• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Saatlerdir kayinvalidedeyiz.. bi sürü gelen giden.. cay servisi tatli servisi..yoruldum kizlar.. bi ara cay bardagini firlatip "napiyorum bu mutfakta, kocam gidiyor benim" diyesim geldi:14: aglamiyorum ama gözyaşım gözümün ucunda resmen .. dudağımı isirmaktan bi hal oldum:14:

Saatlerdir kayinvalidedeyiz.. bi sürü gelen giden.. cay servisi tatli servisi..yoruldum kizlar.. bi ara cay bardagini firlatip "napiyorum bu mutfakta, kocam gidiyor benim" diyesim geldi:14: aglamiyorum ama gözyaşım gözümün ucunda resmen .. dudağımı isirmaktan bi hal oldum:14:

son gün biz kimseyi kabul etmedik, açık açık da söyledik. siz neden kabul ettiniz ki? ne anlayışsız insanlar var şu dünyada yaa. dün gelselermiş ya. hayret bir şey. :47:

son günü mü beklemiş millet gelmek için hiç sevmiyorum bende şu fasılları bizimde 11i akşamı kayınvalidemde yasin okunmuştu hizmet etmekten nişanlımın yüzünü zor görmüştüm ama mecburen katlanıyoruz işte :50:
az daha sabır canım gidene kadar ağlamamaya çalış

son gün biz kimseyi kabul etmedik, açık açık da söyledik. siz neden kabul ettiniz ki? ne anlayışsız insanlar var şu dünyada yaa. dün gelselermiş ya. hayret bir şey. :47:

Bilemedim ki canim:26: yarin sabah gidecek diye bugün geldiler sanirim herkes akraba arkadas herkes geldi kayinvalideye..bide hizmet ediyoruz:19:neyse ki dagildilar kendi kendimize kaldik simdi ama cok yoruldum:25: hem fiziksel olarak hemde psikolojik olarak:14:

o telefonun sesi 155 gün 7/24 açık kalacak canım ve her zaman sesinin duyduğun an bayramın olacak :16: bugünler biticek ve gene eski düzeninize dönceksiniz özlem aşkınızı daha da pekiştircek :16:
ne demişler başlamak bitirmenin yarısı kızlar siz başladınız Allah yardımcınız olsun,Ağustos ayı geldiğinde sizlerde 353.dönem arkadaşlarımızın destekçisi olcaksınız

o telefona gelen aramayı kaçırınca da çok üzüleceksiniz. banyoya bile telefonla gideceksiniz. ben sırf onu kaçırmamak için hiç sevmediğim, çok kızdığım tehlikeli bir şeyi birkaç kez yaptım. araba sürerken konuştum. hem de meşgule düşürüp geri arıyorum ben. insan canını bile tehlikeye attığını fark etmiyor. :50: siz sakın yapmayın.

o telefona gelen aramayı kaçırınca da çok üzüleceksiniz. banyoya bile telefonla gideceksiniz. ben sırf onu kaçırmamak için hiç sevmediğim, çok kızdığım tehlikeli bir şeyi birkaç kez yaptım. araba sürerken konuştum. hem de meşgule düşürüp geri arıyorum ben. insan canını bile tehlikeye attığını fark etmiyor. :50: siz sakın yapmayın.

Evet en büyük korkum ilk zamanlarda o telefonu kaçırır mıyım ki ya telefon çekmez de aradığında düşmez de çalmazsa telefonum diye ödüm kopuyo :43:

Evet en büyük korkum ilk zamanlarda o telefonu kaçırır mıyım ki ya telefon çekmez de aradığında düşmez de çalmazsa telefonum diye ödüm kopuyo :43:

aradığında açmazsan mutlaka 10 dk sonra tekrar aramaya çalışsın.

ilk zamanlar o aramayı kaçırınca tekrar arayana kadar suratım gülmezdi. ilk zamanlar günde iki kere arıyordu. çok fazla da konuşamıyorduk. ikimizinde morali çok bozuktu. şimdi özlem iyice arttı. günde 4 kere aradığı oluyor. hem de ankesörlüden. sandalyeye oturuyor. en az yarım saat konuşuyoruz. tüm komutanlar dalga geçiyor artık. :9:

ayrılık aşkı da artırıyor. hiç duymadığım aklıma bile gelmeyecek aşk sözleri duyar oldum artık. her arayışında kalbim çarpıyor hala. :16: çok aşık olarak evlenmiştik, aşkımızı canlı tuttu bu ayrılık. bağlılığımız artıyor gittikçe. olaya iyi tarafından bakmak lazım.

aradığında açmazsan mutlaka 10 dk sonra tekrar aramaya çalışsın.

ilk zamanlar o aramayı kaçırınca tekrar arayana kadar suratım gülmezdi. ilk zamanlar günde iki kere arıyordu. çok fazla da konuşamıyorduk. ikimizinde morali çok bozuktu. şimdi özlem iyice arttı. günde 4 kere aradığı oluyor. hem de ankesörlüden. sandalyeye oturuyor. en az yarım saat konuşuyoruz. tüm komutanlar dalga geçiyor artık. :9:

ayrılık aşkı da artırıyor. hiç duymadığım aklıma bile gelmeyecek aşk sözleri duyar oldum artık. her arayışında kalbim çarpıyor hala. :16: çok aşık olarak evlenmiştik, aşkımızı canlı tuttu bu ayrılık. bağlılığımız artıyor gittikçe. olaya iyi tarafından bakmak lazım.

Ehehehe Allah muhabbetinizi arttırsın canımm :1: ayy biz de öyle oluruz artık çifte kumrular gibi :31: zaten acemilikte öyle kolay kolay aranmıyomuş işte yarın ama komutan diyomuş akşam ailesini aramayan kaldıysa arasın diye.(tabi komutandan komutana değişiyodur o :26: ) usta birliği rahat olur ararsın konuşursun diyolar. Hatta çoğu kişi cep telefonu alcağı için yanına ankesörlü boş olur saatlerce konuşursun diyolar :1: İnşallah bizim de öyle olur artık.Valla derste filan da olsam koşa koşa gider açarım telefonu hee :1:

Bende asker logomu koydum artık ismimin altına :14: Hayırlı olsun hepimize artık :72:

Ehehehe Allah muhabbetinizi arttırsın canımm :1: ayy biz de öyle oluruz artık çifte kumrular gibi :31: zaten acemilikte öyle kolay kolay aranmıyomuş işte yarın ama komutan diyomuş akşam ailesini aramayan kaldıysa arasın diye.(tabi komutandan komutana değişiyodur o :26: ) usta birliği rahat olur ararsın konuşursun diyolar. Hatta çoğu kişi cep telefonu alcağı için yanına ankesörlü boş olur saatlerce konuşursun diyolar :1: İnşallah bizim de öyle olur artık.Valla derste filan da olsam koşa koşa gider açarım telefonu hee :1:

Bende asker logomu koydum artık ismimin altına :14: Hayırlı olsun hepimize artık :72:

her şey o kadar değişken ki.. gittiği yere göre değişir her şey. acemilikte bile telefon alan var. benim eşim hiç götürmedi. bu yaştan sonra azar yiyip strese giremem ben dedi. biri bir şey der, moralim bozulur, dayanamam dedi.

ama ilk günler çok arayamaz. sırada olanlar var deyip kapatıyordu eşim de. geçer canım. çabucak geçer. ben daha gittiği günü dün gibi hatırlıyorum. yemin törenine kadar olan süre biraz zor geçer. sonrası geçer. her şey geçiyor işte insanın hayatında.

ama bize de görev düşüyor. sakin olup alttan almak lazım çoğu zaman. biz tartışmadık çok şükür. bi iki kez gerildik ama asla aramamazlık etmedi eşim. öyle yaparsa çünkü sinirler gerilir, araya soğukluk girer.

bazen başka şafak topiclerindeki kızların yazdıklarını okuyorum. öyle komik şeylerden kavga çıkarıp uzatıyorlar ki. aradığında açmayanlar vs. onlar asker, özgürlükleri alındı ellerinden ve bir sürü adamla beraber yaşamak zorunda kaldılar. anlayışlı olmak lazım. sevgi, ilgi, şefkat ve anlayış çok önemli.

her şey o kadar değişken ki.. gittiği yere göre değişir her şey. acemilikte bile telefon alan var. benim eşim hiç götürmedi. bu yaştan sonra azar yiyip strese giremem ben dedi. biri bir şey der, moralim bozulur, dayanamam dedi.

ama ilk günler çok arayamaz. sırada olanlar var deyip kapatıyordu eşim de. geçer canım. çabucak geçer. ben daha gittiği günü dün gibi hatırlıyorum. yemin törenine kadar olan süre biraz zor geçer. sonrası geçer. her şey geçiyor işte insanın hayatında.

ama bize de görev düşüyor. sakin olup alttan almak lazım çoğu zaman. biz tartışmadık çok şükür. bi iki kez gerildik ama asla aramamazlık etmedi eşim. öyle yaparsa çünkü sinirler gerilir, araya soğukluk girer.

bazen başka şafak topiclerindeki kızların yazdıklarını okuyorum. öyle komik şeylerden kavga çıkarıp uzatıyorlar ki. aradığında açmayanlar vs. onlar asker, özgürlükleri alındı ellerinden ve bir sürü adamla beraber yaşamak zorunda kaldılar. anlayışlı olmak lazım. sevgi, ilgi, şefkat ve anlayış çok önemli.

Evet canım haklısın biliyorum bunları ve tabiki alttan alıcam.Psikolojileri çok değişiyo gerçekten.Yemin törenine kadar olan süreçte okulumda vizelerim başlıyo zaten kafayı ona takarım ben çok üzlmemeye derslerimi bırakmamaya çalışırım:18: Yoksa vakit geçiremem ben bi uğraş bulmak lazım dimi :26:

Kavga demişken Bide benimki yanımdayken bile beni kıskanır,üzerime çok titrer.Uzakta olunca napıcaz acaba :26: Neyse görücez bakalım.

Kıyamam ben askerlerimiza ya.Hiç bilmediği insanların,hiç bilmediği ortamlarına giriyo ne tuhaf :14:

kızlaarr günaydınnnn...
sevdiklerinize bol bol sarılıp öpüp koklayın...veda değil bu son ayrılık böyle düşünün...biz şuan ne desek boş ama en iyide biz anlıyoruz hiç merak etmeyin...zaman zaman zaman...
emin olun en zoru gitmeye karar vermek o birlikten içeri girince bitti sayın kızlar... inanın söylemesi de yasaması kadar zor...
347.dönemler bizi bekledi biz sizi sizde 353leri bekleyeceksiniz..aynılarını siz söyleyeceksiniz..

ilk 33 gününüzü bizde sizinle sayıcaz yarenler... sevdiklerinize destek olun moral verin... Allah sağ salim kavuşmamızı nasip etsin.

ilkay sen yşine iyisin bizim son ıkı hafta evımzıde msıafır vardı kımse anlayıs gostermedı 10nda sınav acıklandı gece 12 yen akdar herkes bizdeydi canım o kadar sıkıldı kı yemın torenıne de oyle cumbur cemattık her an her dakıka sadece aksam kalabldk bas basa İnsallah benım cocuklaırm oldugunda ben onlara anlayıslı bir anne&kayınvalıde olurum

çok seviyor ve birklikt eolmak istiyor herkes belki ama gerçekten düşünmek gerek ki biz eşiz..Ayrı bir aileyiz...

Ne biliyim benim kendi annem babam her zmaan gelmeden müsade ister programı sorar ah ah...

neyse kzıalr bugun burada zaman gecırmeyın gıdın son gununuzu bırlkte gecırın

usta bırlıgı dogu beyazıt olan arkadaş vardı.benım lıse arkadasımda oraya dusmus.

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. 3'üncü Mknz. P. Tb. K.lığı
DOĞUBEYAZIT AĞRI

Son düzenleme:
usta bırlıgı dogu beyazıt olan arkadaş vardı.benım lıse arkadasımda oraya dusmus.

Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci Mknz. P. Tug. K. Yrd. 3'üncü Mknz. P. Tb. K.lığı
DOĞUBEYAZIT AĞRI

Ayyy evet o benim.Tamamdir canım usta birliği zamanı gelsin özelden konusalim belkide birbirlerine destek olurlar aynı bölük ya da koğuşta olurlar yani.Acemi birliği nereye çıkmış arkadasinin?

Yarenlerim şuan ne söylesem boş biliyorum canınız yanıcak acısı şuan yakıcak çok fazla bizide yaktı yüregine birşey oturuyor içini yakıyor sadece söyleyecegim rabbim içinizi ferahlatsın sabrınızı artırsın inşallah zamanla acınıza alışın sizlerde tez zamanda askerlerimize kavuşalım inşallah:nazar:

Beyin öyle bi şey ki kafaya bi şeyi taktığında uyutmuyor, gece kalkıp kalkıp telefona baktım acaba aradı mı ben mi duymadım, sesini mi kıstım farkında olmadan diye, niye aramadı vs... Ama dediğiniz gibi araba kullanırken veya tehlikeli bi iş yaparken dikkat etmek lazım. En iyisi sevdiceğinize bi ara söyleyin, eğer telefonu açamazsam 30 saniye-1 dk sonra seni geri ararım mutlaka diye.. önceden anlaşmak lazım bu konuda.

Koca bisey oturdu sanki yuregime.. algilarim kapandi.. sadece etrafima bakiniyorum.. gozlerim doluncada dudagimi isiriyorum sonra yutkunuyorum yada biraz su iciyorum geciyor sonra..

kıyamam canım benimmmm
ve inan biizm kadar üüzlmeyecek ve sıkınısını anlamayacklar...
en buyuk sıkıntıyı bız cekıyoruz....
bızde son 1hafta cumbur cemaaattık....
bızde kaldılr....
ve suan benım kadarda özlemıyolarrrr
düşün beni arayıp oglumuzdan haber alıyormsun dıye bıle sormuyolar okdr yaniiii

Son düzenleme:
Back