• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Arkadaşlar günaydın
bende 351. dönem yareniyim.ne zamandır okuyorum misafır olarak burda yazılanları ancak uye olma
fırsatı buldum.
Hepimize hayırlı teskereler Allah tez zamanda askerlerimize kavusturur inşallah..

cnm sizi de Allah Kavuştursun, burada askeri ankara da olan bi kaç kişi daha var. Birbinizden haberleri alıp daha da rahatlarsnz inş

cnm arar ara verdiklerinde hemen arar, bazı gün çok keyifli oluo, bazı gün hiç keyfi olmuo.. ordayken anı anını tutmuo ben de sadece konuşuorum bişey mi var die üstüne çok düşmüorum ama hata mı yapıorum sizce

Tutmaz benimkinin de sesi bazen iyi bazen kötü geliyor.. Eğer normalde üstüne gitmenden hoşlanmıyorsa sorma canım bence.. bende ustelemiyorum cok soru sormuyorum anlattığı kadarını dinliyorum, ben iyiyim diyorum sıkça. . Yaptığım güzel şeyleri söylüyorum:26:

Tutmaz benimkinin de sesi bazen iyi bazen kötü geliyor.. Eğer normalde üstüne gitmenden hoşlanmıyorsa sorma canım bence.. bende ustelemiyorum cok soru sormuyorum anlattığı kadarını dinliyorum, ben iyiyim diyorum sıkça. . Yaptığım güzel şeyleri söylüyorum:26:

yok cnmm sevmez ztn bide hep sen anlat dio o yüzden ben de aynen kendi yaptığım şeylerden bahsediorum sadece..

Arkadaşlar günaydın
bende 351. dönem yareniyim.ne zamandır okuyorum misafır olarak burda yazılanları ancak uye olma
fırsatı buldum.
Hepimize hayırlı teskereler Allah tez zamanda askerlerimize kavusturur inşallah..
Günaydın benim askerim de mamakta hangi tabur ve bölükte seninki ?
Biz dün cok kısa konusabildik çok bekleyen varmıs insallah ctesi yanına gideceğim..

Günaydın benim askerim de mamakta hangi tabur ve bölükte seninki ?
Biz dün cok kısa konusabildik çok bekleyen varmıs insallah ctesi yanına gideceğim..

Ankaraya gidecek olmasaydim bende bu pazar yanına giderdim ya:26: haftaya gideceğim inşallah:31:

ben bugun cok kısa konuşabildim cok sıkılmış bunalmış çok bahsedemedi sırada cok kişi var dedi sen detay alabildin mi ne yapmışlar ? ben gidicem ctesi günü sabah 9 da oradayım sen ? :)
konuştuğumuzu söyledim ben aynı tabur ve bölükte birisi var onun sevgilisiyle konuşuyorum diye numarası kaçmış dedi bilmiom dedim sen konuşursan seninkine söyle benimkinin numarası 179 :)

Bizde çok kısa konuştuk canım. bütün gün marşlar söyledik bağırdık çağırdık dedi. Çok yorulduğunu söyledi. Epey yormuşlar, eğitim ağırlaşmış. Cumartesi öğlen gibi orada olacağım inş muhakkak karşılaşırız. Bizimkinin numarasını bilmiyorum ama akşam ararsa sorarım. Cumartesi de tanışırız:)

Ankaraya gidecek olmasaydim bende bu pazar yanına giderdim ya:26: haftaya gideceğim inşallah:31:

ben de gitmek istiyordum ama acemi oldukları için dışarı çıkamıyorlarmış, birliğe gidip en fazla yarım saat bi saat görüşme imkanı oluyormuş:(

Bizde çok kısa konuştuk canım. bütün gün marşlar söyledik bağırdık çağırdık dedi. Çok yorulduğunu söyledi. Epey yormuşlar, eğitim ağırlaşmış. Cumartesi öğlen gibi orada olacağım inş muhakkak karşılaşırız. Bizimkinin numarasını bilmiyorum ama akşam ararsa sorarım. Cumartesi de tanışırız:)
Bende mars sölediklerini bilmiodum :))))
Sor bakalım birbirlerini bulsunlar )))
Ctesi tanısalım evet )) simdi ben cepten giriorum ya gecmişe bakamıorum unuttum sen ankaradamıydın ? Baska sehirden mi geliosun :)

Bende mars sölediklerini bilmiodum :))))
Sor bakalım birbirlerini bulsunlar )))
Ctesi tanısalım evet )) simdi ben cepten giriorum ya gecmişe bakamıorum unuttum sen ankaradamıydın ? Baska sehirden mi geliosun :)

bende karıştırıyorum çoğu kişiyi :) evet ben ankaradaydım. askerlerimiz aynı bölükte.

Ben haftasonu 9-4 gorusulebiliyor diye biliyordum öyle degil mi:26:

evet o saatler arasında görüşülebiliyormuş ama eğer eğitimleri, işleri vs. olmazsa.. bir de bütün gün sabahtan akşama oturamıyorsun tabi.. yani çok kısa bi süre görüştürüyolarmış izinleri olmadığı için.

kızlar dün ankesörlüyü aramayı başardım, konuştuk.. biz ankesörlüyü aradığımızda benim her yöne bilmemkaç dakikamdan mı gidiyor, yoksa hariç olarak belli bi ücret faturama yansıyacak mı? yani ankesörlüyü arayınca farklı bi tarife mi oluyo? öyle bir şey duydum ama emin olmadığım için soruyorum..:26:

kızlar dün ankesörlüyü aramayı başardım, konuştuk.. biz ankesörlüyü aradığımızda benim her yöne bilmemkaç dakikamdan mı gidiyor, yoksa hariç olarak belli bi ücret faturama yansıyacak mı? yani ankesörlüyü arayınca farklı bi tarife mi oluyo? öyle bir şey duydum ama emin olmadığım için soruyorum..:26:

ben de aynı şeyi mrk ediorumm, normalde benim tarifem de sabit hatlar bedava acaba ankesörlü de mi öyle? bilen varsa yardımcı olabilir mi

kızlar hattınızda bulunan dakikalarınızdan gider sabit hat gibi düşünün ankesörlüyü de

Back