• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sen onlara ne bakıyosun canım benim, kuzenlerim bedelli yaptı, abi-kardeş 28 gün yoktular da giderken ne kadar üzüldük, onlar ordayken endişelendik..

adı üstünde askerlik bu bir ayıda zor 15 ayıda..

ama evet şükürler olsun ki kısa dönemler, doğuda değiller..

yinede endişelenmiyoruz mu bak banyo yapamadıklarında biz burda üzülüyoruz..

kimsenin lafını önemseme, cevap verme hee de geç, çok gördüm ben 5 ayı küçümseyip oğullarının peşine 5 ay ağlayanı..

akılları sıra moral veriyorlar, duyma onları..:ssz:

beni anlamadıkları o kadar belli ki tavırlarından .. bu benim o gittikten sonra ki ilk yalnız akşamım .. sanırım bu yüzden toparlanamadım ben .. biraz iyi oluyorum sonra yine ağlama krizine giriyorum :14: kızlar moralinizi daha da bozmuş olabilirim özür dilerim :25:

yok cnm olur mu öyle şey, burda hepimiz aynı durumdayız birbimizi en ii biz anlarız. aynı özlemi, aynı duyguları yaşıoruz.. burda konuştukca anlattıkca insan daha da rahatlıyor.. yalnız olmadığını, herkesn aynı duyguları yaşadığını biliyor. o yüzden tabiki de anlat, içinde kalmasın..

yok cnm olur mu öyle şey, burda hepimiz aynı durumdayız birbimizi en ii biz anlarız. aynı özlemi, aynı duyguları yaşıoruz.. burda konuştukca anlattıkca insan daha da rahatlıyor.. yalnız olmadığını, herkesn aynı duyguları yaşadığını biliyor. o yüzden tabiki de anlat, içinde kalmasın..

teşekkür ederim canım .. dediğin gibi yazdıkça rahatlıyorum .. çok zor geldi bana bu akşam herşey .. o kadar çok ağladım ki aynaya baktığımda kendimi tanımakta zorlanıyorum :25: bugünler böyle geçecek biliyorum .. ağlamamam gerekiyor demek istemiyorum kendime .. duygu neyse o yaşanmalı.. bazen ertelenebilir ama mutlaka an gelip yaşanmalı .. günlerdir erteledim ben .. şimdide mutsuzluğumu en derin şekilde yaşıyorum .. tesellisi yok bu duyguların kızlar :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım .. dediğin gibi yazdıkça rahatlıyorum .. çok zor geldi bana bu akşam herşey .. o kadar çok ağladım ki aynaya baktığımda kendimi tanımakta zorlanıyorum :25: bugünler böyle geçecek biliyorum .. ağlamamam gerekiyor demek istemiyorum kendime .. duygu neyse o yaşanmalı.. bazen ertelenebilir ama mutlaka an gelip yaşanmalı .. günlerdir erteledim ben .. şimdide mutsuzluğumu en derin şekilde yaşıyorum .. tesellisi yok bu duyguların kızlar :14:

cnm yaşanması gerekn duygular işte yaşamak daha ii az da olsa rahatlıoruzz, biliourzz ki tek değiliz, asker beklemek çok zor, çok yourucuu ama işte kendi adıma tek avuntum kısa dönem olması belki de yemin töreninden sonra azcık daha rahatlarız

benim yarından itibaren sınavlarım başlıyo ve adamakıllı ne çalışabildim ne başka bişey yapabildim :14: benim sevgilimde mamakta şimdi girmistir duşa heralde ohh sevindim :)
ama kızlar doğuda değil allahtan sevdiklerimiz demişsiniz benimkisi ustada doğuya gidiyo demeyin öyleeee :14: :14:

cnm yaşanması gerekn duygular işte yaşamak daha ii az da olsa rahatlıoruzz, biliourzz ki tek değiliz, asker beklemek çok zor, çok yourucuu ama işte kendi adıma tek avuntum kısa dönem olması belki de yemin töreninden sonra azcık daha rahatlarız

hangi hatıramızdan kaçabilirim ki .. her yerde eşimden bi anı var :25: bu yüzden dahada zor oluyor alışmak.
umarım yemin töreninden sonra bizde askerlerimizde rahatlarız canım :26:

benim yarından itibaren sınavlarım başlıyo ve adamakıllı ne çalışabildim ne başka bişey yapabildim :14: benim sevgilimde mamakta şimdi girmistir duşa heralde ohh sevindim :)
ama kızlar doğuda değil allahtan sevdiklerimiz demişsiniz benimkisi ustada doğuya gidiyo demeyin öyleeee :14: :14:

canım sen elinden gelenin en iyisini yap olur mu.. iyi notlar al ki askerinde sevinsin.. doğudan kasıt terör bölgesiydi tatlım, çok şükür sizin yeriniz iyi sadece biraz uzak :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yatıyorum kızlar, yarın çok erken işe gideceğim .. bu gece yatağımızda yatamayacağıma karar verdim .. kanepede yatayım :25:
iyi geceler herkese ..

cnm sen hangi şehirden gtcksn? ben de tek gtmiorum maalesef, kayınvalidemler fln hep beraber gidilckmiş, ama yeri merkezi sanırım o kışlanın öyle duymuştum sanki

ben niğdeden gelmeyi dşünüyorum canım. akşam 7.30 da araba var. 12 saat sürüyor. sabah 7.30 da orda olurum. ama karar veremedim bi türlü :(

Bizde annemler kayinvalideler birlikte gideriz ama toren sonunda 5 dakika buluşalım tanisalim askerlerimizi de tanistiralim:31: gerçi torenden sonra orada kalmayacaklar ama..

evet canım ben de tanışmayı çok isterim.. bakarsınız ileride eşlerimiz askerlik arkadaşlarıyla hep görüşür ve bizlerde sizzinle bu günlerimize güleriz :)

canım sen elinden gelenin en iyisini yap olur mu.. iyi notlar al ki askerinde sevinsin.. doğudan kasıt terör bölgesiydi tatlım, çok şükür sizin yeriniz iyi sadece biraz uzak :26:
kafamı topladım sonra çalıştım daha yeni yaticam zaten canım yaa :14: sabah da erken kalkıp çalışcam artık sınavım 3te zaten..
Evet bende dedim sevgilime bugün sadece uzak korkma dedim terör yok dedim kiyamam ona ben.kafama bunları takıyorum yatmadan önce diyo.bunları takmayanlar mışıl mışıl uyuyo diyo :14:

ben yatıyorum kızlar, yarın çok erken işe gideceğim .. bu gece yatağımızda yatamayacağıma karar verdim .. kanepede yatayım :25:
iyi geceler herkese ..
canım sana kiyamam :14: yatağınızda yatsaydin ya kocanın kokusunu duya duya :14:

Allah yardımcınız olsun kızlar:43::43:Hoşgeldiniz hasret günlerine:43:
amin canım çok sağol :14:

evet canım ben de tanışmayı çok isterim.. bakarsınız ileride eşlerimiz askerlik arkadaşlarıyla hep görüşür ve bizlerde sizzinle bu günlerimize güleriz :)
mamakta askerleri olan kızlar bizde yapsak ya böyle bişey hehehe :) ben anlatamadıklarimi resmen sizlerle paylaşıyorum burda içimi dokuyorum gerçek dostum gibisiniz :14:

En sonunda ben de askerimle görüştüm kızlar. dün saat 11 gibi beni aramış birçok kez ama ben telefonu son ses açtığım halde duyamadım. sonra görür görmez eyvah ben napcam nasıl kaçırdım dedim. sonra mamak mebs okulunun numarasını buldum. bölüğünü falan da bilmiyordum. Oradan oraya aktarıla aktarıla en sonunda 2. tabur 3. bölükte olduğunu öğrendim. vee en sonunda ulaştım telefona çağırdılar. sesimi duyunca öyle şaşırdı ki beni nasıl buldun bende bölüğümü söylemek için aramıştım dedi. çok az konuştuk kartı yeni alabildiğini söyledi. pek konuşamadık zaten ben ağlamaya başladım o da ağlamamak için kısa kesti kapattı.

saat 3 gibi tekrar aradı beni, açtım telefonu ama sesi kesik kesik geldi yine konuşamadık. Sonra akşam 8 de aradı. bu sefer konuşabildik 2 gündür uyuyamadığını söyledi. (bizimki seste ışıkta uyuyamaz) yemekleri de yiyemiyormuş. ben burda epey zayıflarım dedi. Cumartesi seni görmeye geleceğim dedim, sevindi. Tören de 3 Mayıs dedi. Ben biliyorum hatta ne yiyip içtiğini bile yarenler birbirine destek oluyor dedim. Sonra çok sıra var canım kapatalım artık dedi. Böylece bende konuşmuş oldum şimdi de gözüm telefonda her an arar diye. Ayrıca o numaradan arayıp çağırtabilirmişim telefona. Mamak mebs'de askeri olan varsa numarayı verebilirim.

Kızlar normalde sabah 8 gibi arardı aramadı :(

Bugün eğitim başlayacaktı acaba ondan mı, çok merak ediyorum :(

achtholin bu kadar panikleme :31::31:
hemen meraka kapılmayın arkadaşlar, kimi zaman bende de oluyo ama askerde olduklarını unutmayınn her zaman arama gibi fırsatları olmayabiliyo:72::72::72:
eğitimden dolayı arayamıyodur, bitince yorgunluktan bittimm die ararr :1::1::1:

351 yarenleri hepinizin Allah yardimcisi olsun herkes o donemlerden geciyo butun tesellilere ragmen umrunda olmadan merak ediyo uzuluyo agliyo.. Zaman gectikce biseyler oturcak ve sizde bu kadar stres yasamiycaksiniz herkes ayni aramayi beklemesin hepsi birbirinden farkli oluyo bide su varki unutmayin ilk gunler cok yoruluyolar onlarda zamanla uyku problemlerini yorgunluklarina alisiyolar acemilikte cok kalabalik olduklari icin sirada cok oluyo oyuzden bazen sira gelmeden vazgecebiliyolar aramaktan:) ama emin olun acemilikten sonra askerde olmasi ozlem haricinde merak skntiniz kalmiycak benim tavsiyem calismaynlar ozellikle kendinize faaliyetler bulun kafada kurdukca zorlasiyo ve sizin saglam durmaniz gerektigini onlara nese enerji vermeniz gerektigini unutmadan yasayin. Ve hepsi geride kaldiginda kendinizi yipranmis olarak bulmanizi istemem. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

kızlarrr,
evli olmayanlarımız, sevgilileri ile nasıl görüşmeyi planlıyorlar? evci iznine çıkıp memleketine giderse ben onu göremem ki:( nasıl bi plan yapalım, ne zaman nasıl görüşeceksiniz? tek beklediğim gün o gün. sürekli o günü düşünüyorum şimdilik..

Herkese merhaba,

benim sevdiğimde manisada asker.Topiği ziyaretçi olarak okuyordum ama artık üye olmamın zamanı geldi diye düşünüp dün akşam üye oldum.Cuma gününden beri yeni yeni kendime geliyorum aslında.Askerimin iyi olduğunu duydukça ben de kendimi toparlıyorum.O iyi ise iyiyim ben de.Cumartesi günü sadece 3 dk konuşabilmiştik,çok şükür dün hem öğlen hem akşam aradı uzun uzun konuştuk.Artık çok sıra olmuyor dedi.Dün yatmaktan canı sıkılmış,hiçbir şey yapmadık pazartesi başlayacak eğitimler dedi.Her şeyi sordum yemekler iyi,yiyebiliyorum dedi.Koğuşta 24 kişilermiş.Çok iyiyim,çabuk alıştım aslında dedi.Seni çok özlüyorum ve aklım hep sende tek sıkıntım bu dedi.Konuşurken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,dudaklarımı ısırarak konuşuyorum sürekli.Belli etmemem gerekiyor,rahat olsun orada gözü arkada kalmasın.Cuma gününden beri günlük tutuyorum,dün bölük ve taburunu öğrendim.Onları göndereceğim çünkü çok merak ediyor beni.Telefonda da sadece o konuşsun istiyorum ben iyiyim sen anlat diyorum.Aslında haftaya gitmeyi düşünüyordum ama 1,5 saat için 10 saatlik yolu gelme sakın ders çalışman lazım diye ısrar etti (kpss'ye hazırlanıyorum).Benim için hiç sorun değil yarim saatte görsem razıyım ben ama onu da üzmek istemiyorum.Yemin törenine gideceğim sonra da izin hakkını kullanacak birlikte döneceğiz buraya.7 gün sonrada usta birliğine gidecek.İzin kullandığı için askerlik uzayacak ama olsun diyor.

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın onları.En az sıkıntıyla hayırlısıyla bitirip gelsinler inşallah.

Back