Kalabalık yerdeyse arasada telefona gelene kadar ya kontor biter yada çok aşırı yazar anladığım kadarıyla öyle hoparlörle falan seslenme yok:S Benimkide 27 saat falan aramadı ama kartı olmadığındanmışİnşallah tez zamanda arar oda
ınsallah ..bıde benım nısanlım o yanımdayken aradı daha kotu oldu..aglaya aglaya uyuya kaldı..bende telas ettım ne bılım o oyle yapınca..bıde galıba bolugunu falan bılmek gerekıyo...
Bende öyle bakıyorum herkezinki aramış bir benimki aramadı diye endişelendim kötü yeremi düştü falanher aradı yazısını okudumda ağladım ama aradı çok şükür...Arar inşallah hemen
kızlar merhaba bnim yarimde dün gtti cok zor bisey smdidn cok özldm onu
yemin törenine kimler gidicek arkadaşlar ????
hosbuldk canim kisa dönem acemilği kastamonuda usta birliği şanlıurfa seninki nerde?aramıza hoşgeldin canım senin askerin nerde? kısa dönem mi o da?
Beni sadece dün aradı, bugünde annesini aramiş sadece aramadi beni(
Amin canım hepimz Allahn izniylegüle güle kavus canımm..:44:
Merhaba kızlarr askerleriniz yeni gitti sanırım, öncelikle hayırlısıyla gidip gelmesini temenni ederim.. ben 92/4 yareniyim askerim 22 gün önce teslim oldu. Erzincanda havancı kendisi, askeri Erzincana giden varsa yardımcı olmaya hazırım bölük hakkında merakınızı giderebilirim.. Allah kavustursun kızlar..
Allah kavuştursun canım hoşgeldin aramıza
Merhaba kızlarr askerleriniz yeni gitti sanırım, öncelikle hayırlısıyla gidip gelmesini temenni ederim.. ben 92/4 yareniyim askerim 22 gün önce teslim oldu. Erzincanda havancı kendisi, askeri Erzincana giden varsa yardımcı olmaya hazırım bölük hakkında merakınızı giderebilirim.. Allah kavustursun kızlar..
çok sağol canım Allah kavuştursun
her istediğimizde arayamıyorlarki canım bugün annesini arar yarın seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?