- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Hadi ya:26: aramalarini bekleyeceğiz o zaman
inş hepimizin askeri, tüm askerler sağ salim sevdiklerine kavuşurlar.. doğru sölüosun şükretcek çok şey var..
Hadi ya:26: aramalarini bekleyeceğiz o zaman
Manisa batı kısla zıyaretci parkındaki aranabilecek ankesorlunun nosu:+90 (236) 231 03 94 bu kızlar. Aksamada yemekhanenin ordakinden arayacakmıs. Onuda sıze solerim
Aynen öyleee.. aminnn inşallah terminalde yollamaya gittiğimiz gün gibi karşılamaya da gideriz kızlar ben çok ağladım şahsentişörtünü almıştım parfümünü sıkıp hep onla yatıyorum
cnm çok saol, baktım beni numaradan daha önce aramış, o aradığında kapatıp ben arayım o zmn bu numarayı çok teşekkürler..
Cok sevındım canım. Yemekhanenın orası daha rahat olur aksam onu da yazarım ınsallah
kızlar şimdi nişanlımla ile konuştum(acemi birliği manisa), fotoğraf çektiriolarmış çok sıra varmış, ismin baş harfine göre oluomuş sıra..hala devam ediomuş. bizimkiler belki bugun aşı olckmış her bölük olur mu onu bilmiorum..
Benimki ilk gırdıgı gun olmustu canım asıyı cuma gunu. Degısıyor hersey aynı zmnda olmuyo hrlde anlamadım bnde. Hadi gozunaydın konustun sende :)
öylee mii farklıdırr cnmm tabii cnmm koğuş nöbetleri de galiba bugün başlıomuş.. cok saol :) senin askerinin usta birlik neresi peki
cnm arar ara verdiklerinde hemen arar, bazı gün çok keyifli oluo, bazı gün hiç keyfi olmuo.. ordayken anı anını tutmuo ben de sadece konuşuorum bişey mi var die üstüne çok düşmüorum ama hata mı yapıorum sizce
Evet cankayada kalıyorusta birliği ağrı-doğubeyazıt canımseninkisi ankarada mı kalıyo?
Hep birlikte atlatcaz bugunleri bak 349 lara bizi beklediler geldik :)
Bizde 353 leri beklicez artık ))))
Kızlar merhaba ben foruma yeni üye oldumbenim nişanlımda kısa dönem iskenderunda yapıyor bahriyeli günde sadece 10 dakka konuşabiliyoruz.beş ay kadar aynı şehirdeydik biz alışmıştık artık sürekli görüşmeye ve askere gitti :'( çok özledim.telefon durumu çok sıkıntılı bu hep böyle mi olacak acaba...birde askeriyede cep telefonu yasak sanırım değilmi. keşke serbest olsaymış bir mesaj bile çok değerliymiş meğer...
Kıbrısss... Iyımı kotumu bılmem ama... Bana nobetten bahsetmedi bız tutmıcakmısız falan dedı. Acemilikte yokmus dedı. Manısada ustalıklarını yapanlar varmıs onlar tutuyomus sanırım yanlıs bılgı olmasın pek hattlamıyorm. Senın usta neresi peki
Manisa batı kısla zıyaretci parkındaki aranabilecek ankesorlunun nosu:+90 (236) 231 03 94 bu kızlar. Aksamada yemekhanenin ordakinden arayacakmıs. Onuda sıze solerim
hayır canım, tabiki hata yapmıyorsun hatta doğrusunu yapıyorsun. orda telefonlar dinleniyor. bir anlık gafletle şu komutan sinirimi bozddu gibi cümleler kullanması onun için çok kötü olur. o sabrediyor ki susuyor. destek ver canım. için rahat etmiyorsa eğer sana çok özek lorular sormuyorum hayatım filan diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?