• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ayy çookk kötüü oldum ağlayarakk yazıyoruum o anlar geldii benimde gözümünn önünee..çook şüküürr geçtii az kaldıı.sizlerinde öleee olacaakkkk unutmayın gececekk sizlerde sizden sonra gidenlere yazacaksınız bizim yazdıklarımızıı.. kızlar uzak diye üzülmeyiinn hayırlıı insanlar çıksın karşılarınaa..benim askerim de de kütahya dan batma na gittii...2.5 aydır görmedim yüzünüü hiççç zor tabii ama ALLAH bi şeekilde alıştırıyoo..hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsinn..

351. dönem asker yarenleri hepinizin gözü aydın olsun Rabbim kazasız belasız tırnaklarına dahi bir zarar gelmeden sizlere kavuştursun inşallah:16: 12 aralığa döndüm de zaman birşekilde geçiyor gerçekten özlem hep olucak bu kaçınılmaz fakat hep iyi tarafından bakmak lazım kısa dönem olması en büyük nimet:32: askerim de ben de başlarda epey zorlandık fakat sonra kabul etmemiz gereken bir gerçek vardı bu askerlik bitmek zorundaydı sabretmekten dua etmekten başka hiçbirşey yok unutmayalım .. her gecenin bir sabahı vardır elbet :72::72::72: biz 349. dönem yarenleri olarak birbirimize çok destek olduk içimize atmadık burda yazdık, paylaştık ve birbirimize güç olduk:13: sizlerde içinize atmayın burada birbirinize destek olun:29:

Çok sarıl kocana ilkay.Kokla onu..Belki gidersin arada ziyaretine.Bak ben sevgilimi inşallah sadece yemin töreninde görücem.Sonra nasıl giderim Doğubeyazıt'a :14: 27 Nisan doğum günüydü.İlk kez ayrı doğum gününü geçiricem.Benim de yazın doğum günüm...Hayatımı neşelendiren,o an beni sürprizleriyle mutlu eden kimse olmıcak yanımda :43: Tek başıma oturup ağlıcam da ağlıcam artık o gün :43:
Ama bi yandan da doğum günüm geldiğinde sadece 1 ayımız kalmış olucak, iyi yandan bakmak lazım dicem kendi kendime.Çok zor olucak nasıl yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum.Ona haber vermeden geçiricem zamanlarımı.onun beni düşünüp yemek yedin mi diye zorla yemek yedirdiği zamanlar olmıcak.Allahım Doğubeyazıt çok uzak.Belki daha yakın olsaydı yazın giderdim yanına.:43: Neyse artık..Rahatı yerinde olsun da onun,aç kalmaz inşallah yemekler nasıl olur ki:26: Onsuz boğazımdan lokma nasıl geçer :43: Sınırsız zaman verseler keşke.Doysam sevdiğime.Öyle emanet etsem onu:43:

sana cok uzuldum yaa bıran aklımdan kendı gecırdıgım gunler gectı bende ole yemek yemem pek hep bızımkının zoruyla yerım bazı gunler.ama ben askere gonderrken yoktum yanında ıyıkı yokmusum baksana okuyorum ne kotumuss.Allahım tez zamanda kavustursun ınşallah kızlar.hayırlısı olsun.sag saglım gıdıp donsunler..

yarın manisaya ellerimle teslim edeceğim eşimi .. bişey takılıyor boğazıma, iş yerinde olduğum içinde ağlayamıyorum. evde eşimin karşısında ağlayamıyorum .. sanırım onu bırakıp eve geldikten sonra rahatça içimden geldiğim gibi ağlayacağım:14:

Allah onu hayırlı insanlarla karşılaştırsın .. dün eşyalarını alırken en çok eşime üzüldüm .. hayatı tamamen değişecek hiç bilmediği şehirlerde onlarca erkekle .. en çok onun için üzülüyorum şuanda :26:

bu gece son :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede burda guzel arkadaşlıklar kurulabılıyor.bende 349 asker yarenlerınden sayılırım. ılk gırısım bura sayılır.pek bılmıyordum burda bole asker yarenlerının oldugunu.ben hepsını ayrı ayrı sevıyorum.bırbırımıze destek oldukk.ben cok ıyı hatırlıyorum arasın sorucam ona bole yapıcam falan nehırnıl bızım topıgın sınırlerı alınmısı herseye guzellıkle bakan gülü saolsun hepsı ole sakınleştıren bırer arkadaş grubu senınle aynı özlemı duyan aynı acıyı çeken herkes bır arada oluyrr..burda bırbırınıze destek olunn kızlarr..:16::16:

yarın manisaya ellerimle teslim edeceğim eşimi .. bişey takılıyor boğazıma, iş yerinde olduğum içinde ağlayamıyorum. evde eşimin karşısında ağlayamıyorum .. sanırım onu bırakıp eve geldikten sonra rahatça içimden geldiğim gibi ağlayacağım:14:

Allah onu hayırlı insanlarla karşılaştırsın .. dün eşyalarını alırken en çok eşime üzüldüm .. hayatı tamamen değişecek hiç bilmediği şehirlerde onlarca erkekle .. en çok onun için üzülüyorum şuanda :26:

git ellerinle bırak eşini ve ona o yokken dimdik durabileceğini herşeyin üstesinden gelebileceğini belirt ki gözü arkada kalmasın içini biraz daha ferahlat,eşinin yanında dimdik dur canım onun için herşey çok zor zaten en zoru da seni bırakıp gitmek ve ona tek moral verebilcek sensin ..

git ellerinle bırak eşini ve ona o yokken dimdik durabileceğini herşeyin üstesinden gelebileceğini belirt ki gözü arkada kalmasın içini biraz daha ferahlat,eşinin yanında dimdik dur canım onun için herşey çok zor zaten en zoru da seni bırakıp gitmek ve ona tek moral verebilcek sensin ..

aylardır bunu yapmaya çalışıyorum canım inan ki çokta yoruldum :25: onsuz hayatıma devam edebileceğim mesajını her konuda vermeye çalıştım .. bundan sonrası içinde bu böyle devam edecek telefon konuşmalarımızda da :26: Allah önce onların sonrada bizlerin yardımcısı olsun ..

bencede burda guzel arkadaşlıklar kurulabılıyor.bende 349 asker yarenlerınden sayılırım. ılk gırısım bura sayılır.pek bılmıyordum burda bole asker yarenlerının oldugunu.ben hepsını ayrı ayrı sevıyorum.bırbırımıze destek oldukk.ben cok ıyı hatırlıyorum arasın sorucam ona bole yapıcam falan nehırnıl bızım topıgın sınırlerı alınmısı herseye guzellıkle bakan gülü saolsun hepsı ole sakınleştıren bırer arkadaş grubu senınle aynı özlemı duyan aynı acıyı çeken herkes bır arada oluyrr..burda bırbırınıze destek olunn kızlarr..:16::16:

Canım benim kuzum teşekkürederim sizlerde benim destekçim oldunuz herzaman biz burda destek güç bulduk kızlar inşallah sizlerde birbirinize sıksıkı sarılırsınız bu şekilde daha çabuk geçiyor inanın rabbim içini ferahlatsın kısa zamanda atlatın bu zorlu günleri inşallah yaşanıyor mecbur hep bir görev gibi düşündük geldi başımızda geçiçek geçiyor işte inşallah:nazar::16:

Amin canım benim.Bugün son görüşmemiz olcak inşallah yemin törenine kadar :43: Allahım eminim o sabrı veriyodur yoksa geçer mi zaman,nasıl nefes alınır...Şu gönderme ve alışma evresi çok zor işte:14: Allah hepimizin yardımcısı olsun:14:

Bende askerimi götürdüm ailesiyle beraber kışlaya kadar teslim edip geldik o yol boyunca aglamalarımız annesiyle ben artık yorgun düşmüştük aglamaktan babamız sakinleştirmeye çalışıyor bizi o günü hatırlamak bile istemiyorum ama rabbim kimseye kaldıramıyacagı kadar yük vermez inşallah sabrınıda veriyor geçiyor acısı günden güne özlem aynı kalıyor hatta artıyor ama geçiyor çok şükür rabbim yardımcınız olsun inşallah:14:yemin törenine gidiceksiniz şafak saymaya başladıgında yemin töreni gelicek aklınıza birkaç haftaya hazırlıklar başlıycak bunları düşünün böyle böyle geçiyor gitme gibi bir imkan varsa şafagı bölerek hesaplayın daha güzel geçiyor onlar yokkenki önemli günleri unutun geldiklerinde 2 kat 3 kat kutlarsınız askerlik biticek ve güzel günler görecegiz hepbirlikte inşallah bu bir engel herzaan ayaggımıza takılan bir engel bu engeli kaldırmak nekadar güüzel olacak göreceksiniz güzel günleri düşünelim umut olsun bizlere:16:

Demek ki bütün asker yarenleri aynı duyguları paylaşıyormuş. Benim eşimin acemiliği Balıkesir idi. Ona gözyaşımı göstermemek için aylardır verdiğim mücadele kışla kapısında da devam etti. İçeriye girerken sımsıkı bir sarıldı dondum kaldım kelimeler boğazıma düğümlendi konuşamadım hoşçakal bile diyemedim. Oranın kapısında akan gözyaşlarına karıştı benimkilerde en sonunda:14: Şükürler olsun bitiyor az kaldı Allah başka ayrılıklarla sınamasın inşallahh

aylardır bunu yapmaya çalışıyorum canım inan ki çokta yoruldum :25: onsuz hayatıma devam edebileceğim mesajını her konuda vermeye çalıştım .. bundan sonrası içinde bu böyle devam edecek telefon konuşmalarımızda da :26: Allah önce onların sonrada bizlerin yardımcısı olsun ..

en iyisini yapmışsın canım bu yorgunluğun mükafatı 5 ay sonra harika olucak emin ol önünüzde askerlik diye bir engel kalmıcak artık evliliğiniz sizin dilediğiniz gibi devam edicek ve bu özlem dolu günler bittikten sonra 2.balayınızı yaşıyormuş gibi devam etceksiniz :16:
ben her konuşmamızda(ilk gittiği gün bile) ağlamamı,üzüntümü,sıkıntımı bıraktım ve hep aşkkıııım diye cıvıl cıvıl bir sesle açtım telefonu ve bu 120 gündür böyle devam ediyor sizde böyle yapın üzüntünüzü sıkıntınızı yansıtmayın onlara,Allahım hepinizin yardımcısı olsun güç versin:16:

siz kavuşuyorsunuz, inşallah bizde sizlerin burada kurduğu cümleleri kurarız arkadaşlar günü geldiğinde ..
ilişkimizin başladığı günün yıl dönümü (15 mayıs), doğum günüm ve aynı gün olan nikah yıldönümümüz (12 haziran) ve evlilik yıl dönümümüzde (25 ağustos) eşim yok.. fırsatım olursa yanına gidip minik kutlamalar yapabilirim inşallah .. geldiğinde de toptan kutlarız hepsini :26:
kolay olmayacağını biliyorum ..
ama bir gün şafağı gördüğümüz gün gelecek .. askerlik derdimiz ortadan kalkacak .. evliliğimiz düzene oturacak ..

of kizlar ne zormus ya :5: az önce görüstük, asker trasini olmus o halini görünceye kadar saka gibi geliyodu ama artik iyice anladim gidiyor :43: Bi yandan iyi yerlere düstü diye seviniyorum ama bu kadar zaman onsuz nasil gececek bilmiyorum. Kiyamam o da beni teselli etti evlenmemiz icin bi engel daha kalkiyor sevinmeliyiz diye. Keske iznim olsaydi atlayip ucaga 2 günde olsa onunla birlikte bende gidebilseydim izmire kendi ellerimle teslim edebilseydim birligine :5:
Rabbim asklerimizi iyi insanlarla karsilastirsin bizede bol bol dayanma gücü versin ve gecsin zaman insAllah

Kızlar canınızı sıkmayın yemin törenine gideriz veya usta birliğine teslim olmadan görüşürüz, sonra ayda 1 ya da iki ayda 1 ziyaretine gitmeye çalışırız haftasonu. Şafak değilde o bir iki aylık süreçleri düşünürüz hayalimizi kurarız.. İşimiz daha kolaylaşır. Sevgi mesafelerle değişmediğine göre içimiz rahat olsun yeter ki onların sağlıkları iyi olsun. Biz alışıcaz bi şekilde merak etmeyin. Bir şey belli etmeyelim onlar teskere olana kadar. Şimdi yola çıktı telefonu kapalı doğal olarak. Konuşamamak çok canımı sıktı çünkü zırt pırt telefonla konuşurduk. Olsun buna da alışıcaz 1 hafta sonra bakın görün alışmış olucaz. Depresyona sokmayalım kendimizi birbirimizi terapi ederiz biz burda:)

kızlar yazdıklarınızı okuyunca ilk günlere döndüm bir an.gerçekten bizlerde çok zor günler geçirdik ama şimdi 35 günümüz kaldı.sizlerinde öyle olcak ama şuan biraz sabır.inşallah sevdicekleriniz sizlere 5 ay sonra sağsağlim döner ve kavuşmanın o güzel sıcaklığıyla birdaha ayrılmazsınız.hepinize hayırlı teskereler ve bol sabırlar

Ah kızlar:14: 349. dönem arkadaşlarımızın dediği gibi birbirimize destek olmamız lazım..
Dediğiniz gibi artık geldiği gün benim için doğum günü ve güzel günler olur.Şimdi sabır edicez.Ben de bugün vedalaştım sevdiğimle.Yarın ailesi götürücek birliğine.Benim maalesef ki üniversite de sınavlarım başlıyo ve okuduğum yere dönmek zorundayım teslim ederken olamıycam yanında:14: Bugün sarıldım uzun uzun.Öptüm.Dikkat et kendine dedim.Uzunca baktım yüzüne.Ellerini bırakmadım..
Ben görünce ağlarım diye traşını akşamüstü oldu.Ben görmedim:14: Belki de iyi oldu çok ağlardım tutamazdım kendimi.Günümüz çok güzel geçti bugün.Sondu bugün... değerlendirdik güldük eğlendik yedik içtik...Artık yemin töreninde görücem bidaha:14: Yanında hiç ağlamadım ben ki sulugözlülük konusunda zirveyimdir heralde.Herkes sakın ağlama dedi.Sevdiğin seni gülerken görsün mutluyken görsün.Seni böyleyken hatırlasın dedi.Bende attım içime.Sarılırken doldu gözlerim sesim gitti düğüm oldu boğazım yutkunamadım ama gözümden tek bir damla yaş düşmedi.

155 gün sürecimiz başlıyo kızlar..Allah önce askerlerimize sabır,sağlık,sıhhat versin sonra da bize inşallah..:43:

Her zaman telefonun sesini tamamen kapatıp yatan ben, şimdi ya ararsa diye son ses açtım zil sesini.. Maraton başlıyor demektir bu. Hadi bakalım bismillah..

Allah hepınızınn en bastada askerlerınızn yardımcısı olsn kızlar..ilk bi hafta ortada bos bos dolasıcaksınız gunler gecmıycek bırı sıze allah kavustursun dese bıle ağlayacaksınız..sonra aman kısa dönemede uzulunurmu dıye sızın duygularınızı bastırmaya calısanlar olucak o an parcalamak ısteyeceksınız onlarıı..sonra yemın törenı safagı sayacaksınız ki bencede 155 olarak dusunmeyın yemın törenlerıne 1 ay varsa şafak 30 olarak dusunun..'bilinçaltı aptaldır ne desen ınanır' felsefesıne ınananlardanım bende :1: sizde oyle olun..sonra yemn törenıne gıdıp gordukten snra kolaylıyosunuz askerlıgın en zor asaması bıtmıs olucak..derkeenn boyle biz gibi 34leri görüceksınız göz acıp kapayana kadar :) sımdı yerlesene kadar haber alamayabılırsınız,hatta yerlerını bıle degıstırebılırler sen merezde sanırsın ama aniden köye gitmiştir habern bıle olmadan..ama emin olun yerleşp alıştıktan snra hersey cok kolay olucak zaman cabuk gecıcek..Allah hepımızı sağ salım askerlermze avustrmayı nasıp etsn.. :3:

Her zaman telefonun sesini tamamen kapatıp yatan ben, şimdi ya ararsa diye son ses açtım zil sesini.. Maraton başlıyor demektir bu. Hadi bakalım bismillah..

o telefonun sesi 155 gün 7/24 açık kalacak canım ve her zaman sesinin duyduğun an bayramın olacak :16: bugünler biticek ve gene eski düzeninize dönceksiniz özlem aşkınızı daha da pekiştircek :16:
ne demişler başlamak bitirmenin yarısı kızlar siz başladınız Allah yardımcınız olsun,Ağustos ayı geldiğinde sizlerde 353.dönem arkadaşlarımızın destekçisi olcaksınız

Back