35 Yaş,Bebek Sürprizi ve Kaygılarım.

Chocc hayırlı uğurlu olsun
Sağlıcakla al kucağına

Bence gözünü çok korkutuyorsun.Biraz rahat olursan herşey rayında gider
Çok teşekkür ederim canım.
Haklısın ama ilk şoku yeni yeni atlatıyorum. Hani kendini hazırlarsın beklentin olur ama ben bu kez hiç anlamadım. İlkinde hissetmiştim ben hamile olduğumu ama şimdi kesinlikle kondurmadım. Ondan sanırım bu halim.

Süpriz olmuş işte ne güzel
Kızın sana çok yardımcı olacak inan bana
O yüzden tadını çıkar

Allah hayırlı evlat eylesin:) sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.

Ausencia bu konuyu gördün mü bilmiyorum. Eğer görmediysen yazmak istediğin bişeyler vardır diye düşündüm:) Bende merakla okuyacağım yazdıklarını. 2020 gündemde sonuçta bende de :))

Çok teşekkür ederim,sağlıkla büyütün sizde yavrularınızı. 3.yüde Rabbim nasip eder inşallah kucağınıza alirsınız.
Alışıyorum bende,kabulleniyorum. Hayırlısı böyleymiş.

Çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim,inşallah güzel geçinirler,iyi birer dost olurlar.

Çok teşekkür ederim.
Hayırlısı böyleymiş diyorum artık. Isındım kardeş fikrine. İnşallah kızimda zamanı gelince ısınabilir kardeş fikrine

Çok teşekkür ederim.
Aslında insan mecbur kalınca başetmeyi öğreniyor,hallediyor ama işte gözüm korkuyor,alişma surecindeyim çünkü cidden sürpriz oldu. Hiç beklemiyordum
Tabiki de korku olur haklisin canım ama eşinle el ele halledersiniz siz

Süpriz olmuş işte ne güzel
Kızın sana çok yardımcı olacak inan bana
O yüzden tadını çıkar
Geçen gün kardeş konusu açıldı,bende sordum sen istermiydin kardeşin olsun. Evet dedi ben mevzuyu uzatmadım. Sonra oyuncak bebeklerinin bezlerini poşete koymuş güzelce getirmiş ,al anne kardeşim olursa kullanırsın dedi bana.
Belkide ben büyütüyorum gözümde. Haklısin. O bendende hazır sanırım.
Bakalım kapalı kutu bu durum,yaşayıp göreceğiz.

Çok teşekkür ederim amin inşallah.
Bende 2018 yazı hamile kalıp,kışa ağırlaşırım rahat olurum diyordum,yine ilkinde olduğu gibi yazı kocaman göbekle uykusuz geçireceğim. Hayat böyle.

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin ay görünce dayanamadım bende iki güne Doğuma gidiyorum da :) bana da dua edin sizde sağlıkla büyütün yavrularınızı
Bende edeyim,Allah en kolayıyla eksiksiz kusursuz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Öncelikle sağlıkla kucaginiza alın insallah. Burda hep kızınızın vaktinden çalmaktan vs bahsetmissiniz ben de ailenin tek çocuğu olan koca bi kadın olarak diyorum ki "Her çocuk, bir kardeşi olması hakkıyla dünyaya gelir. Aileninde bu hakkı elinden alma hakkı yoktur".

Bebeğin hayırlı olsun canım.Hamilelikte ikilü üçlü dörtlü tarama testlerini yaptırmış biri olarak kesinlikle amniyosentez veya harmony test yaptırmanı öneririm.Şahsen o tarama testlerinin beş para etmeyeceğini düşünüyorum, ben çok çektim.

Benimkide yemedi zaten :) ama yiyen çocuklar çokmuş öyle söylemişlerdi.
Çocuk doğunca daha gözünü bile açmayı beceremeyen birşey, nasıl inanacak ki aslında

Ama en azından onu mutlu etme çabamızı anlamıştı. Zaten çok aşırı istiyordu yoksa ben bir kaç sene daha düşünmüyordum gözümü karartmamın sebebi kendiydi:)

Aaa hamilemisin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin çok sevindim gerçekten yanlış hatırlamıyorsam uğraşıyordun o yüzden görünce yazmak istedim minik sağlıkla gelsin [/QUOTE]
Sağolasın :) yok uğraşmıyodum hiç öyle bi beklentim de yoktu. İnanılmaz sürpriz oldu.. hatta ilk öğrendiğimde çok stres oldum sıkıntım ı hala tam olarak atabilmiş değilim.

Doktor bana kısırlık gelişmiş bebeğin olmaz demeseydi ben korunmaya devam ederdim.. ama veren Allah elbet hayır vardır bunda da.. özellikle oğlum çok istiyodu onun adına seviniyorum..

Çok tatlı geldi haliniz
Kızınıza kardeş açıklamasını hamileliğiniz bi hayli ilerledikten sonra yapmanızı tavsiye ederim,karnınız iyice belirginleşince falan
Sağ salim kucağınıza alın inşallah ve rahat mı rahat bir hamilelik geçirin

Bir de bebeğiniz öncelikle sizin 2.evladınız. Kızınızın kardeşi değil. Onlar zamanla çok güzel kardeşlik ilişkisi geliştirecektir sizin vereceğiniz terbiye ve eğitimle. Bunu unutmayın lütfen. Bir arkadaşım ikinci çocuğunu büyük kızına kardeş olsun diye yaptı,büyük kız o yükün altında ezildi,psikolojisi bozuldu,bir sürü fiziksel sıkıntı da yaşadı. Bu konuda da dikkatli olun lütfen

Aaa hamilemisin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin çok sevindim gerçekten yanlış hatırlamıyorsam uğraşıyordun o yüzden görünce yazmak istedim minik sağlıkla gelsin
Sağolasın :) yok uğraşmıyodum hiç öyle bi beklentim de yoktu. İnanılmaz sürpriz oldu.. hatta ilk öğrendiğimde çok stres oldum sıkıntım ı hala tam olarak atabilmiş değilim.

Doktor bana kısırlık gelişmiş bebeğin olmaz demeseydi ben korunmaya devam ederdim.. ama veren Allah elbet hayır vardır bunda da.. özellikle oğlum çok istiyodu onun adına seviniyorum..[/QUOTE]
Ayyy çok afedersin benim hatlar karışmış olsun senin içinde çok sevindim bebiş sağlıkla gelsin inşallah

14. Haftada harmony testi yaptırmıştım, sonrasunda ultrasonlar dışında herhangi bir tarama falan yaptırmadım. Cinsiyetini de öğrenmiştik o testle. Kafam tüm hamilelik süresince rahat oldu, öneririm.

Sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim.. Benim minik kız 10 aylık sizin yaşadiğiniz durumu yaşamadim ama etrafimda gördüğüm kadarıyla iyiki olmuş dediler hep ablam dahil. İnşallah güzel olacak sizin ve aileniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…