. çok iyi konuşma süresi tatlım. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin tel alır yanına biraz zaman geçince. Şimdi kim nedir anlamaya çalışıyorlar çünkü şikayet eden olursa direkt uzuyo askerlik

Evet biraz önce de aradı :) bu sefer 15 dk konuştuk telefonda söyledim böle bi forum var üye oldum diye çok hoşuna gitti :) Belki bizim arkadaşların da eşleri vardır o forumda dedi :) Bu arada güzel dileklerine amin canımm :) ekim gibi düğünümüz olacak inşallah :)

Doğru söylüyorsun şükretmemiz lazım. Çok şükür ki güzel yerler çıktı, hayat tehlikelerinin olmaması bile şükretmemiz için yeterli bi sebep. İnşallah sağ salim rahat bi şekilde günleri bitirip dönecekler..

inş hepimizin askeri, tüm askerler sağ salim sevdiklerine kavuşurlar.. doğru sölüosun şükretcek çok şey var..

Back