351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım askerine dediğin gibi sende korkma .. terör yoktur dediğin gibi kaçakçılık vardır .. gönlünü ferah tut ki askerin de rahat etsin
evet canım bende dedim.benim ev arkadasimin kuzeni yaptı geldi askerlik orda.hemde uzun dönem yaptı.uzak olması dışında bi sıkıntısı olmaz dedi herkes zaten.hem iklimi bile güzel oralarin igdir filan ova olduğu için dediler.çok moralim bozuldu ona belli etmedim ama :'(
cnm benim nişanlımın arkadaşı orda yapmıştı rahattı sıkıntı yaşamadan geldi geçen yıl orda askerdi ve de bir problem yaşamadı sen içini ferah tut

Ayyy sağol canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum işte.onu da rahatlatmaya çalıştım ama canım sıkıldı.yazık onun daha çok sıkılmistir insanlardan öyle duydukça :'(

yok cnmm hakkaten rahattı ordan hep arardı söylerdii o da kısa dönem yaptı orda ama dediğim gbi hiç dert etmeyn çok rahattı gerçekten

manisadaki yemin törenine gidecek kızlar, yalnız gidecek olan varsa beraber gidelim bari :)

cnm sen hangi şehirden gtcksn? ben de tek gtmiorum maalesef, kayınvalidemler fln hep beraber gidilckmiş, ama yeri merkezi sanırım o kışlanın öyle duymuştum sanki

bugün ankaradaki akrabaları ziyarete gitmiş sevgilimin yanına..oturmuşlar biraz filan kiyamam.en azından biraz moral olmuştur ona görünce :'(
Ama moralim çok bozuk kızlar.Askeriye doğuya kendisi gönderiyomuş uçakla.2gün evci iznine çıkıp görücem diye sevinç cigliklari atarken birden modum düştü.aynı günde gönderebilirmis askeriye.ben 4ay hiç göremicem zaten allahim :''''( çok fena oldum :'( allahim inşallah sonra gönderir askeriye en azından 2gün de olsa gorurum sevdiğimle vakit geçiririz :''''( Ayyy kızlar coktum resmen benim tek avuntum buydu :'(

yok cnmm hakkaten rahattı ordan hep arardı söylerdii o da kısa dönem yaptı orda ama dediğim gbi hiç dert etmeyn çok rahattı gerçekten

çok sağol canım yaa.sınır orası filan diye korkutmuşlar.sınır ama sanki sınır karakolunda tek basina mi olcan allah korusun koca tugay dedim şimdi yine aradı.istirahat vermişler eşofman vermişler filan.ankara çok rahat muamele filan çok rahat diyo.komutanlar arkadaşlar diyomuş yani öyle rahatmis

yok cnmm ben arkadaştan da duydum başka kişilerden de duydum rahat olun hiç sıkıntı çıkmz inş sonuçta dediğin gbi zaten tek değil, siz içinizi ferah tutun cnmm

manisadaki yemin törenine gidecek kızlar, yalnız gidecek olan varsa beraber gidelim bari :)

Bizde annemler kayinvalideler birlikte gideriz ama toren sonunda 5 dakika buluşalım tanisalim askerlerimizi de tanistiralim gerçi torenden sonra orada kalmayacaklar ama..

merhabalar herkese,

benim de yakin bir arkadasim ankara'da yapiyor acemiligini. daha sonrasinda erzurum'a gidecek oradan. ankara'da yakini olanlar eger durumlarini paylasmaya devam ederlerse askerlerinin, gercekten cok mutlu olurum. benim arkadasimin beni aramaya firsati olacagini dusunmuyorum pek, o yuzden en azindan sizlerden haber almak biraz da olsa rahatlatiyor icimi. internet kullanma ihtimali oluyor mu ankara mamak'taki askerlerin? bir fikri olan varsa, paylasirsaniz cok sevinirim.

Bugün eşimin anneannesinin mevludu vardı. . Oraya gittiğimde anneannesi annesi teyzeleri hepsi beni görünce ağlamaya başladı zaten tek başıma kocamsiz gitmesi zor gelmişti onlarda öyle yapınca moralim çok bozuldu

Kastamonu Gölköy canım, bende Trabzondayım..

çok uzak değil bana ama yinede fizandaymış gibi geliyo

benimki de kastamonuda :) kastamonudakiler için öğrendiğim bilgileri paylaşayım bari:
içim çok rahat şu an, hep olumlu şeyler söyledi çünkü. dün 3 kere aradı, bugün şimdilik 1 kere aradı ama yine arayacakmış. yemekler iyiymiş etli falan bişeyler. yemekler dışardan geliyomuş zaten, eğitime falan daha başlamamışlar boş boş dolanıyolarmış. komutanlarından çok memnunmuş hepsi kafa adamlar diyor. aman nazar değmesin yaa çok mutluyum. ankesörlü telefondan ben onu arayınca ses gelmiyo ona sinir oldum, ama o beni duyuyomuş. onun kontörü bitmesin diye uğraşıyorum fakat olmadı. sonuç olarak yine o beni arıyor hep...siz nasıl hallettiniz telefonla konuşma işini canım?

Kiyamam canım sana ben
ben ne diyim sevgilim telefonda sesi titredi konuşurken aglamayi koyverdi rahatım yerinde ama ailemin senin sesini duydukça kötü hissediyorum diye nefes alamadım yaa ölüyorum sandim benim de sesim titredi ama aglamadim.destek oldum.bak dedim akrabalarin ziyarete gelmiş bugün nasıl güzel destek sana.hem hergün arayabiliyosun ne güzel bi nimet daha bu destek versin sana dedim.hiç bozma moralini bak keyfin yerindeymis dedim bi kaç kişiyle arkadaş olmuş.arkadaşlarının arasında da ağrıya çıkan varmış askerligi filan..nasıl kötü oldum sesini öyle duyunca allahim dünya başıma yikiliyo sandim.benim sevgilim çok güçlü biridir normalde.onu çok az böyle gördüm.bide uzakta olunca telefonu kapattik bi ağlamisim sarsıla sarsıla böyle kendime yeni geldim resmen

İlk sayfalarda demiştim ki biz zaten aylardır ayrıyız, beni çok etkilemez askere gitmesi. Halt etmişim... Meğer farklıymış bu duygu, hem gurur verici hem de deli gibi özleten.
Benim eşim de kastamonu'da, sesi 3 gündür çok iyi geliyo. Yemekler fena değil diyo ama daha önce askerliğini yapan arkadaşlarının söyledikleri yüzünden etleri asla yemiyo. Etler yerlerde sürülerek mutfağa getiriliyomuş, bunu yapan, buna şahit olan arkadaşları varmış, o yüzden yemicem diyo asla.

Ben 11 yıldır eşimleyim daha hiç ağladığını görmedim duymadım. . Bebisim de aglamış mıdır oralarda :26: söylemez ki hiç:26:
Allah sabır versin sana da canım. . O aglasa da sen onla konuşurken ağlama. . Zor geliyor ilk günler gerçekten. . Dun eşimin koltuğa döktüğü çay lekesini gördüm izi kalmış .. bir güzel ağladım o çay lekesine bakıp bakıp evin her köşesinde ondan bi hatıra var

öyle oluyomuş insan eşinin sevdiğinin ailesinin sesini duyunca onlara yansıtmamak için telefonu kapatınca ağlarmis.hiç ağlayıp üzülmesin canlarimiz.biz zaten onlar için yeterince ağlıyoruz.evli olarak göndermek daha zor tabi.kiyamam sana :'( 3mayısi dört beş gözle bekliyorum içim içme sığmıyo şimdiden.yolda ne giysem diye

Çok başka bir duygu.. tarifi yok canım. . Ne kadar öncesinde ayrı olsanız da şuan orda onun rahat olmadığını biliyorsun.. huzurlu değil özgür değil. . Ayriliktan çok onun durumuna üzülüyorsun:26:

ama orda yemekler hazır olarak dışardan yemek şirketinden geliyormuş. orda yapmıyorlarmış ki

Ben haftaya giderim yanına diyordum ama gidemem ki iş için ankarada olacağım yaa:26: neyse sonraki ilk firsatta giderim artık. . Haklısın yemin torenine odaklanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…