bu dönemde ayrılınca yani askerdeyken ayrılık olunca acaba zarar görürlermi
her acemı bırliğinde zıyaret varı canım?bılıyormusunuzz?yoksa bırlıge göre degısıyor mu?
canım umarım yanlış anlamışımdır ama anladığım şeyse tabiki yıkılırlar orada ne kadar arkadaş edinselerde aslında yalnızlar ve seni seviyorsa zaten mahvolur yani ayrılıktan kastın ilişkiyi bitirmekse bence bi insana bu yapılmaz ama o hak etcek bişi yapmışsa o başka
Ben buna sadece vicdansizlik derim. gitmeden once bitmeliydi eger bitecekse. Onun en hassas donemi askerlik. bu en kotu insana bile yapilmamali
canımı fazlasıyla yaktı beni seviyor 2gündür sürekli arıyor teslim oldu olalı yalvarıyorda ama bu sefer dönmiyeceğim kararımdan telime engel koydum en kısa zamandada kapattıracağım tek üzüntüm korkum ailesinin ve onun zarar görmesi ....gider ayakta canımı yaktı kısaca keşke bende sizler gibi telefon bekleseydim şuan içimdeki duyguların bir tarifi yok
evet evet aynı yer belkı şuan onlarda dertleşyo olabilr :) sen yaknmsn cnım kastamnuya? Cok zor ya bz yne iyiz onlar icin daha zor herkestn uzak yepyni insanlara alscklr
Seni aldattı mı?
evet beni aldattı
araştırırken bunu görmüştüm bak, her acemi birliği için geçerlimi bilemiyorum. bu kastamonu içindi yanılmıyosam.
Hafta içi 13.00-14.00 ve akşam 17-30 - 20.00 arası . Cumartesi 12'den sonra, ve pazar tüm gün ziyaretlerine müsaade edilmektedir. Ailesi, akrabası,yakın arkadaşları, ve tanıyan herkes gelebilir.
canım ilk zamanlar müsait olmuyorlar yerlerine yerleştirilmeleri uzun olabiliyor sonucta emir verilmeden yatmaya bile gidemiyorlar o acıdan düşün.yoksa arardı neden aramasın
Az once yazdigim vicdansizlik kelimesini senden alip ona gonderiyorum. ayril acma telefonu hatta seri katil tut öldür. çok sinirlendim simdi ya. Ariyo bide utanmadan
evet beni aldattı
Bu sanki genel bisey gibi duruyor ama yinede en kesin bilgiyi birliklerden ogreniriz galiba..cunku gitmrk istiyorum ziyarete.Birde gostermezlerse hayalkirikligi olur ben icin:2:
Canım eğer jandarma ise bu sitedekileri okumalısın, bende burdan öğrendim. tüm jandarma acemi birlikleri için geçerli imiş JANDARMA ETM BRLKLERNDE ACEM ETM YAPACAK YKMLLER N BLGLERBu sanki genel bisey gibi duruyor ama yinede en kesin bilgiyi birliklerden ogreniriz galiba..cunku gitmrk istiyorum ziyarete.Birde gostermezlerse hayalkirikligi olur ben icin:2:
hmmm o zaman haketmiş desek yanlış olmaz ama eminmisin gerçi özür dileyip yalvarıyorsa kabul etmiş demektir.Canım seni anlıyorum canın yanmıştır bir şans daha vermek kolay olmaz tabi
[SUB][/SUB]
bu ilk değil kaç kez affettim ya halada seviyorum ama ben güçlü biriyim ağlayıp sızlanmam zaten sevmesem ailesini onu düşünmezdm artık bitti benim için herşey bende sinirliyim salak gibi onun için bişiler yapma çabasındaydım bugünlerde sizler gibi ama haketmiyormus ölsün demem ama keşke hiç karşıma çıkmasaymış
Kizlar bizimkinin saatleri daha farkli 12.30-13.30 17.30-18.30 haftasonu da 12.00-14.00 sizinkiler h.sonu daha rahatlar anlasilan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?