- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bir benim askerim aramamis sanirimher telefonda kalbim çarpıyor telefonu kilifindan cikarincaya kadar:26:
cnm eğitimdeler ya bide telefonda çok fazla sıra var dedi ondan da arayamıolar çok kısa konuştk bekleyen çoktu mutlaka ararlar arada
Askeri mamakta olan kızlaaaaar! Ben konustum az önce.sabah da aradı sevgilim. Çok eğitim var 1dakikalık bile firsatim zor oluyo dedi.Ayrıca mamaktan sonra doğuya gidicek olanları askeriye uçakla gönderiyomuş.zaman belli değil ama yemin toreninde belli olucak.belki evci iznine cikabilcek belki de hemen götürcekler belli değil :'( ve bu arada sevdiğimi orda konusurlarken çok korkutmuşlar doğubeyazıt sınır filan bilmem ne diye :'( ben de dedim korkma yani senin üsteğmen akraban bile korkma dedi milleti dinleme herkes gitti de mi biliyo sanki :'( off..Öyle kızlar işte :'( doğubeyazıt sınırda olduğu için kaçakçılık varmış işte yani terör filan yok orda hiç duymadik zaten dimi :'(
Askeri mamakta olan kızlaaaaar! Ben konustum az önce.sabah da aradı sevgilim. Çok eğitim var 1dakikalık bile firsatim zor oluyo dedi.Ayrıca mamaktan sonra doğuya gidicek olanları askeriye uçakla gönderiyomuş.zaman belli değil ama yemin toreninde belli olucak.belki evci iznine cikabilcek belki de hemen götürcekler belli değil :'( ve bu arada sevdiğimi orda konusurlarken çok korkutmuşlar doğubeyazıt sınır filan bilmem ne diye :'( ben de dedim korkma yani senin üsteğmen akraban bile korkma dedi milleti dinleme herkes gitti de mi biliyo sanki :'( off..Öyle kızlar işte :'( doğubeyazıt sınırda olduğu için kaçakçılık varmış işte yani terör filan yok orda hiç duymadik zaten dimi :'(
Kızlar aradı askerimhızlı hızlı konuştuk buna da şükür
cnm gözün aydın çok sevndm :) napıolarmış eğitime devam dimi gene
Sıkılmış heralde saçma sapan şeyler yapiyoruz dedi3 Mayıs yemin toreni 5 Mayıs aksam 5 kadar kirklareline teslim olmam gerekiyor dedi.. Nasıl yapariz napariz kisaca konuştuk kapattık hemen..
Kızlar merhaba..
351. dönem arasında benim sevdiceğimde var..
Hala alışamadım gidişine..
Ne zormuş beklemek..
manisadan askerim aradı kızlar. önce o beni aradı orda olan bitenden haberdar etti. sonra ben o numarayı çevirdim. ben onu duymuyorum ama o beni duyabiliyor. ben de neler yaptığımı o şekilde paylaştım. ankesörlü telefondan cep numarası arandığında çok kontör düşüyor. ekonomik destekte bulunabilmek için böyle bir yönteme başvurdum. 4. koğuştaymış. bir kaç kişilik arkadaş grubu varmış. içinde 30 yaşında evli bir arkadaşı da varmış. acaba ilkay10 un eşi midir diye geçirdim içimden :) anca koşuşturuyorlarmış, bir düzen olmadığı için yorucu oluyormuş. akşam 9 da gelir gelmez de hemen yatıyorlarmış. yarından itibaren asıl eğitimler başlayacakmış. daha düzenli olacağı için mutluydu. yiyoruz içiyoruz bir sıkıntı yok, çok rahatım dedi. Rahatladım kızlar gerçekten. Sizin de içiniz rahat olsun.
kızlar bi de yemin töreni 3 mayıs diye bir sohbet geçmiş aranızda ama eğitim başlama tarihinden 4 hafta sonra yemin töreni olur diye beyan edilmişti. öyleyse 10 mayısa tekabül ediyor. bir de ben de gitmek istiyorum. oraları hiç bilmiyorum. tek başıma gidip gelsem kaybolur muyum ki?
sevdiğin nerde asker canım?
Kastamonu Gölköy canım, bende Trabzondayım..
çok uzak değil bana ama yinede fizandaymış gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?