Ben bu işten hiçbişey anlamadım benimki 28 aralık kesin tarih dedi. heryerde aynı olmak zorunda değil demekki.
arkadaşlar nedir bu belirsizlik yavhu her kafadan ayrı bir tarih çıkıyor benimde bugün aklıma gelmedi sormak yarında ben sorayım ama bende ya 28 i yada 4 ü diyebiliyorum
hosbuldk canim kisa dönem acemilği kastamonuda usta birliği şanlıurfa seninki nerde?
aaa aynı yerdeler:) aradı bugün 2 kere cok iyi cok rahatım ddi canim acaba ndn öle kötü dedikiBenim sevdiceğimde kastamonuda jandarma usta siirt :) seninki arayabildimi ? benimki dün akşam aradı çok kötüymüşş...
kızlar sakin olun üzülmeyin geçicek bir şekilde ilk gittiklerinde seslerini duymamınız normal bazıları aranıyor bazılarının yari ise sıra bekliyor oluyor yoksa onlarda deli gibi aramaya çalışıyordur benim aşkımla bugün konşmamızı ustalığa yeni gelen 15 ay yapacak askerler böldü bende aşkım bırak konşsnlar sevgilileri deli gibi merak etmiştir biliyorum o günleri habersiz kalmak ne kötü bişi dedim zaten bir asker ağlıyormuş içim acıdı
kızlar telde ağlamayın ağlayınca kapatmaya çalışıyorlarsa sizi üzmemek içindir çünkü onlarda ağlıyor az daha sabır içinize akıtın aradğında büyük bir sesle aşkım diyin gülmeye çalışın şu durumunuz geçicek
şimdi geçmişi okuyorumda bizde 347 ye aramıyoo aramadı die yazdığımızda hmen arıyodlardı sanki dua almak gibi bişidi burda bir hikmet vardı baktım hepiniz aranmışsınız neredeyse usta birliklerinde oturucak herşey o zaman rahat olucaklar kızlar
bu saatten sonra aramazlar sanırm:2::2:
Canım yemin töreni şuan bulunduğu kışlada mı yaılacak yoksa farklı biyerde mi
aaa aynı yerdeler:) aradı bugün 2 kere cok iyi cok rahatım ddi canim acaba ndn öle kötü dediki
hatta 5.jandarma eğitim bilmem bişeyinde38 günmüş acemilik birde. bilmemki kötüyüm nasıl olmamı bekliyosun ki dedi.. benimki sadece dün akşam aradı, bugünde annesini aramış sadece geleyim mi pazar günü dedim, bi dur alışıyım dedi sonra gel dedi.. seside kötüydü.
canım acemi birliklerinde yemin töreni olur sonrada usta birliğine giderler şu anda nerdelerse orda yemin edicekler
bu dönemde ayrılınca yani askerdeyken ayrılık olunca acaba zarar görürlermi
evet evet aynı yer belkı şuan onlarda dertleşyo olabilr :) sen yaknmsn cnım kastamnuya? Cok zor ya bz yne iyiz onlar icin daha zor herkestn uzak yepyni insanlara alscklrhatta 5.jandarma eğitim bilmem bişeyinde38 günmüş acemilik birde. bilmemki kötüyüm nasıl olmamı bekliyosun ki dedi.. benimki sadece dün akşam aradı, bugünde annesini aramış sadece geleyim mi pazar günü dedim, bi dur alışıyım dedi sonra gel dedi.. seside kötüydü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?