35 ve üstü hanımlar

C
teşekkürler testerem. evet, insan nasıl yaşının ilerlediğini anlayamıyor. sohbetine doyum olmuyor ama testerem ben çıksam sana ayıp etmiş olur muyum?:oops:

testerem bu seferde sen mi gittin?:KK53:

He, soyle bir göz attim forumlara, seni beklerken Gul Ser hanımcım:KK53: Olur mu canim ne ayıbı, evli barklı kadınsın, fazla kalamayabilirsin tabiki, görüşürüz Gul Ser hanımcım:KK25:

C
He, soyle bir göz attim forumlara, seni beklerken Gul Ser hanımcım:KK53: Olur mu canim ne ayıbı, evli barklı kadınsın, fazla kalamayabilirsin tabiki, görüşürüz Gul Ser hanımcım:KK25:

sen bekarsın ya, şimdi 7/24 takılabilirsin değil mi? :KK66: bekarlık böyle birşey işte testerem.:KK53:

görüşürüz.:KK15:

Yok be canım özür dileyecek bişiy yok, :KK54: bu konuda hassas değilim espri amaçlı smiley yaptım. Maaşallah size:nazar:
Teşekkürler canım :KK5:
Vuslat hanımın 4 cocugu varmış maşallah dun konuştuk biraz başka topikte çocukların koltuklarından bahsettik biraz :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ona da maaşallah diyeyim o halde:nazar: ALLAH çocuklarınızı analı-babalı büyütsünHoppa

Tanıştığıma memnun oldum güzelim, çıkıyorum yine görüşürüz inşaallah, hoşçakalın:KK3:

X