349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben bu işten hiçbişey anlamadım benimki 28 aralık kesin tarih dedi. heryerde aynı olmak zorunda değil demekki.

arkadaşlar nedir bu belirsizlik yavhu her kafadan ayrı bir tarih çıkıyor benimde bugün aklıma gelmedi sormak yarında ben sorayım ama bende ya 28 i yada 4 ü diyebiliyorum

arkadaşlar nedir bu belirsizlik yavhu her kafadan ayrı bir tarih çıkıyor benimde bugün aklıma gelmedi sormak yarında ben sorayım ama bende ya 28 i yada 4 ü diyebiliyorum

canım heryerde yemin töreni aynı tarihte olmayabiliyor o yüzden siz kendi sevdiceğiniz ne diyorsa ona uyu

Arkadaşlar yemin töreninden sonra usta birliğine gitmeden memlekete gitme durumu olabilir mi verilecek 2 günlük izinde? Yoksa aynı şehirde kalma zorunluluğu var mı? Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

kızlar sakin olun üzülmeyin geçicek bir şekilde ilk gittiklerinde seslerini duymamınız normal bazıları aranıyor bazılarının yari ise sıra bekliyor oluyor yoksa onlarda deli gibi aramaya çalışıyordur benim aşkımla bugün konşmamızı ustalığa yeni gelen 15 ay yapacak askerler böldü bende aşkım bırak konşsnlar sevgilileri deli gibi merak etmiştir biliyorum o günleri habersiz kalmak ne kötü bişi dedim zaten bir asker ağlıyormuş içim acıdı

kızlar telde ağlamayın ağlayınca kapatmaya çalışıyorlarsa sizi üzmemek içindir çünkü onlarda ağlıyor az daha sabır içinize akıtın aradğında büyük bir sesle aşkım diyin gülmeye çalışın şu durumunuz geçicek

şimdi geçmişi okuyorumda bizde 347 ye aramıyoo aramadı die yazdığımızda hmen arıyodlardı sanki dua almak gibi bişidi burda bir hikmet vardı baktım hepiniz aranmışsınız neredeyse usta birliklerinde oturucak herşey o zaman rahat olucaklar kızlar

Canım yemin töreni şuan bulunduğu kışlada mı yaılacak yoksa farklı biyerde mi

kızlarr yemın törenınden sonra dagıtım ızınlerı yokmu bı hafta?ben öyle bılıyorumm da...kuzenım yemın törenınden sonra bı hafta dagıtım ıznıne gelmıstı..

aaa aynı yerdeler:) aradı bugün 2 kere cok iyi cok rahatım ddi canim acaba ndn öle kötü dediki

hatta 5.jandarma eğitim bilmem bişeyinde 38 günmüş acemilik birde. bilmemki kötüyüm nasıl olmamı bekliyosun ki dedi.. benimki sadece dün akşam aradı, bugünde annesini aramış sadece geleyim mi pazar günü dedim, bi dur alışıyım dedi sonra gel dedi.. seside kötüydü.

Kızlar benim sevgilim aşırı kıskanç biridir yalnız biyere gitmemden hiç hoşlanmaz bugün aradığında yanına gelicem dedim geceden yola çıkıcam falan dedim öyle mi aşkım gel dedi. 6 saatlik yolu tek başıma gitmeme hiç tepki göstermedi normalde on dklık yolu bile yürütmezdi sanırım ilk defa gerçekten çok ihtiyacı var bana

her acemı bırliğinde zıyaret varı canım?bılıyormusunuzz?yoksa bırlıge göre degısıyor mu?

bu dönemde ayrılınca yani askerdeyken ayrılık olunca acaba zarar görürlermi

canım umarım yanlış anlamışımdır ama anladığım şeyse tabiki yıkılırlar orada ne kadar arkadaş edinselerde aslında yalnızlar ve seni seviyorsa zaten mahvolur yani ayrılıktan kastın ilişkiyi bitirmekse bence bi insana bu yapılmaz ama o hak etcek bişi yapmışsa o başka

evet evet aynı yer belkı şuan onlarda dertleşyo olabilr :) sen yaknmsn cnım kastamnuya? Cok zor ya bz yne iyiz onlar icin daha zor herkestn uzak yepyni insanlara alscklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…