349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

size sormak istedim çünki orda neler yaşar bilmiyorum... aslında farketmez bu saatten sonra onla olmam asla hatta okadar canım yandıki bu sefer karşılığını alacak bende günümü gün edeceğim beni aşırı kıskanırdı sebebi kendinin yaptıklarıymış söylediği gibi seviyorsa beni kendisi kaybetti...sizlere hayırlı tezkereler diliyorum hakediyorlarki bu özeni gösteriyorsunuz negüzel maş.

hmm bilirim bu tipleri bizim apartmandada var bir tane çocuğun sevdiği kız vardı gerçekten seviyodu ama hep başka kızlarla aldatıyordu çocuk boş kalmıyodu ama hep o kız hayatında sabit vardı hatta bu yaz evlendiler o kızla ama şuan boşanma davasını açtılar çünkü huylu huyundan asla vazgeçmiyor ne yazıkki

canım benim ne güzel dilekler bunlar çok sağol inş. ;hayır affetmiyeceğim haketmedim.... dilerim seninde mutluluğun daim olsun Allah güzel kalbine göre versin hayırlısıyla sağlıkla kavuşun

Canım peki nasıl biri:S yani ne bilim askerde sonuçta saçma sapan şeyler yapmaya kalkmasın :S Sen kendin eminmsn? Ona sorduğunda ne cevap verdi?

Benim aşkuşum Safa'mda birdaha aradı çok şükür... Bu gece rahat uyuyabileceğim... Ve izin kullanacak galiba dayanamıyoruz hasrete :S

benim erkek arkadaşım kütahya da yapıyor. ne zaman acaba yemin töreni yaa

birebir aynısı işte geleceğim onla olsaydı böyle olurdu umarım rahatsız etmez dönünce ve benim için izne geleceğini söylüyordu umarım gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…