351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

inş hepimizin askeri, tüm askerler sağ salim sevdiklerine kavuşurlar.. doğru sölüosun şükretcek çok şey var..

Aynen öyleee.. aminnn inşallah terminalde yollamaya gittiğimiz gün gibi karşılamaya da gideriz kızlar ben çok ağladım şahsen tişörtünü almıştım parfümünü sıkıp hep onla yatıyorum

Manisa batı kısla zıyaretci parkındaki aranabilecek ankesorlunun nosu:+90 (236) 231 03 94 bu kızlar. Aksamada yemekhanenin ordakinden arayacakmıs. Onuda sıze solerim

Manisa batı kısla zıyaretci parkındaki aranabilecek ankesorlunun nosu:+90 (236) 231 03 94 bu kızlar. Aksamada yemekhanenin ordakinden arayacakmıs. Onuda sıze solerim

cnm çok saol, baktım beni numaradan daha önce aramış, o aradığında kapatıp ben arayım o zmn bu numarayı çok teşekkürler..

cnm çok zor ama inş su gbi geçick zaman ve hepsine inş sağ salim kavuşacağız..

Merhaba...Tüm askerlerimize hayırlı tezkereler diliyorum.......Acemi Birliğin de kolay kolay telefon etmeleri kolay değildir...arıyamayacağı günlerde olacaktır o yüzden canınızı sıkmayın arkadaşlar...askerden haber beklemek sabır işidir buna inanın.....

kızlar şimdi nişanlımla ile konuştum(acemi birliği manisa), fotoğraf çektiriolarmış çok sıra varmış, ismin baş harfine göre oluomuş sıra..hala devam ediomuş. bizimkiler belki bugun aşı olckmış her bölük olur mu onu bilmiorum..

Benimki ilk gırdıgı gun olmustu canım asıyı cuma gunu. Degısıyor hersey aynı zmnda olmuyo hrlde anlamadım bnde. Hadi gozunaydın konustun sende :)

Benimki ilk gırdıgı gun olmustu canım asıyı cuma gunu. Degısıyor hersey aynı zmnda olmuyo hrlde anlamadım bnde. Hadi gozunaydın konustun sende :)

öylee mii farklıdırr cnmm tabii cnmm koğuş nöbetleri de galiba bugün başlıomuş.. cok saol :) senin askerinin usta birlik neresi peki

öylee mii farklıdırr cnmm tabii cnmm koğuş nöbetleri de galiba bugün başlıomuş.. cok saol :) senin askerinin usta birlik neresi peki

Kıbrısss... Iyımı kotumu bılmem ama... Bana nobetten bahsetmedi bız tutmıcakmısız falan dedı. Acemilikte yokmus dedı. Manısada ustalıklarını yapanlar varmıs onlar tutuyomus sanırım yanlıs bılgı olmasın pek hattlamıyorm. Senın usta neresi peki

hayır canım, tabiki hata yapmıyorsun hatta doğrusunu yapıyorsun. orda telefonlar dinleniyor. bir anlık gafletle şu komutan sinirimi bozddu gibi cümleler kullanması onun için çok kötü olur. o sabrediyor ki susuyor. destek ver canım. için rahat etmiyorsa eğer sana çok özek lorular sormuyorum hayatım filan diyebilirsin.

bütün gün yemekhanede çalışmışlar şimdi de devam ediyomuşş akşam yemeği de dahil

bence şükretmelisin 10 dakika ne demek. biz 44 saniye, 50 saniye bu şekilde haberleşiyoruz ve günde bir defa. ve ayrılıklar gerçekten kıymet bilmek için güzel bir vesile. biz kızlar çok kaprisli olabiliyoruz bazen. şuan farkediyorum da her halimizle sevmişler bizi ve hep bizim yanımızda olmuşlar.. (

cnmm ii tabiki de bence :) koğuş nöbeti dedi sanırım hırsızlk için fln ama tam anlaamadım, aynı anda çok şey konuşunca hepsi karışıo.. bizim de usta birlik edirne keşan

canım ben askerime söyledim o ziyaretçi parkına çıkmaları yasakış. sadece ziyaretçisi olan çıkabiliyormuş.

evtt cnmm doğru söylüosun telefonlar dinleniyor ve çok detaya giremiolar.. bi kaç kere ima ettim çok açık konuşamıorum die anlamıştr sanırım..ama genel anlamda ii bi yer olduğunu söyledi manisanın. üstler anlayışlı fln dedi ben de çok soru soramadım zaten doğruyu tam söyleyemezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…