- 7 Eylül 2011
- 424
- 89
- 123
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin canım..
evet canım bende dedim.benim ev arkadasimin kuzeni yaptı geldi askerlik orda.hemde uzun dönem yaptı.uzak olması dışında bi sıkıntısı olmaz dedi herkes zaten.hem iklimi bile güzel oralarin igdir filan ova olduğu için dediler.çok moralim bozuldu ona belli etmedim ama :'(Canım askerine dediğin gibi sende korkma .. terör yoktur dediğin gibi kaçakçılık vardır .. gönlünü ferah tut ki askerin de rahat etsin
cnm benim nişanlımın arkadaşı orda yapmıştı rahattı sıkıntı yaşamadan geldi geçen yıl orda askerdi ve de bir problem yaşamadı sen içini ferah tut
evet canım bende dedim.benim ev arkadasimin kuzeni yaptı geldi askerlik orda.hemde uzun dönem yaptı.uzak olması dışında bi sıkıntısı olmaz dedi herkes zaten.hem iklimi bile güzel oralarin igdir filan ova olduğu için dediler.çok moralim bozuldu ona belli etmedim ama :'(
Ayyy sağol canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum işte.onu da rahatlatmaya çalıştım ama canım sıkıldı.yazık onun daha çok sıkılmistir insanlardan öyle duydukça :'(
manisadaki yemin törenine gidecek kızlar, yalnız gidecek olan varsa beraber gidelim bari :)
yok cnmm hakkaten rahattı ordan hep arardı söylerdii o da kısa dönem yaptı orda ama dediğim gbi hiç dert etmeyn çok rahattı gerçekten
çok sağol canım yaa.sınır orası filan diye korkutmuşlar.sınır ama sanki sınır karakolunda tek basina mi olcan allah korusun koca tugay dedim şimdi yine aradı.istirahat vermişler eşofman vermişler filan.ankara çok rahat muamele filan çok rahat diyo.komutanlar arkadaşlar diyomuş yani öyle rahatmis
manisadaki yemin törenine gidecek kızlar, yalnız gidecek olan varsa beraber gidelim bari :)
Ay bnm nişanlım Ankara'da yeminle içimi kararttı kendisi herseye muhalefet olduğu için kurtarın B'ni burdan diyodu en dın-:)
Kastamonu Gölköy canım, bende Trabzondayım..
çok uzak değil bana ama yinede fizandaymış gibi geliyo
Kiyamam canım sana benBugün eşimin anneannesinin mevludu vardı. . Oraya gittiğimde anneannesi annesi teyzeleri hepsi beni görünce ağlamaya başladızaten tek başıma kocamsiz gitmesi zor gelmişti onlarda öyle yapınca moralim çok bozuldu
Kiyamam canım sana ben
ben ne diyim sevgilim telefonda sesi titredi konuşurken aglamayi koyverdi rahatım yerinde ama ailemin senin sesini duydukça kötü hissediyorum diyenefes alamadım yaa ölüyorum sandim benim de sesim titredi ama aglamadim.destek oldum.bak dedim akrabalarin ziyarete gelmiş bugün nasıl güzel destek sana.hem hergün arayabiliyosun ne güzel bi nimet daha bu destek versin sana dedim.hiç bozma moralini bak keyfin yerindeymis dedim bi kaç kişiyle arkadaş olmuş.arkadaşlarının arasında da ağrıya çıkan varmış askerligi filan..nasıl kötü oldum sesini öyle duyunca allahim dünya başıma yikiliyo sandim.benim sevgilim çok güçlü biridir normalde.onu çok az böyle gördüm.bide uzakta olunca telefonu kapattik bi ağlamisim sarsıla sarsıla böyle kendime yeni geldim resmen
Ben 11 yıldır eşimleyim daha hiç ağladığını görmedim duymadım. . Bebisim de aglamış mıdır oralarda :26: söylemez ki hiç:26:
Allah sabır versin sana da canım. . O aglasa da sen onla konuşurken ağlama. . Zor geliyor ilk günler gerçekten. . Dun eşimin koltuğa döktüğü çay lekesini gördüm izi kalmış .. bir güzel ağladım o çay lekesine bakıp bakıpevin her köşesinde ondan bi hatıra var
İlk sayfalarda demiştim ki biz zaten aylardır ayrıyız, beni çok etkilemez askere gitmesi. Halt etmişim... Meğer farklıymış bu duygu, hem gurur verici hem de deli gibi özleten.
Benim eşim de kastamonu'da, sesi 3 gündür çok iyi geliyo. Yemekler fena değil diyo ama daha önce askerliğini yapan arkadaşlarının söyledikleri yüzünden etleri asla yemiyo. Etler yerlerde sürülerek mutfağa getiriliyomuş, bunu yapan, buna şahit olan arkadaşları varmış, o yüzden yemicem diyo asla.
İlk sayfalarda demiştim ki biz zaten aylardır ayrıyız, beni çok etkilemez askere gitmesi. Halt etmişim... Meğer farklıymış bu duygu, hem gurur verici hem de deli gibi özleten.
Benim eşim de kastamonu'da, sesi 3 gündür çok iyi geliyo. Yemekler fena değil diyo ama daha önce askerliğini yapan arkadaşlarının söyledikleri yüzünden etleri asla yemiyo. Etler yerlerde sürülerek mutfağa getiriliyomuş, bunu yapan, buna şahit olan arkadaşları varmış, o yüzden yemicem diyo asla.
öyle oluyomuş insan eşinin sevdiğinin ailesinin sesini duyunca onlara yansıtmamak için telefonu kapatınca ağlarmis.hiç ağlayıp üzülmesin canlarimiz.biz zaten onlar için yeterince ağlıyoruz.evli olarak göndermek daha zor tabi.kiyamam sana :'( 3mayısi dört beş gözle bekliyorum içim içme sığmıyo şimdiden.yolda ne giysem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?