35 ve üstü hanımlar

umarım kız kardeşimde öyle olmaz. evlenmedide daha.

hatta bir arkadaşı onu kızdırmak için ''ne işin var ne eşin, nolacak senin bu halin demiş''. yaaa benim kızkardeşime demiş testerem.

Kız kardeşinizin arkadaşını çok germiş sanırım bu konular. Ona ne oluyormuş??

Ohooo hemde sabaha kadar Gul Ser hanımcım yok yav benimde pek vaktim olmuyor aslında.
Tanıştığımiza memnun oldum, görüşürüz Gul Ser hanımcıııım
bende memnun oldum testerem.

pazarlık payımız yoktur.

Kız kardeşinizin arkadaşını çok germiş sanırım bu konular. Ona ne oluyormuş??

ne bileyim bende anlamdım, ona noluyor yani.

kızlar size birşey soraacağım, kız kardeşim 1+1 eve çıksa yani yalnız yaşasa sorun olur mu? etraftan rahatsız etme gibi bir durum olur mu? artık kendi evi olsun istiyor çünkü.

kızlar size birşey soraacağım, kız kardeşim 1+1 eve çıksa yani yalnız yaşasa sorun olur mu? etraftan rahatsız etme gibi bir durum olur mu? artık kendi evi olsun istiyor çünkü.
hadi cevap cevap.

kızlar birde hurriyetemlak, milliyetemlak ve sahibinden.com'dan başka emlak sitesi var mı bildiğiniz? bu 1+1 arayışlarımız için.

neyse kızlar, mutlaka sorularıma cevap verin ama. gelince bakarım ben. biraz emlak sitelerini araştırayım.

Kızlar, bugün komşumuzun oğlunun 40 günlük olan bebeğini gördüm. İsmi Doğan. Görseniz ne şeker bir şeydi.

Herkes nereye gitti? Bu hiç normal değil.

Ben bugün hastayım, hasatala vista kızlar.

İyi geceler kızlaaarr.

Kendimi terkedilmiş bir köyde gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…