• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

her acemı bırliğinde zıyaret varı canım?bılıyormusunuzz?yoksa bırlıge göre degısıyor mu?:5::50:

araştırırken bunu görmüştüm bak, her acemi birliği için geçerlimi bilemiyorum. bu kastamonu içindi yanılmıyosam.

Hafta içi 13.00-14.00 ve akşam 17-30 - 20.00 arası . Cumartesi 12'den sonra, ve pazar tüm gün ziyaretlerine müsaade edilmektedir. Ailesi, akrabası,yakın arkadaşları, ve tanıyan herkes gelebilir.

canım umarım yanlış anlamışımdır ama anladığım şeyse tabiki yıkılırlar orada ne kadar arkadaş edinselerde aslında yalnızlar ve seni seviyorsa zaten mahvolur yani ayrılıktan kastın ilişkiyi bitirmekse bence bi insana bu yapılmaz ama o hak etcek bişi yapmışsa o başka

canımı fazlasıyla yaktı beni seviyor 2gündür sürekli arıyor teslim oldu olalı yalvarıyorda ama bu sefer dönmiyeceğim kararımdan telime engel koydum en kısa zamandada kapattıracağım tek üzüntüm korkum ailesinin ve onun zarar görmesi ....gider ayakta canımı yaktı kısaca keşke bende sizler gibi telefon bekleseydim şuan içimdeki duyguların bir tarifi yok

canımı fazlasıyla yaktı beni seviyor 2gündür sürekli arıyor teslim oldu olalı yalvarıyorda ama bu sefer dönmiyeceğim kararımdan telime engel koydum en kısa zamandada kapattıracağım tek üzüntüm korkum ailesinin ve onun zarar görmesi ....gider ayakta canımı yaktı kısaca keşke bende sizler gibi telefon bekleseydim şuan içimdeki duyguların bir tarifi yok

Seni aldattı mı?

evet evet aynı yer belkı şuan onlarda dertleşyo olabilr :) sen yaknmsn cnım kastamnuya? Cok zor ya bz yne iyiz onlar icin daha zor herkestn uzak yepyni insanlara alscklr

ankaradayım ben, 3 saat 45 dk bi yol :) günü birlik çok rahat gidebilirim. ama alışmasını beklememi istedi şimdilik, daha zaman var bi dur sakin ol dedi.. ama siz böyle günde 2 kez aradı diyince içim burkuluyo, 1 kez arayabildi sadece :(

kızlar aşkım tekrar aradı 5 dakika konuştuk Allahım keşke bir daha arasa dedim babanneme ve o an aradı o kadar iyi geldi 2. kez duydum sesini Allahıma şükürler olsun ilk kez adam gibi konuştum kızlar yemin töreni meselesinide sordum kesin bişi yok ya 28 i yada 4 ü dedi

beni az önce aradı cok iyi geliodu sesi.komutanı cok iimiş.ama eğitimde baya yorulmus 10 km yürümüşüzdür dedi.ne yedin dedm etli pilav fln dedi.cok gzl konustuk..içim rahatladı:)

araştırırken bunu görmüştüm bak, her acemi birliği için geçerlimi bilemiyorum. bu kastamonu içindi yanılmıyosam.

Hafta içi 13.00-14.00 ve akşam 17-30 - 20.00 arası . Cumartesi 12'den sonra, ve pazar tüm gün ziyaretlerine müsaade edilmektedir. Ailesi, akrabası,yakın arkadaşları, ve tanıyan herkes gelebilir.

Bu sanki genel bisey gibi duruyor ama yinede en kesin bilgiyi birliklerden ogreniriz galiba..cunku gitmrk istiyorum ziyarete.Birde gostermezlerse hayalkirikligi olur ben icin:20::2:

canım ilk zamanlar müsait olmuyorlar yerlerine yerleştirilmeleri uzun olabiliyor sonucta emir verilmeden yatmaya bile gidemiyorlar o acıdan düşün.yoksa arardı neden aramasın

Bilmiyorum canım ama çok canım sıkıldı zaten dün sadece 1 dk konuşabildik.Hiçbir şey soramadım bile :( Dün 9 gibi aramıştı.Bugünde bu saate kadar bekledim ama aramadı

[SUB][/SUB]
Az once yazdigim vicdansizlik kelimesini senden alip ona gonderiyorum. ayril acma telefonu hatta seri katil tut öldür. çok sinirlendim simdi ya. Ariyo bide utanmadan

bu ilk değil kaç kez affettim ya halada seviyorum ama ben güçlü biriyim ağlayıp sızlanmam zaten sevmesem ailesini onu düşünmezdm artık bitti benim için herşey bende sinirliyim salak gibi onun için bişiler yapma çabasındaydım bugünlerde sizler gibi ama haketmiyormus ölsün demem ama keşke hiç karşıma çıkmasaymış

hmmm o zaman haketmiş desek yanlış olmaz ama eminmisin gerçi özür dileyip yalvarıyorsa kabul etmiş demektir.Canım seni anlıyorum canın yanmıştır bir şans daha vermek kolay olmaz tabi

kaç kez şans verdim ama adam durmuyor reel sanal benden hariç kaç kişiyle konuşuyormuş normalde birgün sesimi duymadan duramazdı mesela küstüğümüzde en uzun akşama kadar sabredebiliyordu aramadan duramazdı şimdi arama şansı kalmadı saçmalamaz inş.

[SUB][/SUB]

bu ilk değil kaç kez affettim ya halada seviyorum ama ben güçlü biriyim ağlayıp sızlanmam zaten sevmesem ailesini onu düşünmezdm artık bitti benim için herşey bende sinirliyim salak gibi onun için bişiler yapma çabasındaydım bugünlerde sizler gibi ama haketmiyormus ölsün demem ama keşke hiç karşıma çıkmasaymış

Benim de onceden basima gelmisti ve affetmistim simdi oyle pismanim ki. o duyguyu asla unutamiyorum. o ogrendigim geceyi asla unutamiyorum. neyse ki karsima cok duzgun bi adam cikti insallah dedigin gibi guclu davranip bidaha seni uzmesine izin vermezsin. ve insallah hakeden birisine cok cok asik olursun :)

Back
X