Bende bidaha arasin istiyorum ya(
Enaaam sizinkiler de gitti demekk,ilk günlerim geldi gözümn önünee,görende çok oldu sanıcakk:)) Ama olsun 2 bucuk ayı devirdik çok şükür.Allah kavuştursun kızlar askerlernze sürekli moral verin iyi şeyler söyleyin,bide okuduklarıma göre telefnda ağlıyomuşunz yapmayn öyle akılları sizde kalır mazallah eğitmde falan bi yanlışlık yaparlar sonra amanın yani
aşkım tekrar aradı
sabahtan beri bişi yemedim diye meyve yiyodum laptopta kucağımdaydı tabağı fırlatışım, laptopu koymaya çalışışım görmeniz lazımdı elim ayağıma dolandı üstüne bide kablolar
koştum odama aşkııııııııııııııııııııııııııııııııım diye kulaklarını inlettim
deli kızzz napıyon diyo
birazcık konuştuk çok kalabalık koğuşa yerleşemedim daha dedi
yaramazlık yapma kulağıma gelmesin dediişe başla istersen artık dedi 11 ocaktaymış yemin töreni annemler gelemezse seni arkadaşım getirsin mutlaka dedi
kapatırken de; ben ailemden yurdumdan ayrı kalmaya alışkınım ama senle ilk ayrılığım nolur beni idare et sensizlikle sınama dedi kapatıyorum ben bb. dedi ağlıyodumm tamamm dedim sesim çıkmadı alo aloooo seni seviyorummm dedikapadım tabi gözyaşlar durur mu
İlk gunlerdee sık sık arayabiliyomuydu ??
Allah kavuştursun canım hoşgeldin aramıza
şanslısın gerçekten ne mutlu sana keşke benim aşkımda arayabilse o kadar((((( mutlu oluyorum kızlar askerlerimiz bizleri aradıkça allaha şükür sanırım herkesin askeri aramış 1 kerede olsa seslerini duyduk.Biran önce gelsede şu yemin töreni sarılsak askerlerimize
ya cnmmm kimi yemin törenine 28 aralık diyor kimi 4 ocak ilk defa da 11 ocak duydum ne zaman bu yemin törenii
hosbuldk canim kisa dönem acemilği kastamonuda usta birliği şanlıurfa seninki nerde?
Ben bu işten hiçbişey anlamadım benimki 28 aralık kesin tarih dedi. heryerde aynı olmak zorunda değil demekki.Bizde konuştuk kuzucumla :102: 18 ocak ta dedi yemin töreni ... Gel tezkere gel yoksa ben gelicem haa! :103:
Benim askerim aramadı dahaBirliği arıyoz ulaşılamıyomuş kısa dönemlere birazdan tekrar arıcaz çoooooooook özledim ben
Ben aşkımın sesini hiç duymadım 24 saattir,beni neden aramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?