- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
oooooyyy sevdiceğim benimm.. :,( çok teşekkür ederim canım. Seni ordan aradığında aradığı numara görünebiliyor mu canım?
cnm görünüyor ama beni ilk aradı ses gelmedi die ben aradım o numarayı açan olmadı snr başka numaradan kendi aradı sürekli farklı ankesörlerden aradığı için başka başka numaralar çıkıyor
Anladım canım. O zaman o numarayı aradığında aslında o telefon çalıyor ama çalma sesi verilmiyor dışarıya. orda çok fazla kontörü gitmemesi için o seni arayıp kaparsa ve sen hemen o numarayı arar isen, bir kaç saniye sonra ahizeyi kaldırdığında seninle konuşabilir. Bir yakınım bu şekilde görüşüyordu. Aklınızda bulunsun.
Vavili tatlim dun ben en son 4 bucuga kadar ordaydim manisada bati kislasinda.. cep telefonu olanların telefonunu ailesine birakmasi gerektiğini soylediler sürekli. Senin asker yalnız mı gitmişti:26: buraya emanet edemezsiniz dedi kapidaki gorevli asker. Hatta biri dedi "ee bize oraya emanet edebilirsiniz demislerdi" dedi gorevlide "o 3 yıl onceydi"dedi..bazi askerler telefonunu atmak zorunda kaldı. Bazılari dönüp kargoya verdi .. benim bildigim kadarıyla:44:
Aradiklarinda numara görünüyo bu arada.
Vavili tatlim dun ben en son 4 bucuga kadar ordaydim manisada bati kislasinda.. cep telefonu olanların telefonunu ailesine birakmasi gerektiğini soylediler sürekli. Senin asker yalnız mı gitmişti:26: buraya emanet edemezsiniz dedi kapidaki gorevli asker. Hatta biri dedi "ee bize oraya emanet edebilirsiniz demislerdi" dedi gorevlide "o 3 yıl onceydi"dedi..bazi askerler telefonunu atmak zorunda kaldı. Bazılari dönüp kargoya verdi .. benim bildigim kadarıyla:44:
Aradiklarinda numara görünüyo bu arada.
cnm üzülme sıra vardı hatta nişanlım da dedi sıra var bekleyen çok diye ondan arayamamıştır yoğunluk vardır ilk zamanlar teleffon sıkıntı olabilio ve sürekli eğitimdelermiş bekle mutlaka ffırsatını bulduğunda arar
inşallah canım. Siteyi sürekli takip edeceğim. Sizler görüşürseniz haberleri sizden alacağım canım.. Bizleri habersiz bırakmayın olur mu
Canım benim sevdiğimde ankara mamakta.ben de gündüz konustum sesini duydum çok mutlu oldum yaa.Kızlar benim nişanlım Ankara mamakta bugün 2 defa aradı hastane kontrolüne gideceklermiş hatta ben bugün Ankara'ya gidecektim bana gelme boşuna dedi kaldım Bende öle yani aramayanlar hastanede oldukları için aramamışlardır merak eden varsa söyleyim dedim-:)
olur mu öyle şey biz de hiçbir şey bilmiyorduk canım yaşayarak öğrenilcek şeyler bunlar..
Yanlış hatırlamıyorsan senin askerin de jandarmaydı,benim nişanlımda jandarma.bir çok yer de yemin töreninin hemen ardından usta birliğine gitmiyorlar,benim nişanlım 2 hafta daha acemi birliğinde eğitim görmüştü.Bu durumda evciye çıkıp Ankara'ya gelmesi mümkün olmaz.Şuan acemi birliğinde nerde canım askerin
Kastamonuda canım evet jandarma. ben de biraz önce konuştum öğrendim 2 hafta daha fazladan kalacaklarmış dediğin gibi. Biz nasıl görüşücez peki canım, az çok anlatabildim herhalde derdimi?
2 haftalık eğitim sonunda Kastamonudan Ankaraya giderken 1 gün yol izni verirler canım onu değerlendirebilirseniz ya da usta birliğine başladıktan sonra ilk çarşı iznine gidersin 9dan 5e kadar görüşebilirsiniz
hiç olmadı çarşı izninde gidersin canım bir sıkıntı olmaz.yok canım benimki acemi muğla merkezdi usta da bodrum turgutreis jandarma karakolu.şoför oldu benim nişanlım bir de gece askeri akşam 8 sabah 8 bol bol devriye atıyorlar bütün gün de uyuyor ne eğitim ne nöbetİnşallah canım yaa kendimi görüşmeye odaklamıştım o yüzden rahattım inşallah bi sorun çıkmaz. Seninki de mi kastamonuda şu an?
Bir de acemide 2 hafta fazla kalacak diye tezkeresi uzamaz dimi kızlar o günler de 155 içinde sayılır dimi. nolur öyle bi şey olmasın
hiç olmadı çarşı izninde gidersin canım bir sıkıntı olmaz.yok canım benimki acemi muğla merkezdi usta da bodrum turgutreis jandarma karakolu.şoför oldu benim nişanlım bir de gece askeri akşam 8 sabah 8 bol bol devriye atıyorlar bütün gün de uyuyor ne eğitim ne nöbet
dur canım sakin ol biraz ne uzaması hepsi askerliğinin içinde çarşı izni de evci izni de askerlikten sayılıyor anca izin kullanırsa kullandığı gün kadar tezkeresi uzar
Kızlar ben de dün Ankara Mamak'a erkek arkadaşımı gönderdim. Daha hiç konuşamadık, arayamadı sanırım. Haber alanlar lütfen yazsınlar, önceki yazışmalarınızı okuyup bir nebze rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?