- 30 Ocak 2013
- 779
- 7
- 68
- Konu Sahibi esraylmz03
Allahım gönderdiğiniz gibi kavuşmanızı da sizlere nasip etsin kızlar,burunları bile kanamadan en az zorlukla bitirirler inşallah askerliklerini..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam canım benimmmm
ve inan biizm kadar üüzlmeyecek ve sıkınısını anlamayacklar...
en buyuk sıkıntıyı bız cekıyoruz....
bızde son 1hafta cumbur cemaaattık....
bızde kaldılr....
ve suan benım kadarda özlemıyolarrrr
düşün beni arayıp oglumuzdan haber alıyormsun dıye bıle sormuyolar okdr yaniiii
Koca bisey oturdu sanki yuregime.. algilarim kapandi.. sadece etrafima bakiniyorum.. gozlerim doluncada dudagimi isiriyorum sonra yutkunuyorum yada biraz su iciyorum geciyor sonra..
kızlar dun nelli oldu nereye gidecegi benım yanımaaa geliyor ızmıreeeee
Ayyy evet o benim.Tamamdir canım usta birliği zamanı gelsin özelden konusalim belkide birbirlerine destek olurlar aynı bölük ya da koğuşta olurlar yani.Acemi birliği nereye çıkmış arkadasinin?
kullanıcı kontrol panelinde profil düzenleden yapılıyor canım ..bilgilerini gir askerlıkle alakalı
canım lise arkadasım cok samımı degılız ama netten yazarım onada acmılıgı gordugum kadarıyla ankara mamak
anladım canım.aynı yerler.benim sevdiğim de önce mamak sonra doğubeyazıt.
Canım özel olmazsa sevgilinin kütük neresi kısa dönem doğubeyazıt çıkmasına çok şaşırdım.:44: Kötü bir yer değilmiş duyduğum kadarıyla gerçi inşallah iyi insanlarla karşılaşır