350 cc kasaltı silikon taktıranlar buraya

Öyle yapcam kuzu 25 inde bi başka dr la randevum var cunku ne protezi meme me koyıp denedi ne bise mememe bile bakmiycakti dedim hocam bi malzemeyi görseydiniz e Aç madem bakalim dedi :KK48:
Koşarak uzaklas oradan senin anlattıklarını okurken ben ayar oldum. O nasıl işmiş öyle yaa Allah Allah

Canım içine sinmeden yaptırma zaten kesip biciyolar kolay değil sonucta az para da ödemiyoruz babasının hayrına yapmıyorya hayret bisey :işsiz:

Merhaba ben 350 cc taktırdım 5 gün önce

Merhaba, ben forumda henuz yeniyim. Haftaya bende ameliyat olacagim. Tecrubelerinizden bahsedermisiniz lutfen. Kas altimi oldu ve gogus ucundan mu altindan mi yerlestirildi protez?
Benim gogus ucu kesisiyle olacak ancak hissizlikten korkuyorum acikcasi...

Merhaba, ben forumda henuz yeniyim. Haftaya bende ameliyat olacagim. Tecrubelerinizden bahsedermisiniz lutfen. Kas altimi oldu ve gogus ucundan mu altindan mi yerlestirildi protez?
Benim gogus ucu kesisiyle olacak ancak hissizlikten korkuyorum acikcasi...
Merhaba neden göğüs ucu meme altından değil de ? benim de duyduğum kadarıyla göğüs ucunda hissizlik oluyomuş evet ..ben kasaltı 350 cc taktırdım bir tarafıma 300 bir tarafıma 350 takıldı eşitlemek için.ameliyat ilk 3 gün kötüydü ama çok kötü değil hani ağırlık çalışırsın yada çok yürürsün kasların ağrır ya aynrn öyle bir ağrı oluyo onun dışında çok şiş ve patlayacak gibi gergim hissediyosın o kadar 3 gün sonra geçiyo zaten bana dren dahi takılmadı 5 gün sonra dikiş üstlerindeki bandajlar alındı şimdi iş yerimdeyim çok rahat tek sıkıntı şekil olarak daha istediğim gibi seğil implantlar çok yukarda göğsüm sıfır değildi benim biraz vardı onlar aşağıda implant yukarda gibi duruyo ama onu da burfa tecrübe eden arkadaşlarla görüşmeme istinaden silikon cebe sonra bir kaç ay sonra iniyomuş diye duydum sormak istediklerini sorabilirsim aklında takılan

Merhaba neden göğüs ucu meme altından değil de ? benim de duyduğum kadarıyla göğüs ucunda hissizlik oluyomuş evet ..ben kasaltı 350 cc taktırdım bir tarafıma 300 bir tarafıma 350 takıldı eşitlemek için.ameliyat ilk 3 gün kötüydü ama çok kötü değil hani ağırlık çalışırsın yada çok yürürsün kasların ağrır ya aynrn öyle bir ağrı oluyo onun dışında çok şiş ve patlayacak gibi gergim hissediyosın o kadar 3 gün sonra geçiyo zaten bana dren dahi takılmadı 5 gün sonra dikiş üstlerindeki bandajlar alındı şimdi iş yerimdeyim çok rahat tek sıkıntı şekil olarak daha istediğim gibi seğil implantlar çok yukarda göğsüm sıfır değildi benim biraz vardı onlar aşağıda implant yukarda gibi duruyo ama onu da burfa tecrübe eden arkadaşlarla görüşmeme istinaden silikon cebe sonra bir kaç ay sonra iniyomuş diye duydum sormak istediklerini sorabilirsim aklında takılan

Sevindim senin adina cok gecmis olsun. Evet zamanla iniyormus silikon gececektir eminim😉.

Bende gogus ucu kesisi olacak cunku sol gogus ucum asagi bakiyor onu da onaracagi icin ve gogus uclari ameliyata uygun oldugu icin boyle karar verdi doktorum. Hissizlik olmayacagi konusunda rahatlattilar beni. Umarim olmaz simdilik en buyuk korkum. Benimde gogus dokum var ama ben goguslerimin seklinden memnun degilim. Ust kismi dumduz altta doku var sadece. Bu yuzden yuvarlak silikon istiyorum.

Bende 3 gün önce 345 CC dual plan kas altı damla takıldı..3 gün zor su anda da agrilarim var bundan sonra hızlıca azalacağını ümit ediyorum..bende üst kısım boştu altta biraz doku vardı.. şimdilik daha çok yeni sekilsiz gibi özellikle bitanesi bakalım nasıl olacaklar zamanla belli olur

Sevindim senin adina cok gecmis olsun. Evet zamanla iniyormus silikon gececektir eminim😉.

Bende gogus ucu kesisi olacak cunku sol gogus ucum asagi bakiyor onu da onaracagi icin ve gogus uclari ameliyata uygun oldugu icin boyle karar verdi doktorum. Hissizlik olmayacagi konusunda rahatlattilar beni. Umarim olmaz simdilik en buyuk korkum. Benimde gogus dokum var ama ben goguslerimin seklinden memnun degilim. Ust kismi dumduz altta doku var sadece. Bu yuzden yuvarlak silikon istiyorum.
Aynı şekil bende de mevcuttu bis hep damla silikon doğal durur kafasında hareket ettik ama daha sonra dr zaten aşağıda doku varken damla eklersek aşağı yine dolar üst boş durur dedi ve yuvarlak olsun dedi ki doğu kararmış yuvarlak daha dolgun üst kısmı dolgun yapıyo ayrıca kas altınolduğu için doğal duruyo,meme hissizliği inş olmaz o konuda bi tecrübem olmadığı için bişiy diyemiyorum ama eminim forumda bu şekilde ameliyat olan vardır arkadaşlara konu açıp sorarsan bulabilirsin,telaşlanma herşey çook iyi olacaktır

Bende 3 gün önce 345 CC dual plan kas altı damla takıldı..3 gün zor su anda da agrilarim var bundan sonra hızlıca azalacağını ümit ediyorum..bende üst kısım boştu altta biraz doku vardı.. şimdilik daha çok yeni sekilsiz gibi özellikle bitanesi bakalım nasıl olacaklar zamanla belli olur
Geçmiş olsun be hayırlı olsun,kas altı olduysan benim gibi normal ama inan sonrasında çok çabuk geçiyo 😚şekil konusunda bende sıkıntılıyım hep öncesi sonrası fotolarındaki gibi sanıyorız ama diilmiş yavaş yavaş şekil alıyomuş,zamanla görecrğiz hep beraber benim de göğüslerim dikdörtgen şu an yani implantlar yukarda göğüs dokum aşağıda duruyo...

Geçmiş olsun be hayırlı olsun,kas altı olduysan benim gibi normal ama inan sonrasında çok çabuk geçiyo 😚şekil konusunda bende sıkıntılıyım hep öncesi sonrası fotolarındaki gibi sanıyorız ama diilmiş yavaş yavaş şekil alıyomuş,zamanla görecrğiz hep beraber benim de göğüslerim dikdörtgen şu an yani implantlar yukarda göğüs dokum aşağıda duruyo...
Bana damla high profil takıldı üst kısmı çok mu sisirir ya ben hiç sevmiyorum üst kismi sis duran meme.su an için baya şiş gibi.ins böyle kalmaz

Bana damla high profil takıldı üst kısmı çok mu sisirir ya ben hiç sevmiyorum üst kismi sis duran meme.su an için baya şiş gibi.ins böyle kalmaz
Yok kalmıyo merak etme kalmayacak şişler bir hafta içinde inanılmaz iniyo hatta ben masaja başladım 4.gün elime su torbasına bastırdığında gelen seslerfen geliyodu su topluyo vücut sonra iniyo

Konu açılalı epey olmuş tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum 15 gün önce 350cc montol high profil kas altı protez takıldı. boyum 167 kilom 54 göğüs altım 82 göğüs ise protezden sonra 95 oldu. Yalnız bana çok büyük ve yapay geliyor eski halini arar oldum bu hep böyle mi olacak küçülme oluyor mu. Özellikle üst kısımları yandan çok fena duruyor

Daha çok yeni 1 ayda ödemler gitmiş oluyor benim 3 ayım bitecek hala her gün bir çeşit oluyor ödemlerden dolayı sana öyle biçimsiz şiş gelebilir 13 cm büyüme biraz daha küçülür doğal bir görüntü ortaya çıkar kas altında zamanla daha doğal bir görüntü olacak benimkisi kas üstü 375 hp high profile 75 göğüs alti 90 göğüs üstü 75 C cup oldum ona göre hesap et güle güle kullan 😊

Benim 2.5 ay olacak ameliyatim.
Boy 1.64
Kilo 55
Yuvarlak 325 kasaltina meme alti kesisi ile kondu.
Hicbir agri batma yanma yasamiyorum cok sukur. Cok agir isler yapmama ragmen. Hicbir noktada dahi hissizlik gibi bir sey yok. Dikislerimi dahi bulamiyorum aynaya bakmadan o kisimlarda bile hissizlik yok yani.
Cok sukur insallah herkes istedigine kavusur mutlu olur.
Cok mutlu ve ozguvenliyim. Dr secimini iyi yaparsaniz herkese tavsiye ederim. Ertelemeyin...

375 cc takıldı bana :) keşke konuyu 300 cc ve üzeri protez taktıranlar diye açsaydın... düz 350 cc taktıran bulman zor. örneğin;

arzum77-400cc
gülbeyaz-325 cc taktırdı.. neyse ben kendi bilgilerimi vereyim;

boyum:170
kilom:52
protez: mentor yuvarlak 375 cc
Canım boy Ve kilomuz aynı.Bana 400 cc kas altı takıldı.Sen ne zaman ameliyat oldun ?Son durumun ne?Benim daha 1 hafta oldu;(

Daha çok yeni 1 ayda ödemler gitmiş oluyor benim 3 ayım bitecek hala her gün bir çeşit oluyor ödemlerden dolayı sana öyle biçimsiz şiş gelebilir 13 cm büyüme biraz daha küçülür doğal bir görüntü ortaya çıkar kas altında zamanla daha doğal bir görüntü olacak benimkisi kas üstü 375 hp high profile 75 göğüs alti 90 göğüs üstü 75 C cup oldum ona göre hesap et güle güle kullan 😊
Teşekkür ederim cevabın için 😊 bir de ne zaman yumuşuyor. Bazen eskisi gibi destekli çamaşır giymişim gibi hissediyorum aynı sertlikte 😬

X