35 ve üstü hanımlar

Tartışmiyoruz, arkadaş bana anlamsızca saldırdı, yorumları inceleyebilirsiniz, durduk yere keyif kaçırmaya ne hakları var?

Yok beyav o da sıkıcı
Karışik derken koşusturmacalı mı yani yoğunsun sanırım, calışıyormusun Gul ser hanımcım.
çalışmıyorum testerem ama ona rağmen karmaşık bir hayatım var. aslında aklım kız kardeşimde. 30 yaşında, gazeteci, hala hayatını yoluna koyamadı, işsiz güçsüz. ah ah nolacak bu kızın hali testerem?

Ah Gul Ser hanımcım ah, aynı dert bende de var, yani bizzat benim başımda hiç çalışmadı mı kardeşin, güzel bir mesleği varmış.

Aynen Gul Ser hanımcım, yani benimde şoyle düzenli bir iş yaşamım olmadı ya bu yaştan sonrada hiç olmaz zaten.. umutsuz vak'a diye bana denir.

Aynen Gul Ser hanımcım, yani benimde şoyle düzenli bir iş yaşamım olmadı ya bu yaştan sonrada hiç olmaz zaten.. umutsuz vak'a diye bana denir.
umarım kız kardeşimde öyle olmaz. evlenmedide daha.

hatta bir arkadaşı onu kızdırmak için ''ne işin var ne eşin, nolacak senin bu halin demiş''. yaaa benim kızkardeşime demiş testerem.

umarım kız kardeşimde öyle olmaz. evlenmedide daha.

hatta bir arkadaşı onu kızdırmak için ''ne işin var ne eşin, nolacak senin bu halin demiş''. yaaa benim kızkardeşime demiş testerem.

Bende bekarım ama bu benim tercihim, iyiki de bekarım O lafları bende duydum, gülüp gectim sadece. Kardeşin alınmış mi peki ve evlenmek istiyorda mı olmuyor? Evlenmek kolay be Gul Ser hanımcim önemli olan güzel bir iş ama kimsenin kimseyi böyle şeylerle etiketlemeye, aşağılamaya hakkı yok, ha eleştirini yaparsin ama daha fazla da üstüne gitmezsin, o da üzüluyordur sonuçta.

yok aldırmamış, kızdırmak için söylediğini biliyormuş çünkü. :) evlilik nasip kısmet işi testerem. elbet bir gün olur. aceleci değil kardeşim. zaten aceleci olsaydı 30'a kalmadan evlenirdi çoktan.

sen evlenmeyi dşünüyor musun testerem?

Yok düşünmüyorum Gul Ser hanımcım, ama kısmet tabi daha yolun yarısındayım günün birinde yalnızlık sıkabilir yane
Sen evliydin diymi, kaç senelik?

ALLAH bir yastıkta kocatsın siziii Evet 35 im Gul Ser hanımcım, nasil geldiğimi anlayamadım bu yaşa hala on sene öncesinde yaşıyorum sanki ama

ALLAH bir yastıkta kocatsın siziii Evet 35 im Gul Ser hanımcım, nasil geldiğimi anlayamadım bu yaşa hala on sene öncesinde yaşıyorum sanki ama
teşekkürler testerem. evet, insan nasıl yaşının ilerlediğini anlayamıyor. sohbetine doyum olmuyor ama testerem ben çıksam sana ayıp etmiş olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…