insallah canim.. umarim zaman cok cabuk gecer.
Askinla sana mutluluklar diliyorum.. allah hayirlisiyla gelmeyi nasip etsin..
349 aralık askerlermi oluyor kızlar
349 aralık askerlermi oluyor kızlar
Belli oldumu yeriniz ? Bizim belli değil acaba sınava giricek diyemi :26:Evet 12 Aralık abbas yolcu hepsi.
Bizim 12 Aralık'ta şafağımız 33, plakamız İçel olacak.:118:
canım nişanlın aralık dönemimi gidiyor askere şimdiden hayırlı olsun
allah şimdiden kolaylık versin bu topiki takipte olucağım tripli arkadaşımda demiş istediğiniz her zaman yardıma hazırız bizim için yemin trenide dahil herşey çok zordu bir dünya formalitenin yanında ilişkinizde sizin sözünüzün değilde askeriyenin sözünün geçtiği zamana girceksiniz
allah yar ve yardımcınız olsun
evet kızlar benim sevdiceğimde gidecek askere burda birbirimize yoldaş olalım paylaşalım herşeyi yoksa zaman geçmez.zaten onsuz nasıl geçecek zaman diye başladım aglamaya şimdiden
kizlar bizimkiler tarih kesin 12 aralik gidiyorlar.. sinav sonucuda 10 aralik aciklaniyormus insallahh kisa dönem olur.. peki yerlerini ne zaman ögrenicekler?
şimdiden Allah kavştrsun canımm
biz 347 ler olarak çok güzel arkadaşlıklar kurdukk topi bize çok iyi geliyor. sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaribiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz
sizde burda güzel vakit geçirirsinz
ağlama sakın şimdi yanındayken bu günlerin tadını çıkarmaya bak gidince bol bol ağlıcaksın zatenn hepimiz ilk günler öyleydikk öyle ya da böyle geçiyo beklemek çok zor olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?