- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Bir yakınım siz gibi tam 10 yıl sonra 38 yaşında korunurken hamile kaldı menapoza giriyorum diye doktora gidip hamile çıktı günlerce ağla ağla benim iki çocuğum var yetemem bakamam nasıl yaparım onlardan çalarım diye diye doğurdu büyük kız 11 yaşında resmen yeni doğana anne oldu diğeri de öyle küçük büyüklere büyükler küçüğe çok düşkün iyiki olmuş diyorlar şimdi Allah çok büyük kolay atlatırsınız insallahÇok teşekkür ederim.
Bende hayırlısı böyleymiş diyorum artık. İnşallah birbirlerini çok sever,koruyup kollarlar.
Coco,hayırlı olsun bebeğin♡Hayırlı olsun.
Söyleme işini pek ertelemeyin. Gün gün büyüdüğünü görsün. Ona mektuplar yazın ve mektup gelmiş gibi cevap isteyin.
En çok istediğin şeyi getirmek istiyorum sana ablacım, ne istersin? Desin mesela doğuma yakın :)
Benim kız 4 yaşındaydı pek inanmadı ama zaten çok büyük kıskançlıklar yaşamadık çünkü o istiyordu kardeşi. Yalnızım herkes arkadaş gibi diyordu :)
Biz bu konuda aynı düşünmüyoruz. Saygı duyarım.ben yok sayın ya da görmezden gelin demiyorum. her çocuğun karakteri farklıdır tabi ki ama siz ona kıskanmaması gerektiğini ve bazı konularda söz sahibi olmadığını söyleyeceksiniz.
Annem beni 41 yasinda dogurmus :))Merhaba,
35 yaşındayım. Kızım 5.5 yaşında ve ben unumu eledim,eleğimi astım kafasındayken,hamile olduğumu öğrendim. Halbuki ben smear testi yaptırmak için doktora gittim,enfeksiyon vardı yapılamadı,ilac kullandım,reglim geçti o arada ama ben hala regl olacağım diye bekliyordum.
Evdeki testimi kullandım pozitif çıktı hatta,sonra tarihi geçmiş olduğunu farkettim. Yeni test aldım denedim yine pozitif. Sonrası doktora gidip ultrasonda onu görüp kalp atışını duymak oldu.
Korkularım var,gözüm kesmiyor,tam rahat ediyorum ,kızımla arkadaş gibi takılıyoruz dediğim dönemlerdi benim için. Seneye ilkokula gidecek kızım güzelce ilgilenirim diyordum. Ama tabi hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir hesabı bir anda herşey belirsizleşti.
Tabiki aldırmam,aldıramam,sonuçta ben layıkıyla korunmadım. Bebeğime ödetemem kendi sorumsuzluğumu ama ilk öğrendiğim gün eşşekten düşmüşe döndüm yalan yok. Şu an kabullendim,sakinim.
Benim korkularım var ,aynı durumu yaşayanlardan destek bekliyorum sadece.
Kızımla henüz paylaşmadık bu durumu. Bize çok düşkün ve bağlı bir çocuk. İşin tuhafı hissediyor sanki,bana tavırlı gibi biraz. Onu kırmadan,üzüp,incitmeden nasıl atlatırım bu süreci? Zira sağım solum kardeş kıskançlığı konularıyla dolu,hep kötü örnekler var çevremde. Iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var.
Birde Prenatal test konusu var kafamı kurcalayan. 35 yaşında olduğum için bu testi yaptırmanı öneririm dedi doktorum. İstemezsen ikili test ve diğerlerini yaparız ama en net sonucu bu verir dedi.
Şimdi yaptırmayı düşünüyorum. Sonuçta ikili testten sonra kalkıpta şöyle bir risk var vs derse ben kendi kendimi yiyeceğim,iş amniyosenteze gelecek. Bu testte bebeğe zarar verecek bir etken yok,alınan kan ile bakılıyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Yada yaptıranınız oldu mu bu testi?
Uzun yazmışım kusura bakmayın. Okuyup emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler.
Çok teşekkür ederim.Bir yakınım siz gibi tam 10 yıl sonra 38 yaşında korunurken hamile kaldı menapoza giriyorum diye doktora gidip hamile çıktı günlerce ağla ağla benim iki çocuğum var yetemem bakamam nasıl yaparım onlardan çalarım diye diye doğurdu büyük kız 11 yaşında resmen yeni doğana anne oldu diğeri de öyle küçük büyüklere büyükler küçüğe çok düşkün iyiki olmuş diyorlar şimdi Allah çok büyük kolay atlatırsınız insallah
Canım çok sağol. İnşallah ya,çok sevsinler birbirlerini,koruyup kollasınlar.Coco,hayırlı olsun bebeğin♡
Kardeşini çok sevecek kızın emin ol.
Turna,senin dediğini çocuklar pek yemiyor,benimkiler minikti,kardeşinin hediyesinesevinmişlerdi ama,4 yaşında bir oğlan,kendisinin en çok istediği oyuncağı kardeşi hediye edince,
Nee,biliyordum onu daha çok sevdiğinizi,bu kadar parayı minicik şey nereden buldu,kesin siz verdiniz kesin diye trip atmış günlerce
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ay görünce dayanamadım bende iki güne Doğuma gidiyorum da :) bana da dua edin sizde sağlıkla büyütün yavrularınızıMerhaba,
35 yaşındayım. Kızım 5.5 yaşında ve ben unumu eledim,eleğimi astım kafasındayken,hamile olduğumu öğrendim. Halbuki ben smear testi yaptırmak için doktora gittim,enfeksiyon vardı yapılamadı,ilac kullandım,reglim geçti o arada ama ben hala regl olacağım diye bekliyordum.
Evdeki testimi kullandım pozitif çıktı hatta,sonra tarihi geçmiş olduğunu farkettim. Yeni test aldım denedim yine pozitif. Sonrası doktora gidip ultrasonda onu görüp kalp atışını duymak oldu.
Korkularım var,gözüm kesmiyor,tam rahat ediyorum ,kızımla arkadaş gibi takılıyoruz dediğim dönemlerdi benim için. Seneye ilkokula gidecek kızım güzelce ilgilenirim diyordum. Ama tabi hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir hesabı bir anda herşey belirsizleşti.
Tabiki aldırmam,aldıramam,sonuçta ben layıkıyla korunmadım. Bebeğime ödetemem kendi sorumsuzluğumu ama ilk öğrendiğim gün eşşekten düşmüşe döndüm yalan yok. Şu an kabullendim,sakinim.
Benim korkularım var ,aynı durumu yaşayanlardan destek bekliyorum sadece.
Kızımla henüz paylaşmadık bu durumu. Bize çok düşkün ve bağlı bir çocuk. İşin tuhafı hissediyor sanki,bana tavırlı gibi biraz. Onu kırmadan,üzüp,incitmeden nasıl atlatırım bu süreci? Zira sağım solum kardeş kıskançlığı konularıyla dolu,hep kötü örnekler var çevremde. Iyi birşeyler duymaya ihtiyacım var.
Birde Prenatal test konusu var kafamı kurcalayan. 35 yaşında olduğum için bu testi yaptırmanı öneririm dedi doktorum. İstemezsen ikili test ve diğerlerini yaparız ama en net sonucu bu verir dedi.
Şimdi yaptırmayı düşünüyorum. Sonuçta ikili testten sonra kalkıpta şöyle bir risk var vs derse ben kendi kendimi yiyeceğim,iş amniyosenteze gelecek. Bu testte bebeğe zarar verecek bir etken yok,alınan kan ile bakılıyor. Siz olsanız ne yaparsınız? Yada yaptıranınız oldu mu bu testi?
Uzun yazmışım kusura bakmayın. Okuyup emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler.
Hayır. Ben kolay kolay ilaç kullanmam. Çok ağır hasta olmam lazım.Bişey sorucam canım hamileyken bilmedigin bi ilaç için mi özellikle antibiyotik falan
Çok teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ay görünce dayanamadım bende iki güne Doğuma gidiyorum da :) bana da dua edin sizde sağlıkla büyütün yavrularınızı
Amin inşaAllahÇok teşekkür ederim.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi.
Bende yeni bi konu açtım bu konuda bizde sıkıntı çektik aynı konuda o yüzden soruyorum aman canım.Hayır. Ben kolay kolay ilaç kullanmam. Çok ağır hasta olmam lazım.
Sadece enfeksiyon için kullandım ama regl günüm geçmemişti henüz. Doktora sormuştum onuda sorun olmaz demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?