- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
ya kızlar şu yemin töreni tarihleri her kışlaya göre değişiyormu hepsi aynı mı...
Canım eşimi birakmaya gittiğimizde kapıda ki görevli askere sormustuk 3 Mayıs demişti. ? Buradaki arkadaşlardan da 3 Mayıs duyduk hep ama bir iki gün değişebilir bence:44: sen istersen birde 349. Donem yarenlerine sor.. onlar daha tecrubeliler
2,5 hafta bişey var o zaman...yemin törenine muhakkak gitmek istiyorum çünki...
Gidelim tabi ya.. hatta yemin toreninden oncr bir pazar gitsem de yerinde ziyaret etsem diyorum:26: eşime daha soramadim kısa konustugumuzdan:44:
değişiyor canım 1hafta oynama olabiliyor,yemin törenleri cuma günü oluyor sizinki de ya 3ünde ya da en fazla 10unda olurya kızlar şu yemin töreni tarihleri her kışlaya göre değişiyormu hepsi aynı mı...
ben gidip sürpriz yapmıştım haberi yoktu çok mutlu olmuştu morali düzelmişti tavsiye ederim gitmeniGidelim tabi ya.. hatta yemin toreninden oncr bir pazar gitsem de yerinde ziyaret etsem diyorum:26: eşime daha soramadim kısa konustugumuzdan:44:
kızlar günaydın, nişanlım dün gelen ziyaretçileri görüştrdklerini söyledi, aynı okuldan mezun arkadaşımız dün ailesi ile görüşmüş sanırım, bu arada nişanlım manisa da asker, orası için duydugm bu şekilde
Bu habere çok sevindim tatlım teşekkürlerpazar günü ziyaretine gidebilirim yani
Valla benimki en son dün sabah aradı baskada aramadı-
CNm Ankara mamakta benim ki dünden beri hala aramadı
. İnşallah CNm yacnm ankara mamak baya kalabalıktır telefonda sıra olabilir, işlemler bile bitmemiş olabilir, ben de ankara da oturuorum orası kalabalıktır mutlaka arar cnm fırsatını bulduğunda
cnmm evtt gidebilirsnn :) siz bugun konuştunuz mu hiç napıolar acabaa
Allahim sükürler olsun bu sabah sesini duyabildim sesi iyi gelmiyordu ama :26: alismaya calisiyorum diyordu cok az konusabildik ama icim rahatladi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?