351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

oooooyyy sevdiceğim benimm.. :,( çok teşekkür ederim canım. Seni ordan aradığında aradığı numara görünebiliyor mu canım?

cnm görünüyor ama beni ilk aradı ses gelmedi die ben aradım o numarayı açan olmadı snr başka numaradan kendi aradı sürekli farklı ankesörlerden aradığı için başka başka numaralar çıkıyor

Anladım canım. O zaman o numarayı aradığında aslında o telefon çalıyor ama çalma sesi verilmiyor dışarıya. orda çok fazla kontörü gitmemesi için o seni arayıp kaparsa ve sen hemen o numarayı arar isen, bir kaç saniye sonra ahizeyi kaldırdığında seninle konuşabilir. Bir yakınım bu şekilde görüşüyordu. Aklınızda bulunsun.

cnm çok saol ararsa bugün söyleyim ben arayım ama sanırım akşama kdr gene eğitim olur alo mehmetçik hattından da bilgi alınabiliomuş :)

Vavili tatlim dun ben en son 4 bucuga kadar ordaydim manisada bati kislasinda.. cep telefonu olanların telefonunu ailesine birakmasi gerektiğini soylediler sürekli. Senin asker yalnız mı gitmişti:26: buraya emanet edemezsiniz dedi kapidaki gorevli asker. Hatta biri dedi "ee bize oraya emanet edebilirsiniz demislerdi" dedi gorevlide "o 3 yıl onceydi"dedi..bazi askerler telefonunu atmak zorunda kaldı. Bazılari dönüp kargoya verdi .. benim bildigim kadarıyla:44:

Aradiklarinda numara görünüyo bu arada.

benim nişanlımda o sıralarda girdi dört dört buçuk arası sizinle aynı vakitlerde püff püff

Hadi yaa.. (( ayyy çok üzüldüm. tsk nin sitesinde ayrıntı için tıklayınız yazan bir bölüm vardı ya, orada yazılıydı. eğer telefon ile geldiyseniz senet imzalayıp teslim edebilrsiniz yazıyordu. Hattını alabilmiş olsa bari. yalnız gitti benim askerim. ya hiç aramadı da. offf çok moralim bozuldu şimdi.

cnm üzülme sıra vardı hatta nişanlım da dedi sıra var bekleyen çok diye ondan arayamamıştır yoğunluk vardır ilk zamanlar teleffon sıkıntı olabilio ve sürekli eğitimdelermiş bekle mutlaka ffırsatını bulduğunda arar

inşallah canım. Siteyi sürekli takip edeceğim. Sizler görüşürseniz haberleri sizden alacağım canım.. Bizleri habersiz bırakmayın olur mu

inşallah canım. Siteyi sürekli takip edeceğim. Sizler görüşürseniz haberleri sizden alacağım canım.. Bizleri habersiz bırakmayın olur mu

tamam cnm konuşan burda haber veirise ben de çok mutlu olurum ben de yazıcam konuştuğum bilgi aldığım vakit sen mrk etme

Kızlar benim nişanlım Ankara mamakta bugün 2 defa aradı hastane kontrolüne gideceklermiş hatta ben bugün Ankara'ya gidecektim bana gelme boşuna dedi kaldım Bende öle yani aramayanlar hastanede oldukları için aramamışlardır merak eden varsa söyleyim dedim-:)

Canım benim sevdiğimde ankara mamakta.ben de gündüz konustum sesini duydum çok mutlu oldum yaa.

gltnmhmt beni varya nasıl mutlu ettin anlatamam bunu hemen ailesine söylüyorum Ayyy 2 gün birlikte olucaz allahim çok mutluyumm

Vavili sıkma canını .. telefonu için mutlaka bulmuştur bi çaresini telefon sırası varmis.. biz konuştuk ama anca 1-2 dakika.. ilk fırsatta seni arayacaktır..
Eşim ilk aradığında sesi kötü geliyordu canı sıkkın gibi. Ikinci arayışında biraz daha iyiydi bebisim

Kastamonuda canım evet jandarma. ben de biraz önce konuştum öğrendim 2 hafta daha fazladan kalacaklarmış dediğin gibi. Biz nasıl görüşücez peki canım, az çok anlatabildim herhalde derdimi?

Kastamonuda canım evet jandarma. ben de biraz önce konuştum öğrendim 2 hafta daha fazladan kalacaklarmış dediğin gibi. Biz nasıl görüşücez peki canım, az çok anlatabildim herhalde derdimi?

2 haftalık eğitim sonunda Kastamonudan Ankaraya giderken 1 gün yol izni verirler canım onu değerlendirebilirseniz ya da usta birliğine başladıktan sonra ilk çarşı iznine gidersin 9dan 5e kadar görüşebilirsiniz

İnşallah canım yaa kendimi görüşmeye odaklamıştım o yüzden rahattım inşallah bi sorun çıkmaz. Seninki de mi kastamonuda şu an?

Kızlar ben de dün Ankara Mamak'a erkek arkadaşımı gönderdim. Daha hiç konuşamadık, arayamadı sanırım. Haber alanlar lütfen yazsınlar, önceki yazışmalarınızı okuyup bir nebze rahatladım.

Bir de acemide 2 hafta fazla kalacak diye tezkeresi uzamaz dimi kızlar o günler de 155 içinde sayılır dimi. nolur öyle bi şey olmasın

İnşallah canım yaa kendimi görüşmeye odaklamıştım o yüzden rahattım inşallah bi sorun çıkmaz. Seninki de mi kastamonuda şu an?
hiç olmadı çarşı izninde gidersin canım bir sıkıntı olmaz.yok canım benimki acemi muğla merkezdi usta da bodrum turgutreis jandarma karakolu.şoför oldu benim nişanlım bir de gece askeri akşam 8 sabah 8 bol bol devriye atıyorlar bütün gün de uyuyor ne eğitim ne nöbet

Bir de acemide 2 hafta fazla kalacak diye tezkeresi uzamaz dimi kızlar o günler de 155 içinde sayılır dimi. nolur öyle bi şey olmasın

dur canım sakin ol biraz ne uzaması hepsi askerliğinin içinde çarşı izni de evci izni de askerlikten sayılıyor anca izin kullanırsa kullandığı gün kadar tezkeresi uzar

Allah razı olsun snden canım çok rahatladım . Ne güzell darısı tüm askerlerin başına inşallah hepsi çok rahat bir askerlil geçirsinler

Kızlar ben de dün Ankara Mamak'a erkek arkadaşımı gönderdim. Daha hiç konuşamadık, arayamadı sanırım. Haber alanlar lütfen yazsınlar, önceki yazışmalarınızı okuyup bir nebze rahatladım.

Ben bugun konuştum canım ama çok kısa. Merak etme kötü bişey olduğundan değil kayıt olma işleri sağlık kontrolleri bir de her şey için sıraya giriyorlarmış daha yerleşemediler tabi. İşleri vardır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…