• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ben bugun konuştum canım ama çok kısa. Merak etme kötü bişey olduğundan değil kayıt olma işleri sağlık kontrolleri bir de her şey için sıraya giriyorlarmış daha yerleşemediler tabi. İşleri vardır herhalde

Çok teşekkür ederim canım, meraktan öldüm. Evet işler uzun sürer bi ara mebs'de görevliydim o sıradan o sıraya sokup duruyorlar. yarına yerleşirler herhalde. sen kendin mi aradın yoksa o mu aradı? acaba arasam ulaşabilir miyim ki?

Çok teşekkür ederim canım, meraktan öldüm. Evet işler uzun sürer bi ara mebs'de görevliydim o sıradan o sıraya sokup duruyorlar. yarına yerleşirler herhalde. sen kendin mi aradın yoksa o mu aradı? acaba arasam ulaşabilir miyim ki?

canım benim sevgilimde ankara mamakta.ben dün 2defa konustum bugün de sabah aradı 1defa konuştuk.bak benim yazılari oku ben ne yediklerine kadar anlattim.içini ferah tut canım :'( fırsatı olunca arar elbet.

Yok yok takma kafana hiç, biz çok alışmışız normal hayatta sürekli görüşmeye herhalde, o yüzden konuşamayınca hemen merak ediyoruz:) işleri rahatlayınca arar mutlaka. Belki kantinde kontör kartı sırasına girmiştir kim bilir.. çok şaşkınlar hatta benimki kendine güvenen biridir o bile öyle. Kendisi aradı canım ben arayamıyorum ki.. Kızlar diyor ya, ilk günler konuşmak zor oluyormuş sonra rahatlıyorlarmış.

herkese selam kızlar...benim kardeşim de dün samsun daki kışlasına teslim oldu...asker beklemek ne zor bişeymiş...kardeşim hiç bi an aklımdan çıkmıyo...

Bu arada o beni aradı ankesörlüden. Sonra onun kontörü bitmesin diye aradığı numaradan ben arayayım dedim, bikaç kere denedim olmadı. Telefonu açıyor benim sesim ona gidiyormuş ben onun sesini alamıyorum. Neden acaba?

Kızlar ben bugün günlük aldım hemen bir kafeye oturdum yazmaya başladım .. çok iyi geliyor tavsiye ederim .. onsuz ilk günümü anlattım. Telefonda kendimden bahsetmiyorum ona hep sen naptin nasılsın diye onu soruyorum.. ben iyiyim deyip duruyorum.. o konussun istedigimden kendimle ilgili şeyleri bu günlüğe yazmaya karar verdim:31: az once yine konustuk kısacık.. cok sira var dedi askeri manisada olan arkadaşlar bilgilerinize.. yemek yemisler.. 9.30 yatacaklarmis:31:

Kızlar ben bugün günlük aldım hemen bir kafeye oturdum yazmaya başladım .. çok iyi geliyor tavsiye ederim .. onsuz ilk günümü anlattım. Telefonda kendimden bahsetmiyorum ona hep sen naptin nasılsın diye onu soruyorum.. ben iyiyim deyip duruyorum.. o konussun istedigimden kendimle ilgili şeyleri bu günlüğe yazmaya karar verdim:31: az once yine konustuk kısacık.. cok sira var dedi askeri manisada olan arkadaşlar bilgilerinize.. yemek yemisler.. 9.30 yatacaklarmis:31:

ben de aynısını düşündüm günlük yazıcam anlatcam herseyi, biz de konuştuk sıkılmaya fln vakit olmuyor hep eğitim oluyormuş zaten çok sıra varmış, bizimkinin koğuşu 70 kişiymiş başka da bilgi aldıkça anlatcam burda

ben de aynısını düşündüm günlük yazıcam anlatcam herseyi, biz de konuştuk sıkılmaya fln vakit olmuyor hep eğitim oluyormuş zaten çok sıra varmış, bizimkinin koğuşu 70 kişiymiş başka da bilgi aldıkça anlatcam burda

Ben kogusta kaç kişi olduğunu sormadım bak hiç 4. Kogusta olduğunu biliyorum sadece.. evet burdan paylaşarak bilgilerimizi birlestirelim:31:

Ya benim ki mamakta aradım bn bana bi numara verdiler ama aradım aradım çıkan olmadı-:(

Nerden aldın numarayı tatlım? ben bugün eşim aradiginda konusamamistik sesi gelmiyordu ben geri aradım ankesoru biri acti ama ses çok az geliyordu. Ben eşimin ismini soyledim ama ses gelmediginden kapattim. Sonra esim aradiginda sen geri mi aradin diye sordu .. sendeki numara ankesorlunun numarasi mi canim

Topige ziyaretçi gelen arkadaşlar sizde üye olun bizimle paylaşın askerleriniz nerde nasillar :34:

Bu arada o beni aradı ankesörlüden. Sonra onun kontörü bitmesin diye aradığı numaradan ben arayayım dedim, bikaç kere denedim olmadı. Telefonu açıyor benim sesim ona gidiyormuş ben onun sesini alamıyorum. Neden acaba?

başka bir telefonla aradığında tekrar dene canım. eğer seni duyabiliyorsa dışarıdan aramaya açıktır, o sıra ahizeden kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum.

Kızlar manisadaki askerimle bugün konuştum çok şükür. koğuşta 56 kişi kalıyorlarmış. bişe yaptığımız yok hala evrak işleri bitmedi diyor. Kapıda telefonunu emanet bırakamayınca çöpe atmış malesef :( sabah akşama kadar ayakta duruyorlarmış öyle. ilk günden bıkmış ve bu günler geçer mi diyor... iyi ki kısa dönem çıkmış yaaaaa... Allah uzun dönem çıkanların sabrını artırsın.

Sevgilim manisa' da. Bugün konuştuk. Kadınlar kulübü'nden haberleri aldığımı söyledim :) haftaya yanına gideceğim. 1-2 saat görüşüyorlarmış, yine de gideceğim. Görüş konusunda sıkıntı çıkmaz umarım :( kantin çok kalabalıkmış, kartla alış veriş yaptıklarından sıra gelmiyormuş.

Back