• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aşkım tekrar aradı:16:
sabahtan beri bişi yemedim diye meyve yiyodum laptopta kucağımdaydı tabağı fırlatışım, laptopu koymaya çalışışım görmeniz lazımdı elim ayağıma dolandı üstüne bide kablolar :25::27:
koştum odama aşkııııııııııııııııııııııııııııııııım diye kulaklarını inlettim
deli kızzz napıyon diyo :31:
birazcık konuştuk çok kalabalık koğuşa yerleşemedim daha dedi
yaramazlık yapma kulağıma gelmesin dedi :17: işe başla istersen artık dedi 11 ocaktaymış yemin töreni annemler gelemezse seni arkadaşım getirsin mutlaka dedi :16:
kapatırken de; ben ailemden yurdumdan ayrı kalmaya alışkınım ama senle ilk ayrılığım nolur beni idare et sensizlikle sınama dedi kapatıyorum ben bb. dedi ağlıyodumm tamamm dedim sesim çıkmadı alo aloooo seni seviyorummm dedi :16::43: kapadım tabi gözyaşlar durur mu :17::43::43::14:

Enaaam sizinkiler de gitti demekk,ilk günlerim geldi gözümn önünee,görende çok oldu sanıcakk:)) Ama olsun 2 bucuk ayı devirdik çok şükür.Allah kavuştursun kızlar askerlernze sürekli moral verin iyi şeyler söyleyin,bide okuduklarıma göre telefnda ağlıyomuşunz yapmayn öyle akılları sizde kalır mazallah eğitmde falan bi yanlışlık yaparlar sonra amanın yani:D

Enaaam sizinkiler de gitti demekk,ilk günlerim geldi gözümn önünee,görende çok oldu sanıcakk:)) Ama olsun 2 bucuk ayı devirdik çok şükür.Allah kavuştursun kızlar askerlernze sürekli moral verin iyi şeyler söyleyin,bide okuduklarıma göre telefnda ağlıyomuşunz yapmayn öyle akılları sizde kalır mazallah eğitmde falan bi yanlışlık yaparlar sonra amanın yani:D

İlk gunlerdee sık sık arayabiliyomuydu ??

aşkım tekrar aradı:16:
sabahtan beri bişi yemedim diye meyve yiyodum laptopta kucağımdaydı tabağı fırlatışım, laptopu koymaya çalışışım görmeniz lazımdı elim ayağıma dolandı üstüne bide kablolar :25::27:
koştum odama aşkııııııııııııııııııııııııııııııııım diye kulaklarını inlettim
deli kızzz napıyon diyo :31:
birazcık konuştuk çok kalabalık koğuşa yerleşemedim daha dedi
yaramazlık yapma kulağıma gelmesin dedi :17: işe başla istersen artık dedi 11 ocaktaymış yemin töreni annemler gelemezse seni arkadaşım getirsin mutlaka dedi :16:
kapatırken de; ben ailemden yurdumdan ayrı kalmaya alışkınım ama senle ilk ayrılığım nolur beni idare et sensizlikle sınama dedi kapatıyorum ben bb. dedi ağlıyodumm tamamm dedim sesim çıkmadı alo aloooo seni seviyorummm dedi :16::43: kapadım tabi gözyaşlar durur mu :17::43::43::14:

ya cnmmm kimi yemin törenine 28 aralık diyor kimi 4 ocak ilk defa da 11 ocak duydum ne zaman bu yemin törenii:(

İlk gunlerdee sık sık arayabiliyomuydu ??

Acemilikte hergün akşam 8 den önce arıyodu ama bazı zamanlar 2 güne bi arayabiliyodu.8i geçti mi ben zaten ümidi kesiyordum:D ama haftasonları uzun konuşabiliyorduk kart olduğu sürece.İlk günler aradğı zamanda 1 dk 2 dk öyle çok uzn konuşamıyodk çünkü çok sıra oluydu.Ve bu sıra yuznden bikaç atışmışlığı bıle olmuştu

şanslısın gerçekten ne mutlu sana keşke benim aşkımda arayabilse o kadar:(((((( mutlu oluyorum kızlar askerlerimiz bizleri aradıkça allaha şükür sanırım herkesin askeri aramış 1 kerede olsa seslerini duyduk.Biran önce gelsede şu yemin töreni sarılsak askerlerimize

Çok şükür canım inşallah şu acemi dönemi atlatsınlar daha düzene girecek sonra da bi bakmışiz bitmiş bile :102: sende şanslısın ki yemin törenine gidiyorsun benim öyle bir imkanım yok :14:

Benim askerim aramadı daha :( Birliği arıyoz ulaşılamıyomuş kısa dönemlere birazdan tekrar arıcaz çoooooooook özledim ben :5:

Şimdi aradık tekrar görüşemezsiniz dedi asker şuan depoda kıyafet dagıtımı yapılıyormuş sora yat taburuna alcaklarmış içtima varmış ben ağlamaya başladım ama çok özledim ben :5:Yarın 12 gibi müsait olucaklarmış babam arıcak konuşcak ben çalışıyorum ya :43:

kızlar hemen arayamayabilirler.eğer daha yerlerine yerleştirilmediyseler arayamazlar kendinizi bosuna üzmeyin.ancak 2-3günde bitiyor kağıt işleri askeriyede o da en erken

Back
X