35 ve üstü hanımlar

C
teşekkürler testerem. evet, insan nasıl yaşının ilerlediğini anlayamıyor. sohbetine doyum olmuyor ama testerem ben çıksam sana ayıp etmiş olur muyum?

testerem bu seferde sen mi gittin?

He, soyle bir göz attim forumlara, seni beklerken Gul Ser hanımcım Olur mu canim ne ayıbı, evli barklı kadınsın, fazla kalamayabilirsin tabiki, görüşürüz Gul Ser hanımcım

C
He, soyle bir göz attim forumlara, seni beklerken Gul Ser hanımcım Olur mu canim ne ayıbı, evli barklı kadınsın, fazla kalamayabilirsin tabiki, görüşürüz Gul Ser hanımcım

sen bekarsın ya, şimdi 7/24 takılabilirsin değil mi? bekarlık böyle birşey işte testerem.

görüşürüz.

Yok be canım özür dileyecek bişiy yok, bu konuda hassas değilim espri amaçlı smiley yaptım. Maaşallah size
Teşekkürler canım
Vuslat hanımın 4 cocugu varmış maşallah dun konuştuk biraz başka topikte çocukların koltuklarından bahsettik biraz

Son düzenleme:
Ona da maaşallah diyeyim o halde ALLAH çocuklarınızı analı-babalı büyütsün

Tanıştığıma memnun oldum güzelim, çıkıyorum yine görüşürüz inşaallah, hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…