• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben de sürekli ders çalışmaya çalışıyorum ama aklım hep onda.Kendimi tamamen derse vermem gerekiyor biliyorum ama olmuyor :(Giderken söyledikleri aklıma geliyor,o an toparlıyorum kendimi sonra yine aynı :(

Ona en güzel hediye atanma haberim olacak olacak biliyorum bu yüzden toparlanmam şart.

Bir de gittiği günden beri uykularım çok huzursuz,gece 4-5 defa uyanıyorum ve her uykuya dalışımda rüyamda onunla konuşuyorum.Cuma gününden beri durumum böyle :((

kızlar, ben de aynı olumlu şeyleri duydum bugun nişanlımdan manisa için, rahatız dedi, yemekler gayet güzel dedi, o da çok anlayışlı olduklarını söyledi, bugun azcık yağmur yağmış, dünkü kadar hava sıcak değil dedi, bugun eşofman ve spor aykkabı verdiklerini söyledi bide

oohh bir güzel haber daha, teşekkür ederim tatlım :31:

neyle meşgulsün peki? okuyor musun, çalışıyor musun yada evde misin canım? kendine mutlaka bir meşguliyet bul, kursa falan git.. ben çalışmasaydım delirirdim heralde :26: yatağımızda da yatamıyorum .. kokusunu duyunca ağlamaya başlıyorum çünkü :25: pijamaları da duruyor yıkamadım bazen koklayıp geri koyuyorum ama :25:
mali müşavirim ben Allahtan cok yoğun bir işim var, akşamları da İngilizce kursuna başlayacağım evde daralıyorum iyice onsuz hersey çok kötü.. bende bikaç eşyasını yıkamadım koklayıp yatıyorum ..

her hafta sonu gitmeye calısacagım simdiden cuma akşamına aldım bileti ama günler gecmio ki bugün cok kısa konuşabildik cok bekleyen var onlarda konuşsunlar kapatayım dedi :(

Kızlar bugün köpeğimin ufak bi ameliyatı vardı, gelemedim..

Sabah aramayınca panikledim öğle gibi aradı, çarşamba günü tören mi ne varmış tam anlamıyla çarşamba başlıcaklarmış eğitime..

Gün içinde bi kaç defa daha aradı..

Ancak umarım kısa sürede cep tlflarını kullanmaya başlarlar çünkü ankesörlü tlfla konuşmak çok zor oluyor, ben konuşunca sessizlik oluyo o konuşunca çok derinden geliyo sesi, zor bela anlıyorum konuşmaları hele aynı anda konuşsak tam işkence hiç bişi anlamıyorum:50:

Sesi bugün daha iyiydi, yağmur yağmış yine ıslanmışlar, gece kabus görmüş falan..

İçim gidiyo burda aklım hep onda, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, kötüyüm kızlar ya ne zaman biticek :5:

Ben de sürekli ders çalışmaya çalışıyorum ama aklım hep onda.Kendimi tamamen derse vermem gerekiyor biliyorum ama olmuyor :(Giderken söyledikleri aklıma geliyor,o an toparlıyorum kendimi sonra yine aynı :(

Ona en güzel hediye atanma haberim olacak olacak biliyorum bu yüzden toparlanmam şart.

Bir de gittiği günden beri uykularım çok huzursuz,gece 4-5 defa uyanıyorum ve her uykuya dalışımda rüyamda onunla konuşuyorum.Cuma gününden beri durumum böyle :((

ders çalışarak hem de rahatlarsın bence, sürekli düşünmek daha zor oluyor, bir şey ile uğraşmak şart.. ben de yrn dan itibaren biraz kpss ye bakmaya başlıycm böylelikle sürekli aynı şeyleri düşünmemiş olurum cnm..

Kızlar bugün köpeğimin ufak bi ameliyatı vardı, gelemedim..

Sabah aramayınca panikledim öğle gibi aradı, çarşamba günü tören mi ne varmış tam anlamıyla çarşamba başlıcaklarmış eğitime..

Gün içinde bi kaç defa daha aradı..

Ancak umarım kısa sürede cep tlflarını kullanmaya başlarlar çünkü ankesörlü tlfla konuşmak çok zor oluyor, ben konuşunca sessizlik oluyo o konuşunca çok derinden geliyo sesi, zor bela anlıyorum konuşmaları hele aynı anda konuşsak tam işkence hiç bişi anlamıyorum:50:

Sesi bugün daha iyiydi, yağmur yağmış yine ıslanmışlar, gece kabus görmüş falan..

İçim gidiyo burda aklım hep onda, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, kötüyüm kızlar ya ne zaman biticek :5:
bizim askerlerimiz aynı tabur ve bölükteydi değil mi ? ankara- mamak 2. tabur 3.bölük
( cepten giriyorum bazen yeni olduğum içinde nickleri aklımda tutamıyorum karıştırıyorsam cok pardon )

bizim askerlerimiz aynı tabur ve bölükteydi değil mi ? ankara- mamak 2. tabur 3.bölük
( cepten giriyorum bazen yeni olduğum içinde nickleri aklımda tutamıyorum karıştırıyorsam cok pardon )

Hayır canım, benimki Kastamonu idi.. benim nickime benzer bi arkadaş var o sanırsam.. :34:

mali müşavirim ben Allahtan cok yoğun bir işim var, akşamları da İngilizce kursuna başlayacağım evde daralıyorum iyice onsuz hersey çok kötü.. bende bikaç eşyasını yıkamadım koklayıp yatıyorum ..

her hafta sonu gitmeye calısacagım simdiden cuma akşamına aldım bileti ama günler gecmio ki bugün cok kısa konuşabildik cok bekleyen var onlarda konuşsunlar kapatayım dedi :(

sen de mi evlisin canım :26: kaç saat askerinle arandaki mesafe şuan

canım olabildiğince kendini derslerine ver .. bak sende söylüyorsun, atanman ona harika bir hediye olacak .. geleceğine yakın atanmış olacaksın bu çok güzel bi mutluluk :31:

bugün hava güzel disari cikim belki alisveris yapar kendime gelirim dedim ama nerdeee sokakta sanki bana inat herkes sevgilisini takmis koluna geziyor :19: zaten dün fazla arayamam yurt disina cok yaziyor diyince iyice ümidimi kestim :26: seytan diyor iki günlükte olsa izin al atla ucaga git izmire :27:

ben istanbuldayım askerim ankara da otobüsle 5.5 saat uçakla 1 saat ama esenboga - mamak arası ne kadar sürer bilemiyorum maalesef ankarayı hiç bilmiyorum :(
senin askerin manisada mıydı ?

evet manisada .. şuan bana daha yakın ama usta birliği kırklareli orası uzak :26: ama uçakla istanbula gidip ordan kırklareline geçeceğim artık :26:

canım olabildiğince kendini derslerine ver .. bak sende söylüyorsun, atanman ona harika bir hediye olacak .. geleceğine yakın atanmış olacaksın bu çok güzel bi mutluluk :31:

İnşallah canım.Birazdan tekrar çalışmaya başlayacağım,kafam dağılsın.

İyi ki üye olmuşum,iyi ki bulmuşum sizleri yoksa bu süreci nasıl atlatırdım bilmiyorum :(

En yakınlarım bile beni anlamıyor gibi geliyor.

bugün hava güzel disari cikim belki alisveris yapar kendime gelirim dedim ama nerdeee sokakta sanki bana inat herkes sevgilisini takmis koluna geziyor :19: zaten dün fazla arayamam yurt disina cok yaziyor diyince iyice ümidimi kestim :26: seytan diyor iki günlükte olsa izin al atla ucaga git izmire :27:

hepimiz usta birliğine geçtiklerinde cep telefonlarını almalarını umut edeceğiz anlaşılan canım :26:

cnmm havaş ile ulusa gidip ordan dolmuşlara binebilirsn..

ben pazar akşamı mamaktan çıktıktan sonra istanbula uçakla döneyim diyorum ertesi gün iş var malum
mamaktan çıkınca ne yapıcam ki havaşı duydum ama mamaktan çıkınca taksiyle dikimevi ordan sanırım kızılayda metro aktarması vardı o aktarmayı kullanıp ulusa geçiyim ordan mı gidiyor havaş ? birde metroya yakın mı havas durağı yarım saatte bir varmış havas internette öyle yazıyor
güzergahta bir yanlışlık var mı ?

Back