• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Allahım gönderdiğiniz gibi kavuşmanızı da sizlere nasip etsin kızlar,burunları bile kanamadan en az zorlukla bitirirler inşallah askerliklerini..

kıyamam canım benimmmm
ve inan biizm kadar üüzlmeyecek ve sıkınısını anlamayacklar...
en buyuk sıkıntıyı bız cekıyoruz....
bızde son 1hafta cumbur cemaaattık....
bızde kaldılr....
ve suan benım kadarda özlemıyolarrrr
düşün beni arayıp oglumuzdan haber alıyormsun dıye bıle sormuyolar okdr yaniiii

bizde de nedense hep ben gittiğimde gitmek istiyorlar yanına..

halbukı onlara 1 saat bana 6-7 saat ...en son evcıye gıttıgımde aradık annesını ılk cumle neden bıze haber vermedınız evcı ıznını ya 50 tane haftasonu var neden ben gıttıgımde gıdesı gelıyor anlamıyorum :S bız esız prgramımız var pazar neden erken kalkalım onunla oglene kadr uyumak varken sarılarak :5::5::5::5: oooff offf aklıma geldıkce delı oluyorum

gönderdiğiniz gibi kavuşmanızı tattırsın rabbim hepinize. sağsağlim dönsün askerleriniz yine evlerine.üzülmeyin kızlar bitecek bizde bu zor günleri yaşadık gerçekten zor ve sinir bozucu.başladılarmı bitcek ama öyle ama böyle bitcek. şafak ne kadar zengin olursa olsun birgün bitmeye mahkumdur unutmayın.hepinize hayırlı teskereler :72::72:

Koca bisey oturdu sanki yuregime.. algilarim kapandi.. sadece etrafima bakiniyorum.. gozlerim doluncada dudagimi isiriyorum sonra yutkunuyorum yada biraz su iciyorum geciyor sonra..

aynen ilkay.. Yarım saat önce birliğine teslim oldu sevdiğim.otobüsteyim kendimi sıkmaktan bi hal oldum.ağlasam rezillik çıkcak ağlayamiyorum rahatlayamiyorum patlamak üzereyim..bombos hissediyorum şu an da.bagira bagira ağlamak istiyorum.elim ayağım tutmuyo :'(

Ayyy evet o benim.Tamamdir canım usta birliği zamanı gelsin özelden konusalim belkide birbirlerine destek olurlar aynı bölük ya da koğuşta olurlar yani.Acemi birliği nereye çıkmış arkadasinin?

canım lise arkadasım cok samımı degılız ama netten yazarım onada acmılıgı gordugum kadarıyla ankara mamak

benim canımda ulaştı birliğine Allah sabır versin kızlar bir de bu şafak logolarını nasıl koyuyorsunuz yazdıklarınızın altına yardımmmmm

kullanıcı kontrol panelinde profil düzenleden yapılıyor canım ..bilgilerini gir askerlıkle alakalı

kızlar sevdiğimin ailesiyle konustum şimdi.ankara yakın olduğu için birlikte götürdü onlar.morali nasıldı girerken dedim iyiymiş.gule gule girmiş içime su serpildi kiyamam ona ben yaa :'( Yemin töreni 3Mayıstaymis :'( Allahim inşallah o zamana kadar bize sabır versin :'(

Bugün teslim oldular :(... ben onu tahminimden çok seviyomuşum.. aşkım, hayatım, herşeyim..
kısa dönem hatay iskenderun..

Teslim ettik askeri.. dönüş yolundayiz :14: yol boyunca aglamamak icin o kadar kastim ki kendimi o iceri girdiğinden beri agliyorum:26: arkasindan bakakalmak ne zormus:14:

anladım canım.aynı yerler.benim sevdiğim de önce mamak sonra doğubeyazıt.

Canım özel olmazsa sevgilinin kütük neresi kısa dönem doğubeyazıt çıkmasına çok şaşırdım.:44: Kötü bir yer değilmiş duyduğum kadarıyla gerçi inşallah iyi insanlarla karşılaşır

Canım özel olmazsa sevgilinin kütük neresi kısa dönem doğubeyazıt çıkmasına çok şaşırdım.:44: Kötü bir yer değilmiş duyduğum kadarıyla gerçi inşallah iyi insanlarla karşılaşır

canım kütük Uşak.evet biz de şaşırdık bu kadar uzak beklemiyduk hiç ama allahtan kötü bişeyler yok :'(

Son düzenleme:
Kızlar!!
Aradı az önce allahim 49saniye konuştuk ama çok mutluyum sesini duydum ilk gün aradı ya çok şükür allahim :'( çok zor tutuyorum kendimi :'(

Allahım sabrınızı arttırsın içinizi ferahlatsın inşallah denilebilecek sadece sabır dilemek o gün geldi aklıma götürüp kendimizin geri döndügü anlar çok zor biliyorum çok zor :43:

Back