350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Merhaba arkadaşım önce geçmiş olsun sonra hayırlı sana şunu sormak istiyorum mentor cohesive 1 dual nedir? Tecrübesizliğime bağışla birde hissediyor musun silikonu içeride sevgilerle

teşekkür ederim canım mentor protezin markasıdır...cohezive 1 protezin en yumuşak hali...dual planda protezin göğüs içine yarısı kasın altında yarısı kasın üzerinde bırakılarak konulması yöntemidir... meme estetiği forumlarında bir çok konu var okuduğun zaman daha iyi anlayacaksındır ...42 gün oldu protezi bariz bir şekilde hissetmiyorum ama incelersen mutlaka hissedilir...6 ay sonrasında tamamen doğallaşabiliyormuş..bekleyip göreceğim inşallah

ya bu yazılan şeylerden ben hiç bi şey anlıyamıyorum 325cc flan kaç beden oluyo ki ?

merhaba kızlar benim bugün 6. günüm
boy 176, kilo 70 , göğüs altı kesisi ile 400 cc mentor damla protez kullanıldı.
bu boyutlara yakın protezi olanlar beni ekleyebilir mi? nasıl görünücek çok merak ediyorum. eylülde düğünüm var umarım o zamana kadar yumuşar

Merhaba cnm,
Ben ameliyattan önce bilgisayar programıyla baktım. Geçen iphoneda rastladım GoSexy diye bir uygulama var onla göğüslerini büyütebilirsin, nasıl olacağına bakabilirsin. Doktora gösterince onlar doğru boyutu söylüyor. Düğün için tebrik ederim

çok teşekkür ederim canım ama ben ameliyat oldum.7 günüm bugun. çok sert ve ödemli şuan. hani benim protezime yakın yaptıran ve üzerinden zaman geçmiş birilerinin göğsünü merak ettim:)

Merhaba kızlar
Benim de 5. Günüm. İşe başladım ama kafam allak bulllak.
168 boyunda 53 kıloyum mentor 350 cc takldı. Şu an şişlerr ve gergin duruyorlar. Dikiş izlerii için krem öneriniz ne. Hangi aşamada kullanılıyyor??

cerrahlarınız sıze kart verıyo protez bılgılerının oldugu..
onları mutlaka alın..onlar garantı belgesı ve onemlı..protezınız oldugu surece memelerınızde onları saklamanız gerekıyo..

canım ben dün ameliyat oldum 350 cc damla high profil demiştik ama doktorum verdiği kartta moderate plus profil yazıyo farkı nedir bunun?

of ben de yaptırıcam ama çok kararsızım. 350 cc güzel diyolar ama küçük mü duruyoo

Geçmil olsun ve güle güle kullan.
Ben bandajlar çıkar çjkmaz Bonal nemlendirici kreme başladım, hala da kullanıyorum günde iki defa olmak üzere.
10.günden itibaren de activ`m silikon banda başladım cildimde çok iz kaldığı için doktorumda titiz davranıyor bu konuda. Sende kendi doktorunla hötüş, seni yönlendirecektir, olmazsa 10.gün bu banttan alırsın, çok etkili gibi. Ben geçen sene ki endoskopi girişleri için contratubex kullanmıştım, bende hiç işe yaramamıştı.

Cnm ameliyat oldunmu.tam olarak kac ayda silikonlar yumusar acaba.birde izler cok kirmizi kaliyormu uzun sure.bn cok istyrum ama esim izin vrmz biliyorum. 2 aylgna istanbuldayim.en ufak boy taktirsam icindeki sertlik 2 aya yumusarmi acaba.burdan bana yardinci olursaniz svnrm.

Cnm gecmis olsun ilk gunlere gore yumusadimi cnm protezlrin.birde ne kdara yaptrmstn

Sol:350 sağ:325 high profil,yuvarlak mentor,kas altı takıldı..
5.haftamdayım.
Boyum:1,69
Kilom:50

Benim de 375 cc mentor high profil
Takıldı 3 cü haftamdayım kasaltı
1.68 boy 56 kilo ama kaç b olacağım merak ediyorum şu anda tahmin en sizce kaç olurum kızlar yardım ederseniz sevinirim.

Karemelo.

Benim de 350 cc 20 gün oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de 350 cc 20 gün oldu

Öncelikle gecmis olsun. .nasilain simdi? Rahat edebililiyormusun su an? Önceden kac cup takiyordun? Simdi kac oldular? 1 ay sonra bende olucam insallah ve 300 cc üstü istiyorum..senin ölcülerin ne kadar?

Tşkler canım önceden beden ölçüm 80 kup ölçüm a ydı fakat boş bi a kaptım.şimdi 21.günüm c kap oldum daha küçülür mü bilmiyorum boyum 1.60 53kg fakat omuzlarım geniş uzun yıllar tenis oynadım .kas zarı altı mentor orta protez kondu

Bende üstü bos 75 A cup takiyorum su an..boyum 158 kilom 49..benim omuzlarim genis degil..ama illa c C cup olmak istiyorum. Bakalim doktor 350 cc uygun görürmü..bi ay sonra benimde ameliyatim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…