350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Tşkler canım önceden beden ölçüm 80 kup ölçüm a ydı fakat boş bi a kaptım.şimdi 21.günüm c kap oldum daha küçülür mü bilmiyorum boyum 1.60 53kg fakat omuzlarım geniş uzun yıllar tenis oynadım .kas zarı altı mentor orta protez kondu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hangi hastane ve hangi doktora oldun

Selamlar bende 1.70 boy 58 kilo 335 cc marka allergan damla sekli kas alti. Bes haftalik ikizlerim ve cok mutluyumm..

Bugün 3. Günüm sol memede yanma ve acı var onun haricinde idare ediyorum 350cc mentor puruzlu kas altı koyuldu banada direnler hala duruyor ve canımı acıtıyor ne zaman iyi olucam bilmiyorum bide resimleri nasıl gorebilirim

Bugün 3. Günüm sol memede yanma ve acı var onun haricinde idare ediyorum 350cc mentor puruzlu kas altı koyuldu banada direnler hala duruyor ve canımı acıtıyor ne zaman iyi olucam bilmiyorum bide resimleri nasıl gorebilirim
Gecmis olsun canim once kendin resim yukle album yap ayarlara dikkat et izlediklerin gorsun :KK66: sonra da arkadaslarin varsa izlemeye al ordan resimleri gorebilirsin tabi izlemeye alirlarsa gorebilirsin bir tek senin izlemen yetmiyor :KK66:

Aaa bu konu beni cagiriyomus :KK73: hemen geldim.
Kas alti 350 cc yuvarlak mentor high profil
onceki olcum 75 cm-85 cm
simdiki olcum 75 cm-93 cm

Diren sag gogsume takildi. Ameliyatin Ertesi gun cikardi tabi.
45 gun falan oldu benim

Geçmiş olsun benim hala takılı dört gün oldu ooo baya geçmiş nasıl hissediyorsun mutlusun dur eminim ne zaman normal yaşamına döndün küçüldü mu hic çok soru sordum ama

Geçmiş olsun benim hala takılı dört gün oldu ooo baya geçmiş nasıl hissediyorsun mutlusun dur eminim ne zaman normal yaşamına döndün küçüldü mu hic çok soru sordum ama
Iyiyim canim mutluyum. Bi sikintim yok. Uzerinden zaman gectikce unutuyorum. 4. Gun falan artik baya baya iyiydim. Eski konuna bi goz atarsaniz. Her gunumu anlattim. Size yardimci olacaktir. Kuculmedi boyut olarak ayni yani cm olarak ama gorunum buyudu hatta. Yani daha buyuk gorunuyor ilk halinden

Iyiyim canim mutluyum. Bi sikintim yok. Uzerinden zaman gectikce unutuyorum. 4. Gun falan artik baya baya iyiydim. Eski konuna bi goz atarsaniz. Her gunumu anlattim. Size yardimci olacaktir. Kuculmedi boyut olarak ayni yani cm olarak ama gorunum buyudu hatta. Yani daha buyuk gorunuyor

Yeni olunca bende bulmaya çalışıyordum kendi konun varmı diye teşekkür ederim

selaaam
evet o benim::)
Kas alti 350 cc yuvarlak mentor high profil benim de.

Ama memnun değilim. Keeeeşke 280cc taktırsaymışım..
Doğallıktan uzaklaşmamalı insan, ben bunu öğrendim 3 senede.
Tamam daha seksi oluyorsun ama zayıf olmama rağmen resimlerde montofon gibi çıkıyorum.
Kıyafetlerimin hepsinin yakaları açık ve V yaka. Bebe yakalar direk hollanda ineği moduna sokuyor.

Sahneye çıkan bir insan olarak küçük göğüslü olmanın estetik olarak beni kötü etkilediğini düşünürdüm ama asıl
küçük göğüslerle giydiklerin daha çok yakışıyormuş ve daha model gibi görünüyormuşsun.

Şu an implantlarımı 280cc'ye indirme konusunda ciddi ciddi düşünmekteyim.

Rica ederim yine sormak istedikleriniz olursa, sorarsiniz

Minnos26 evet canım teşekkür ederim yanimda oldugun icin moral veriyorsun insana
Bugün doktoruma gittim 1 gün bile fark ediyor gerçekten bugün çok daha güzeller benim eski hali çok sarkikti bir birinden çok başkaydı emzirmeden dolayı bende hissizlik yok sol memede birazcık ordanda kitle alındı zaten yakinda album yaparım

Minnos26 evet canım teşekkür ederim yanimda oldugun icin moral veriyorsun insana
Bugün doktoruma gittim 1 gün bile fark ediyor gerçekten bugün çok daha güzeller benim eski hali çok sarkikti bir birinden çok başkaydı emzirmeden dolayı bende hissizlik yok sol memede birazcık ordanda kitle alındı zaten yakinda album yaparım
rica ederim canım.. evet iyileşme özellikle ilk zamanlar daha hızlı ilerliyor. en yakın zamanda senin albümünü de bekliyoruz:KK68:

X