- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
3-4 kez mi :44: benimki telefon sırasına girmeye üşeniyor heralde :26: off bizde konuşalım artık ya
banyolarının iyi olmasına sevindim ..
Yok oyledır o zaman :)) bzm 2-2-3-2 tabur boluk farklı o zaman. Rahat ol sen yerleri ıyı gercekten ferah tut gonlunu. Ilk gunlerde buz gıbıydı sesı sımdı guluyoruz telefonda konusurken. He bide burda dısardan aranabilen ankesorluler var ben sana cagrı atarım sen ararsın falan dedı. Bızde arayabılıyormusuz yani
Kızlar merhaba ben foruma yeni üye oldumbenim nişanlımda kısa dönem iskenderunda yapıyor bahriyeli günde sadece 10 dakka konuşabiliyoruz.beş ay kadar aynı şehirdeydik biz alışmıştık artık sürekli görüşmeye ve askere gitti :'( çok özledim.telefon durumu çok sıkıntılı bu hep böyle mi olacak acaba...birde askeriyede cep telefonu yasak sanırım değilmi. keşke serbest olsaymış bir mesaj bile çok değerliymiş meğer...
batı kışlasında benimki de .. biliyorum taburunu mangasını .. 6. tabur 2. bölük 1.manga da .. dün banyo yaptınız mı diye sordum yaptık demişti .. onlar dün mü yaptılar acaba :26: yada ben rahatlayayım diye öyle mi deyiverdi :26:
bu arada biz 2 tane kart aldık gitmeden ptt den .. bitmemiştir daha
o ankesörleri öğrendiğinizde numaralarını burada da paylaşır mısın canımilk iki gün eşiminde öyleydi .. pazar biraz daha iyiydi .. dün zaten 1 kere 1 buçuk dakika konuşabildik anlamadım hiçbir şey bakalım bugün nasıl olacak ..
ehehe olsun canım ben araya girip kendimi belli ettim nasılsa sana şimdi
canım benimkisi de muhabere.bölüğünü öğrendim bugün 1.tabur 6.bölükmüş
ben de geceleri hep dua ederek yatıyorum "Allahım başta benim askerim olmak üzere tüm askerlere rahat,huzur,sağlık,sıhhat ver diyeDualarımızı eksik etmeyelim.Ben de dua ettikçe ferahlıyorum uyuyorum...Bide malum sınav haftasındayım şu an yoğun geçiyo günlerim yani:18:[/
Bende sürekli dua ediyorum ama hala geceleri uyuyamıyorum ..
Usta birliği neresi ?
aramadısenin ki
sabah dokuzda aradı snr ses kesildi tam konuşamadk bile seni ararım şmdi eğitim var dedi snr bi daha hiç konuşmadk cnm normalde bu saatlerde arıodu ama aramadı bi numara yazıodu kağıtta alo mehmetçik hattı manisa numarası ordan arasam ulaşabilirmym ki
sabah dokuzda aradı snr ses kesildi tam konuşamadk bile seni ararım şmdi eğitim var dedi snr bi daha hiç konuşmadk cnm normalde bu saatlerde arıodu ama aramadı bi numara yazıodu kağıtta alo mehmetçik hattı manisa numarası ordan arasam ulaşabilirmym ki
ya hiç aramadıkafamı da dağıtamıyorum bi dene tatlım ulaşabilirsen bende arayayım taburunu falan biliyorum nasılsa
0 236 231 00 43 ulasırsın bence. 24 saat arayabilirsiniz diyor
ehehe olsun canım ben araya girip kendimi belli ettim nasılsa sana şimdi
canım benimkisi de muhabere.bölüğünü öğrendim bugün 1.tabur 6.bölükmüş
ben de geceleri hep dua ederek yatıyorum "Allahım başta benim askerim olmak üzere tüm askerlere rahat,huzur,sağlık,sıhhat ver diyeDualarımızı eksik etmeyelim.Ben de dua ettikçe ferahlıyorum uyuyorum...Bide malum sınav haftasındayım şu an yoğun geçiyo günlerim yani:18:[/
Bende sürekli dua ediyorum ama hala geceleri uyuyamıyorum ..
Usta birliği neresi ?
usta birliği ağrı-doğubeyazıt canımseninkisi ankarada mı kalıyo?
cnm açan olmadı geçen de aramıştım gene açmamışlardı gene deniycm birazdan.. arar mutlaka demek ki eğitim yoğunlaştı vakit bulamadıı ama ararr ilk fırsatını bulduğunda..
Kızlar sakin olun metanetli olun biraz:26: Bu kadar telaş yapmayın elbet arıyolar.Dün ta akşam arayabildi benim sevgilim de.Yatmadan önce fırsat bulmş o zaman aradı sadece.Çok telaş yapıyosunuz.Bu kadar telaşla 5 ay nasıl geçicek biraz sakin olun.Bende telaşlanıyorum elbet ama sesini duymak ya da 1gün önce bile duymuş olabilmek mutlu ediyo.Bakın konuşabiliyosunuz arayabiliyolar ya hiç konuşamasaydınız gittikleri günden beri.:26:
Biraz da bardağın dolu tarafından bakın..Sevdiklerimiz askere gitti,tatile değilMüsait olamıyolardır.Başlarını kaşıcak vakitleri yoktur belkide.O yüzden bu kadar paniklemeyin.Sizinkilerde arar elbet.Bu kadar yıpratmayın.Şükredin biraz
10dk. çok iyi konuşma süresi tatlım. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin tel alır yanına biraz zaman geçince. Şimdi kim nedir anlamaya çalışıyorlar çünkü şikayet eden olursa direkt uzuyo askerlik
Doğru söylüyorsun şükretmemiz lazım. Çok şükür ki güzel yerler çıktı, hayat tehlikelerinin olmaması bile şükretmemiz için yeterli bi sebep. İnşallah sağ salim rahat bi şekilde günleri bitirip dönecekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?