351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ya kızlar şu yemin töreni tarihleri her kışlaya göre değişiyormu hepsi aynı mı...

Canım eşimi birakmaya gittiğimizde kapıda ki görevli askere sormustuk 3 Mayıs demişti. ? Buradaki arkadaşlardan da 3 Mayıs duyduk hep ama bir iki gün değişebilir bence:44: sen istersen birde 349. Donem yarenlerine sor.. onlar daha tecrubeliler

2,5 hafta bişey var o zaman...yemin törenine muhakkak gitmek istiyorum çünki...

Gidelim tabi ya.. hatta yemin toreninden oncr bir pazar gitsem de yerinde ziyaret etsem diyorum:26: eşime daha soramadim kısa konustugumuzdan:44:

evet imkanın varsa git elbet moral olur...

1,5 dk. konuşabildik yaaa...arkadan ses geliyo iştima vaaarrrr.....

bu gün aramadı kardeşim inş. yarın arar...pazar ya belki biraz daha uzun konuşuruz...

kizlar ne sanslisiniz sesini duymussunuz askerlerinizin ben hala bekliyorum ankesörlüden yurtdisini aramak pahali oldugu icin büyük ihtimal arayamiyor insAllah usta birliginde telefon alabilirde arada olsa iyi oldugunu ve sesini duyabilirim. Bugün ucak biletlerinin fiyatlarina bakim dedim ama tam tatil zamanina denk geldigi icin fiyatlarda ucmus durumda 5 ay göremeyecegim askerimi

ya kızlar şu yemin töreni tarihleri her kışlaya göre değişiyormu hepsi aynı mı...
değişiyor canım 1hafta oynama olabiliyor,yemin törenleri cuma günü oluyor sizinki de ya 3ünde ya da en fazla 10unda olur
Gidelim tabi ya.. hatta yemin toreninden oncr bir pazar gitsem de yerinde ziyaret etsem diyorum:26: eşime daha soramadim kısa konustugumuzdan:44:
ben gidip sürpriz yapmıştım haberi yoktu çok mutlu olmuştu morali düzelmişti tavsiye ederim gitmeni

kızlar günaydın, nişanlım dün gelen ziyaretçileri görüştrdklerini söyledi, aynı okuldan mezun arkadaşımız dün ailesi ile görüşmüş sanırım, bu arada nişanlım manisa da asker, orası için duydugm bu şekilde

Bu habere çok sevindim tatlım teşekkürler pazar günü ziyaretine gidebilirim yani

ankara mamak lı kızlar acemiliği yada ustalığı orada yapacak askerleriniz hergün 3 4 kez arayabiir ama telefon kesinlikle sokmasınlar cesaret bile etmesinler çünkü türkiyenin en büyük kışlası en güvenlikli kışlasından bahsediyorum her dakka denetim var ve 23 nisan 19 mayıs büyük ihtimal 30 ağustosata sıkı olucaklar o yüzden telefonu unutsunlar bu bayramalrda tören hazırlıkları olucak bilginize yoığun günler olucak

acemilikte sevgilim günde 4 kez arıyordu kışın karda terlikle sıra bekledi dayandı konuştu benimle sizin karınızda olmucak o yüzden şanslısınız

ve numaralar geri aranabiliyor özellikle ustada birkaç ankesörlüyü deneyin numaraları silmeseydim sölerdim listem vardı aranabilir numaralar diye

he istanbul ankara uçakla 45 dakika her ay gidebilirsiniz biletlerde çok uygun ben thy den gidiş dönüş 130 tl ye alıyordum mesela :)))))

şuda var sürekli ceza oluyor ben bir defasında bölük ceza almışken gitmiştim benimki alay komutanını bekledm nişanlım gelicek die komutanda herkes nişanlısıyla burda görüşüyor oğlum dedi arkadaşalrının nişanlları birliğe girmiştiler komutana benim aşkım yalvardı ve izni kaptı askerlerniz komutanlarıyla arayı iyi tutarsa cezadan yırtartlar :)

ceza olduğu zamanlar ayrıca komutan cumadan diyorki cumartesiyle izin verdim gidin die ankara bir değişik komutan gece bunu sölüyor ben direk hava yolu şirketlerni araştırıp bilet alıyordum o yüzden bazı haftalara sürekli rezerve yapın

burdaki herkes çok şanslı güzel yerler çıkmış benim doğum günümde askerim yeni gitmişti tanışma yıldönümüz çıkma yıldönmmzde ise gelmesi yaklaşmoıştı bu üç özel günde kendi yoktu ama çiçekleri ve şiirleri yanımda iş yerimi neşenlendirmişti darısı size nasip olsun kavga gürültüsüz bir askerlik geçirdim hepiniz öyle huzur dolu geçirin ki dönüp baktığınızda gözden ıraklığı bile aştık diyin yaralamadan kırmadan atlatın

Duacınızım

kızlar merhabalar 347. dönemiz biz nişanlım gittikten 4 gün sonra ziyaretine gitmiştim bende, hatta çok endişeliydim görüşemeyiz diye ama akşam 6 gibiydi görüştürmüşlerdi. askeriniz aradığında sorun en kesin bilgiyi onlar verir size o kadar yol gidip görüşememek kötü olur

cnmm evtt gidebilirsnn :) siz bugun konuştunuz mu hiç napıolar acabaa

Tatlim biz de konusamadik bugün aramadi :26: musait olamadilar heralde . Napiyorlar acaba:44: askeri manisada olan arkadaslar bugün konusurlarsa haber versinler bize de:26:

Allahim sükürler olsun bu sabah sesini duyabildim sesi iyi gelmiyordu ama :26: alismaya calisiyorum diyordu cok az konusabildik ama icim rahatladi ya

Allahim sükürler olsun bu sabah sesini duyabildim sesi iyi gelmiyordu ama :26: alismaya calisiyorum diyordu cok az konusabildik ama icim rahatladi ya

Canim benim askeriminde ilk aradiginda sesi iyi gelmiyordu.. ikinci arayışında daha iyiydi.. zamanla onlarda bizde alisacagiz..

Manisadaki asker bugün aradı. Yaklaşık 1saat önce. Merak etmeyin fırsat buldukça arayacaklardır. Tay yürüyüşü yapıyorlarmış bugün :) bugün daha iyi geçiyormuş. Sadece sıcaktan şikayet etti. Görüşe izin veriyorlarmış. Haftaya cumartesi yerinde ziyaret edeceğim, gözlemlerimi aktarırım :) manisaya göndereceğiniz bir şey varsa gönderebilirim. 5 daki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…